- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.468
- 73
- 33
- Konu Sahibi Haydegidelum1990
-
Ben de cevap vermek istedim :)
Bunu bu forumda çok evli üyeden duyuyorum.
Neden ki?
Adam bir anda huy mu değiştiriyor?
Veya aileci mi oluyor?
Sebebini merak ediyorum.
Vallahi sanırım şöyle biz kızlar o dönem ay evlenelim hemen moduna giriyoruz (elbette kimseyi gücendirmek istemem sözlerim yanlış anlaşılmasın)Bunu bu forumda çok evli üyeden duyuyorum.
Neden ki?
Veya aileci mi oluyor?
Sebebini merak ediyorum.
Ben evlenmeden cevap vereyim :)Bunu bu forumda çok evli üyeden duyuyorum.
Neden ki?
Veya aileci mi oluyor?
Sebebini merak ediyorum.
Aynı yaştayız bu zamana kadar hiç böyle hissetmeme rağmen şu sıralar çok yalnız hissediyorum... aslında, doğru kişiden ilgi görmedikten sonra bununda pek bir anlamı yok...bu işler kesinlikle nasip ve nasibinin seni ne zaman bulacağını bilemezsin.... çalışıyor musun?Bu hafta kızkardeşim evlendi. 3 kızkardeştik. Evin tek bekarı ben kaldım. İşin kötüsü arkadaşlarımdan da bekar kalmadı. Yaşım 29. Neden böyle olduğunu anlamıyorum. Erkekler çok hoşlanmıyor benden. Halbuki çirkin biri de değilim. Bazen hayatımın sonuna kadar yalnız kalacağımı düşünüyorum. Ne dersiniz arkadaşlar? Benim durumumda olup şansını döndürebilen var mı?
Evet tanımadan evleniyorlar.Ben de cevap vermek istedim :)
insanlar hic derin bir ilişki kurmadan evleniyorlar. İlişkideki arkadaşlık kavramının değerini bilen çok az insan var .
Arkadaşlığı hic geliştirmeden evlenince , bir süre sonra diğer duygular hevesler geçiyor .
Arkadaşlık evlilik içinde ilişki içinde zemin /temel oluşturuyor .
Sizde kuzenim gibi acele etmişsiniz.Val
Vallahi sanırım şöyle biz kızlar o dönem ay evlenelim hemen moduna giriyoruz (elbette kimseyi gücendirmek istemem sözlerim yanlış anlaşılmasın)
Hani o bulutlarda olma durumunda ya her şey önce normal geliyor ya da değiştirilebilir geliyor. Ya da göremiyoruz görmek istemiyoruz.
Ama aynı evin içine girince gerçek dünya ile yaşadığımız bulutların farklı olduğunu anlıyoruz.
Gerçi bende bu arkadaşım gibi yaşım geldi diyerek erken davrandım ama 29 idi yaşım nerdeyse ve altı ay içinde evlendim sonra söylenen o annecilikle karşı karşıya kaldım.
Çok doğru yazmışsın..Ben evlenmeden cevap vereyim :)
Çoğu kadın ask duygusunu ve olumsuz duyguları birbirine karıştırıyor. Olumsuz duygularla bağlandığın zaman işin yaş.
Şiddet görüyorsun, hakaret ediyor değişir diyorsun ama bir kişi asla değişmez.
Sadece cinsellik için, çocuk için evlenmek de yanlış. Bu adamın donunu yikayabilirim çünkü onu gerçekte seviyorum dediğinde evlenmelisin :)
Ya da o yıkasın sorun yok
+Evlilik 24 saat mutlu olmak değildir. Bir hayatı paylaşıyorsun. Onun için önemli olan ailesi geliyor. Onlarla didismek yerine sağlıklı iletisim kurulmalı.
Bir de hoşlandığınız tiplere bir bakın hep aynı tipse ve olmuyorsa seçimlerinizde sorun vardır. Değişik karakterler deneyin.
Evlilik için son düzlük mü?!Bence evlilik icin son düzlüge girmissin.
Çünkü başarıya açlar .
Evet tanımadan evleniyorlar.
Haliyle arkadaşlık ilişkisi kurulamıyor.
Benim kuzenimde konu sahibi gibi 29 olunca bir panikledi.Söz nisan düğün 6 ay içinde olayı kapattı.
Şimdi mutsuz.Çok acele ettim diyor. 29 olunca ne oluyorsa ..
Neden 30lardan bu kadar korkuyorsunuz diye acele edenlere sormak istiyorum.
Bir anda nine olmuyoruz..
Önce tanımak lazım.Insan beraber ömür geçireceği insanı tanımadan seçer mı?
Çok ilginç..
Birde bunu yapan 29 yaşında olanlar..
Kadınlar 27 yaşını geçince daha da olgunlaşır.
Bu acele neden ki..
Ümitsiz olmayın.30 yaşındayım karşıma beni gerçekten seven değer veren biri çıkmadı aksine nerde aptal var beni buldu artık Allah’a bıraktım benim için hayırlısı neyse o olsun diyorum.Ama evlilik çok matah birşey değil.
Çok güzel yazmışsın..Çünkü başarıya açlar .
Çünkü toplum onayına açlar .
Evlilik o dönemlik çok deger, başarı ve toplum onayı vadediyor .
Biz ülkemizde çocuklarımıza her olursa olsun degerli olduklarını öğretmiyoruz.
Başarının sadece toplumsal onaydan geçmiş şeyler olmadığını öğretmiyoruz .
Onlarda bunda arıyorlar .
Tabi ek olarak bir ataerkil düşünce de kapsamış her yeri .
Kadinlar korunmak istiyor ve bunu bir erkekten umuyor . Hapis hâline gelmiş evliliği bile dışarıdaki korunmasız hayata tercih ediyorlar . Kadınlarımıza hayattan korkmamak ve özgürce yasamak kavramlarını ogretmeliyiz
Ümitsiz olmayın.
Buradaki bazı evli üyelerin yazdığı gibi herkes 20li yaşlarda evlenmiyor.
Doğru insan olsun.
Hiç üzülmeyin..
Bende bana uymayan kişileri eledim.Yoksa evli densin diye evlensem çoktan evlenirdim.
Sonra ne olacaktı ya ayrılacaktım ya da buraya evliyim mutsuzum diye konu açacaktım.
Dua edin, Allah'a güvenin..
O isterse olur..
Ama evliliğin yaşı yok.Bu safsata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?