- 27 Aralık 2019
- 20
- 16
- 3
- 29
- Konu Sahibi Karamsarruh
-
Erkeğin kararlı olması gerçekten çok önemliİkimiz de o dönem kpss ye hazırlanıyorduk. Ortak arkadaşlarımız vardı. Eşim 3 4 ay çok istedi. Dünya tersine dönse asla olmaz demiştim bu cümleyi kurduktan 6 ay sonra nişanlandık:)
O dönem beni sabırla beklemesi falan çok etkilemişti
Nasip bu işler bir tanidigimin 7 yıllık ilişkisi vardı bitti ve arkasından tanıştığı biriyle hemen evlendi8 yıl birliktelik çok uzun değil mi mesela bana ne önerirsiniz ☺ bir yıl en geç iki yıl sonra evlenmek istiyorum da tabi kalbimde şuan kimse yok nasıl olacak bilmiyorum
25 nişanlandım 26 evlendim inşallah 28 de anneyim :)Erkeğin kararlı olması gerçekten çok önemlikaç yaşında evlendiniz
Benim yurtta oda arkadaşımın sınıf arkadaşıydı.Bir ortamda bulunduk,tanıştık.Birkaç görüşme sonra biz olur muyuz diye sordu hayır dedim.Beğendim ve tam istediğim gibi aktif,özgüvenli,sosyal,hareketliydi.Ama biraz hızlı gibiydi geceleri dışarı çıkıyordu ve aşırı arkadaşı vardı.Güvenemeyeceğimi söyledim ve numarasını değiştireceğini,arkadaşlarını azaltacağını güvenimi sağlayacağını söyledi.Sen bana yeşil ışık ver yeter ki ben yurdun önünde yatar yine güvenini sağlarım dedi ama istemedim.Aradan 1 sene geçti ama hep aklımdaydı.Ara ara yazışıyorduk.Numaramı değiştirmiştim istiyordu ama vermiyordum.Birgün arkadaşla içmeye gittik ve numaramı yazmışım o kafayla.Ve ne yazık ki numaramı yanlış yazmışım bir de.Sabah bir baktım bir mesaj “bu numara kimin?”.Hemen yazdığım numarayı aradım Allahtan kullanılmayan numaraymış.Tabi kendi numaramı verdim o rezillikten sonra.1 sene sonra her şey değişmişti eşim bayağı durulmuştu daha olgundu.1-2 ay görüşüp sevgili olmayı kabul ettim.4 sene bir kere bile küs kalmadan ilişkimizi yürüttük.Üstelik 1 senesi beraber geçti gerisi uzak mesafeden telefonla sürdü.Eşim atandı Hakkari gibi bir yere göreve gitti ve ben dersaneye gittim sınavlarıma hazırlandım.O stresli dönemde bile çok iyi anlaştık bir gece bile küs uyumadık.Sadece atanmadan evlenmek istemiyordum ve eşim bunun için çok tartışırdı benimle.3 sene kazanamasan 3 sene evlenmeyecek miyiz diyordu ve ben evet diyordum deliriyorduMerhaba kalbi güzel insanlar ☺ Yalnızlıktan mıdır bilmem sürekli burda derdi olan insanların hikâyelerini okurken buluyorum kendimi.24 yaşındayım, yeni atandım. Evlenmeyi istiyorum ama istemiyorum gibi. Yani gerçekten sevmek ve sevilmek istiyorum ama inancım yok gibi ☺ Siz hayat arkadaşınızla nasıl tanıştınız, nasıl evlendiniz çok merak ediyorum.
Benim de lisede 6 yıllık ilişkim vardı ondan ayrıldım eşimle evlendim8 yıl birliktelik çok uzun değil mi mesela bana ne önerirsiniz ☺ bir yıl en geç iki yıl sonra evlenmek istiyorum da tabi kalbimde şuan kimse yok nasıl olacak bilmiyorum
Benim de hikayem aynı. Lisede başlayan, yıllarca ayrı şehirlere rağmen bitmeyen bir aşk. 11 yıllık sevgililik 4 yıllık evlilikLise aşkım beyfendi. 11 yıl sevgililik 3 yıllık evlilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?