Eskiden bana da tuhaf gelirdi bir başıma ama ne büyük keyif miş meğer. Git yemeğini ye, üzerine tatlını miss... Kahveni iç bol köpüklü harika... Hele ki sahil kenarında, daha bir keyifli...
Merhaba,
Benim dört çocuğum var. En büyük sekiz yaşında. Eşim gezmeyi çok sever. Gezer de.
Bazen çocuklara ben bakayım sen git gez derdi. Benim müsait olduğum zamana arkadaş bulamiyordum . Herkes bir bahane sunuyordu. Ben de dışarı çıkmaktan vazgeciyordum.
Artık kimseyi aramıyorum. Avmye gidiyorum. Bir kahve içiyorum.
Bazende eşimle çıkıyoruz. Dört çocuğu ona bırakıyorum. Onlara oyun parkına gidiyor yine benn yanliz takılıyorum.Yanliz takılmayı çok sevdim .
Arkadaşlarla gezmenin tadı ayrı. Ama arada tek de öneririm
evimden yürüme mesafesi uzaklıkta bir avm var, haftada en az 3 gün beni orda tek başına alışveriş yaparken, bişeyler yiyip içerken görebilirsiniz, hiç de hakkımda ne düşünüyorlardır diye düşünmemiştim :)
Konunuzu görünce hayallerim geldi aklima..böyle dağ evi olacak küçücük ya da ege tarafinda olabilir.iki göz odasi olacak bana yetecek kadar 1 kişilik. Birikimimi yapmis olacagim ayda yilda bir sehre gidip stok yapacagim ihtiyaclarim icin. Evin onunde istedigim agaclari dikecegim... doga yürüyüsleri yapacagim.akvaryumumda baliklar,bana eşlik etsin diye. yalniz olacagim tamamen telefonu arada haberleşme ve gundemi takip etme adina kullanacagim. Sadece kendimden sorumlu olmus olacagim. Ne yaparsam kendime ne yapmazsam kendime. Hede hödö diyen olmayacak. Kendi kendime. Off aklima geldikce takinti haline geliyor daha cok istiyorum yalnizligi. illaki birilerine bagli olmaya birilerine ihtiyac duymaya gerek yok hem.Tek basina alisverise cikip tek basina kahve icmek ohhh cok güzel yaa bir ben mi böyleyim.kendin ne istersen onu al aklini kimse karistirmaz.kahveni icerken al telefonu makale oku kitap oku en kötü telefondan oyun oyna. Mis gibi be ne guzel hayat. Keske boyle olsa.