Yalnızlık, yuva kuramamış olmak.

Haydegidelum1990

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
25
19
38
35
Bu hafta kızkardeşim evlendi. 3 kızkardeştik. Evin tek bekarı ben kaldım. İşin kötüsü arkadaşlarımdan da bekar kalmadı. Yaşım 29. Neden böyle olduğunu anlamıyorum. Erkekler çok hoşlanmıyor benden. Halbuki çirkin biri de değilim. Bazen hayatımın sonuna kadar yalnız kalacağımı düşünüyorum. Ne dersiniz arkadaşlar? Benim durumumda olup şansını döndürebilen var mı?

Çok evlenen var tabiki o yaşlarda. Çok da mutlu olan var hatta genç evlenenlerden bir tık daha mutlu olabiliyor bence 20lerin sonları 30ların başlarında evlenenler. Çünkü hayattan ne istediğini biliyorsun nasıl bi adamla yapabileceğini biliyorsun kendini tam anlamıyla tanıyorsun.. biraz da şans olarak bakmalısın bence :KK200:karşına umarım çok çok iyi insanlar çıkar fırsatları değerlendir :)))

Neden hoşlanmıyor erkekler senden bunu açar mısın? Sende bunun farkında isen Bi şeyler yapmalısın tatlım. 29 yaş evlilik için geç değil artk.

Bence yeni yeni evlenmeyi düşünecek yaştasin. Geç kalmış değilsin. Bircok arkadaşım üniversiteden mezun olur olmaz evlendi. Belki onlar da öyle mutlu ama bilmiyorum bana biraz hayatı kaçırmak gibi geliyor. Ben 28deyim yakında evlenecegim ve bazen bekarlık daha mı iyiydi diyorum. Eğer ki modern bir ailem olsaydı ya da ayrı yasasaydim kesinlikle bir süre daha bekar takılırdim. Çünkü bekarken eğlendim, gezdim, yedim içtim... Neler neler... Bunları evliyken de yapabilirsin ama evlenince hep evlisin artık. Ama bekarken illa ki evlenirsin bir gün.

24 yaşında evlendim 25 te anne oldum pişmanmıyım hayır ama biraz daha geç evlenebilirdim belki, ben ablamdan önce evlendim
Ablamda 3 ay önce evlendi yani 28 yaşında bence bu işler nasip kısmet işi
Ama rahmetli dedemin de bi lafı vardı hiç aklımdan çıkmaz
‘ bostan bile çağında döker’ derdi.
Aceleci davranmayın ama pek de geç kalmayın
Çünkü belli bir yaştan sonra insan seçici oluyor

Benim gibi olup şansıni döndüren derken ?
Bu evlilik kavramına bu kadar deger yükleme nedeniniz nedir?
Evlilik ilişki vs mutlu olmak , derin bir bağ kurmak için vardır ama turkiyede bir başarı bir şans olarak görüldüğü için millet hic irdelemeden ilk bulduğunun üstüne atlıyor .
Sonra her gün burda konular okuyoruz .
Siz kendinizi geliştirin , hayatı sevin ,mutlu olacağınız şeyler yapın, ilişki gelirse gelir .

Istediğin kadar evlenmek iste olmazsa olmuyor.
Bende 32 yaşındayım. Güya 30 gibi evli olurum diye düşünüyordum olmadı.
Kimse bile isteye çok geç zamana kalmıyor. Az kişi evlenmek istemiyor onları hariç tutuyorum.
Eğer istediğiniz gibi biri karşınıza çıkmaz ise evlenemiyorsunuz.
Evlilik konusu bireysel çabanın tam işe yaramadığı bir konu.
Başkasının kalbine hükmedemezsin.
Dua edin, pozitif olun, sosyal olun ama bazen olmazsa da olmuyor.
Yaşım geçiyor anlayışı ile ilk bulduğunuzla evlenmeyin.

Umarım iyi biri karşınıza çıkar.

Bence insanlar evlenmiş olmak adına çok yanlis evlilikler yapıyor.

Hayatınızda birisini istemek gayet doğal ama herkes evleniyor ben de evleneyim demek doğal değil. Bu hataya düşmeyin.

Ben 35 yaşından büyük biri olarak hiç evlenmek istemedim. Derdim akademik kariyerdi. Son bir senedir düşünmemin nedeni sadece çocuk isteği.

Salt onun için de evlilik gerekli değil diye düşünüyorum. Bakalim zaman benim icin ne gösterecek.

Son düzenleme:
Bu hafta kızkardeşim evlendi. 3 kızkardeştik. Evin tek bekarı ben kaldım. İşin kötüsü arkadaşlarımdan da bekar kalmadı. Yaşım 29. Neden böyle olduğunu anlamıyorum. Erkekler çok hoşlanmıyor benden. Halbuki çirkin biri de değilim. Bazen hayatımın sonuna kadar yalnız kalacağımı düşünüyorum. Ne dersiniz arkadaşlar? Benim durumumda olup şansını döndürebilen var mı?

Ablam 21 yaşında evlendi ben 30 yaşında bekarım. Arkadaşlarımın bir çoğu evli hatta çocukları bile kocaman oldu. Tabi ki insan evlenmek istiyor ama herşeyin hayırlısı diye bir tabir var o yüzden duanızı edin adayları değerlendirin kalanını kısmete bırakın.

• Beğen
Reactions: 000
Kesinlikle evlilikte bir nane Yok. Biraz argo oldu hakkınızı helal edin ama gerçekten böyle. Yemin ederim bekarlık gibisi yokmuş. Asla dert etmeyin derim. Tadını çıkarın bekarlığın ve bence yalnızlığınızı sevin.

Kesinlikle evlilikte bir nane Yok. Biraz argo oldu hakkınızı helal edin ama gerçekten böyle. Yemin ederim bekarlık gibisi yokmuş. Asla dert etmeyin derim. Tadını çıkarın bekarlığın ve bence yalnızlığınızı sevin.
Bunu bu forumda çok evli üyeden duyuyorum.
Neden ki?
Adam bir anda huy mu değiştiriyor?

Veya aileci mi oluyor?
Sebebini merak ediyorum.

Back
X