Yalnızlık hissi

Karamsarruh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
20
16
3
29
Merhaba kalbi güzel insanlar Yalnızlıktan mıdır bilmem sürekli burda derdi olan insanların hikâyelerini okurken buluyorum kendimi.24 yaşındayım, yeni atandım. Evlenmeyi istiyorum ama istemiyorum gibi. Yani gerçekten sevmek ve sevilmek istiyorum ama inancım yok gibi Siz hayat arkadaşınızla nasıl tanıştınız, nasıl evlendiniz çok merak ediyorum.

Hemen anlatayım efendim. Kasiyerdim zamanında dinlenme tesisinde. Eşimin arkadaşı da orda çalışıyordu. Beni görmüş beğenmiş sevgilisi var demişler hâlbuki yoktu. Sonra sigara almak için geldi. Lm var mı dedi var dedim sigaraya uzandım. O zaman ben bir Winston alayım dedi. Ben de ters ters baktım o da gülümsedi. Hoşuma gitti gülüşü O gündür bugündür 8 yıldır birlikteyiz. 3 yıldır evliyiz. Çok zor evlendik sorma gitsin. İstenmeyen gelindim ben. Eşimin ailesinin gönlünde başka gelin vardı.

8 yıl birliktelik çok uzun değil mi mesela bana ne önerirsiniz bir yıl en geç iki yıl sonra evlenmek istiyorum da tabi kalbimde şuan kimse yok nasıl olacak bilmiyorum

Ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanıştık tanıştıktan sonra peşimi bırakmadı evlenmeye ikna etti baştan gördüğümde beğendim yakışıklıydı parfüm şişesinin içine düşmüş gibiydi baştan mantığıma uydu etkilendim de sonra konuşmaya başladık aşık oldum 10 yıllık evliyiz 1 kızımız var 3 yaşında

Erkeğin kararlı olması gerçekten çok önemli kaç yaşında evlendiniz

Herkeste erkenden evlenmiş Ben 27 yaşında tanıştım eşimle ,30da evlendim. Çocukluk arkadaşımın eşinin çocukluk arkadaşı. Onlar tanıştırdı. Bu arada arkadaş grubum 33-37 yaş arasında şu an , yarısı bekar. Geç kaldım diye düşünme.

8 yıl birliktelik çok uzun değil mi mesela bana ne önerirsiniz ☺ bir yıl en geç iki yıl sonra evlenmek istiyorum da tabi kalbimde şuan kimse yok nasıl olacak bilmiyorum
Nasip bu işler bir tanidigimin 7 yıllık ilişkisi vardı bitti ve arkasından tanıştığı biriyle hemen evlendi

Benim yurtta oda arkadaşımın sınıf arkadaşıydı.Bir ortamda bulunduk,tanıştık.Birkaç görüşme sonra biz olur muyuz diye sordu hayır dedim.Beğendim ve tam istediğim gibi aktif,özgüvenli,sosyal,hareketliydi.Ama biraz hızlı gibiydi geceleri dışarı çıkıyordu ve aşırı arkadaşı vardı.Güvenemeyeceğimi söyledim ve numarasını değiştireceğini,arkadaşlarını azaltacağını güvenimi sağlayacağını söyledi.Sen bana yeşil ışık ver yeter ki ben yurdun önünde yatar yine güvenini sağlarım dedi ama istemedim.Aradan 1 sene geçti ama hep aklımdaydı.Ara ara yazışıyorduk.Numaramı değiştirmiştim istiyordu ama vermiyordum.Birgün arkadaşla içmeye gittik ve numaramı yazmışım o kafayla.Ve ne yazık ki numaramı yanlış yazmışım bir de.Sabah bir baktım bir mesaj “bu numara kimin?”.Hemen yazdığım numarayı aradım Allahtan kullanılmayan numaraymış.Tabi kendi numaramı verdim o rezillikten sonra.1 sene sonra her şey değişmişti eşim bayağı durulmuştu daha olgundu.1-2 ay görüşüp sevgili olmayı kabul ettim.4 sene bir kere bile küs kalmadan ilişkimizi yürüttük.Üstelik 1 senesi beraber geçti gerisi uzak mesafeden telefonla sürdü.Eşim atandı Hakkari gibi bir yere göreve gitti ve ben dersaneye gittim sınavlarıma hazırlandım.O stresli dönemde bile çok iyi anlaştık bir gece bile küs uyumadık.Sadece atanmadan evlenmek istemiyordum ve eşim bunun için çok tartışırdı benimle.3 sene kazanamasan 3 sene evlenmeyecek miyiz diyordu ve ben evet diyordum deliriyorduAllahtan ilk senemde oldu şarkımız yanmasın diye doğuyu tercih edip atandım ve atandığım yere eşimi 8 aylık bir uğraş sonucu yanıma çektim.Şimdi 2 senelik evliyiz.Bebek bekliyoruz

ben eşiimle iş yerinde tanıştım.. ayni işyerinde farklı görevleRimiz vardi.. o ara bi sevgilin vardi aşırı kıskancti kendi kardeslerimden bile kıskanırdı.. hoş zatwn onuda asla sevmemişrim yaşım da oara 18 kücügüm öylesine cikiyorum neyse işe başladim orda sanirim başladıktan 3-4 gün sora eşimi farkettim.. ilk gördügüm an aşık oldum ben bununla evlenicem dedim kimse inanmadi tabi ozamanlar neyse ben işe yeni başlamısım herkes bennle ilgleniyor muhbbaet ediyor ama o yüzüme dahi bakmıyor derkeeen onun iş saatlerini örendim vardiya sistemi vardi hemen ayni vardiya yaptırdım kendmitabi sevglmdwn de coooktan ayrıldım görür görmez asık oldgm gün ayrıldım sora eşimle biseklilde tanıstık 8 yılın sonundada evlendiksimdi bebegmizi bekliyoruz

8 yıl sonra gerçekten çok ilginç geldi hikayeniz ve bir o kadar da güzel bebeğinizi sağlıkla kucağına almak nasip olsun İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…