- 20 Ocak 2021
- 2.494
- -306
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Boşandım.bambaska bir şehire geldim.sehir çok güzel tam deniz kenarı martılar vs...kendi evimi muhteşem kurdum.herseyi sıfır aldım.hayallerimden daha güzel herşey.alti yaşındaki çocuğuma ailem.bakiyor.babam sınırlı biri ve beni yük olarak görüyor.basina kalacam diye çok korktu.ayri ev açmayacaktım ama şu şişelerini yere fırlatmaya başlayınca hergun ya evden git ya para ver deyince psikolojimi de bozulmaması için ev tuttum.rahat ettim.isyerindeki gruba dahil olamadım şişmandım mutsuz oldum vs vs.kimseyi tanımıyorum burada.malum.korona.disari cikamiyoruz.
Ben mutsuzum ve bu nereye kadar sürecek.yanimda güvenebileceğim birini istiyorum.ama olmayacak.yas 38.bu yaştan sonra beni kim alır.alirsa bile çocukları olacak onun da.kisacasi evliliğe sıcak bakmıyorum.
Sizce bir kadin yapayalnız nereye kadar yazabilir ne yapabilirim.akraba yok arkadas yok aile yok.gelecege dair umutsuzluklarim çok.surda hasta olsam yanımda kimsem yok.ve ben artık güçlü.olmaktan yoruldum
İçerideki dışarıyı dışardaki içeriyi ister; düz saç kıvırcık, kıvırcık saç düz ister. Olanla mutlu olup hayata güzel bakabilmekte fayda var. Derdi olmayan kimse yok, umutsuz hissettiğinizde yoğun bakım servislerine gidip şükredin. Kendinizi geliştirmekten zevk alıcağınız hobiler ve sosyal çevre edinin. Spora başlayıp bi hedef belirleyin. Dil kursuna yazılın ordan çevre edinin vs.. Mutlu bakabilmeniz dileğiyleBoşandım.bambaska bir şehire geldim.sehir çok güzel tam deniz kenarı martılar vs...kendi evimi muhteşem kurdum.herseyi sıfır aldım.hayallerimden daha güzel herşey.alti yaşındaki çocuğuma ailem.bakiyor.babam sınırlı biri ve beni yük olarak görüyor.basina kalacam diye çok korktu.ayri ev açmayacaktım ama şu şişelerini yere fırlatmaya başlayınca hergun ya evden git ya para ver deyince psikolojimi de bozulmaması için ev tuttum.rahat ettim.isyerindeki gruba dahil olamadım şişmandım mutsuz oldum vs vs.kimseyi tanımıyorum burada.malum.korona.disari cikamiyoruz.
Ben mutsuzum ve bu nereye kadar sürecek.yanimda güvenebileceğim birini istiyorum.ama olmayacak.yas 38.bu yaştan sonra beni kim alır.alirsa bile çocukları olacak onun da.kisacasi evliliğe sıcak bakmıyorum.
Sizce bir kadin yapayalnız nereye kadar yazabilir ne yapabilirim.akraba yok arkadas yok aile yok.gelecege dair umutsuzluklarim çok.surda hasta olsam yanımda kimsem yok.ve ben artık güçlü.olmaktan yoruldum
Ama işte gelecek sağlık sorunları korluyltuyoe.insan konuşacak birini istiyor evdeİçerideki dışarıyı dışardaki içeriyi ister; düz saç kıvırcık, kıvırcık saç düz ister. Olanla mutlu olup hayata güzel bakabilmekte fayda var. Derdi olmayan kimse yok, umutsuz hissettiğinizde yoğun bakım servislerine gidip şükredin. Kendinizi geliştirmekten zevk alıcağınız hobiler ve sosyal çevre edinin. Spora başlayıp bi hedef belirleyin. Dil kursuna yazılın ordan çevre edinin vs.. Mutlu bakabilmeniz dileğiyle
Çocuğumu akşam alıyorum.iki yıl oldu bosanski.cocugumla olan diyalog farklı ama insan arkadas dost akraba ariyorBoşanalı ne kadar oldu?
Çocuğunu yanına alsan keşke. Onun sana ihtiyacı var üstelik yalnızlığını da evladınla atlatırsın.
karşına kim çıkar bilinmez canım biraz kafanı dinle inşallah iyi yürekli biri çıkar karşınaBoşandım.bambaska bir şehire geldim.sehir çok güzel tam deniz kenarı martılar vs...kendi evimi muhteşem kurdum.herseyi sıfır aldım.hayallerimden daha güzel herşey.alti yaşındaki çocuğuma ailem.bakiyor.babam sınırlı biri ve beni yük olarak görüyor.basina kalacam diye çok korktu.ayri ev açmayacaktım ama şu şişelerini yere fırlatmaya başlayınca hergun ya evden git ya para ver deyince psikolojimi de bozulmaması için ev tuttum.rahat ettim.isyerindeki gruba dahil olamadım şişmandım mutsuz oldum vs vs.kimseyi tanımıyorum burada.malum.korona.disari cikamiyoruz.
Evde yalnız olmak sıkıyorsa evde fazla vakit geçirmeyin. Dediğim gibi vaktinizi doldurup eve geldiğinizde verimli ve yorgun bi gün geçirmenin rahatıyla yastığı beğenin:)Ama işte gelecek sağlık sorunları korluyltuyoe.insan konuşacak birini istiyor evde
Geleceğe yönelik isten atilma ac kalma evsiz kalma hasta ve muhtaç olma.korkularim var. 38 yaşındayım ve evim arabam nakit para hiçbiri yok.gelecekte ya muhtaç olursam
Onu ozaman düşünürsün hayatı zehir etme kendine işten atarlarsa iş bulursun ufak tefrk birikim yapabilirsin senin elinde herseyGeleceğe yönelik isten atilma ac kalma evsiz kalma hasta ve muhtaç olma.korkularim var. 38 yaşındayım ve evim arabam nakit para hiçbiri yok.gelecekte ya muhtaç olursam
Geliriniz arttıkça gideriniz de artıyor emin olun, bir yerden başlayıp kendinizce tasarruf edebilirsiniz. Eşyalarınızı sıfır almak yerine letgo dan zamanla alabilirdiniz. Böyle korkularla savaşmak için işinizde yükselmeye çalışın, vazgeçilmez eleman olup iş çevresi edinin ki ilerde faydası olur. Spor salonunu yazılmak yerine hergün belli bir program uygulayın. Bunun için bir sürü uygulamalar var. Siz güzelleştikçe çevrenizdeki erkekler artıcaktır çnkü malesef bu dünya böyle. Size değer verdikleri kadar verin. Kimse vazgeçilmez degilGeleceğe yönelik isten atilma ac kalma evsiz kalma hasta ve muhtaç olma.korkularim var. 38 yaşındayım ve evim arabam nakit para hiçbiri yok.gelecekte ya muhtaç olursam
Kendimi 14 yaşımdan beri beyaz atlı prens secret çekim yasasi ile kandırdım.gele gele şiddet uygulayan bir adamla evlendim.umutsuzluk değil bu ama 20 senedir gelmeyen prens 40 indan sonra.mi gelecekkarşına kim çıkar bilinmez canım biraz kafanı dinle inşallah iyi yürekli biri çıkar karşına
Çocuğumu akşam alıyorum.iki yıl oldu bosanski.cocugumla olan diyalog farklı ama insan arkadas dost akraba ariyor
Siz memur değil misiniz işten atilmazsiniz merak etmeyin. İse kendine bakmakla başla, pozitif ol, kendini sev.
Ailem.cok garip.babam kızını.yuk olarak.goren biri.annem korkağın teki onun yanında.gorusuyorum mecburen ama.hakkim.helal değil onlara.keske dünyaya getirmeselerdi.keskehmm bambaşka bir şehire geldim diyince, komple ayrısın sandım.
Ee ailenle aynı şehirdeymişsin işte. Babanla sorunlar var peki annenle aran nasıl?
Şuan en iyi çevre edinme şekli spor salonu yada kurslar.
Bende aynı dertten muzdaribim
Neyse ki yavaş yavaş yasaklar kalkıyor
Yahu sen ne yüzsüz bir insansın hala ailene laf edebiliyorsun. Çocuğunu senden kurtarabilmek için uğraşıyor o insanlar hala. Yine seni tanımayan üyeleri tuzağa düşürmüşsün enerjilerini emerek besleniyorsun sarımanolya.Ailem.cok garip.babam kızını.yuk olarak.goren biri.annem korkağın teki onun yanında.gorusuyorum mecburen ama.hakkim.helal değil onlara.keske dünyaya getirmeselerdi.keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?