Yalnızlık, yuva kuramamış olmak.

bende 37 yaşındayım evlenmedim.Evliliğe karşı olduğum için değil,olmadı.İlişkilerimde evliliğe gitmedi.Evlenmek içinde evlenmek istemedim.Işim gücüm,malım,mülküm,kariyerim var.Bütüm arkadaşlarım evli,çoluk çocuklu.Sizi çok iyi anlıyorum.Bekarlıkta bir yere kadar sultanlık.Kafana göre gez diyenler var,evet kimseye hesap vermiyorsun ama herşeyde yalnız yapılmıyor.Anlaşabildiğin bir eş aynı zamanda arkadaşta oluyor ve hayal ettiğin şeyleri birlikte yaşayabiliyorsun, onunla gezip eğlenebiliyorsun.Bi derdinde sıkıntında yanında birinin olduğunu bilmek güzel.Arkadaşlarınında hepsi evli çocuklu olduğundan yeterince yanında olamıyorlar. Herşeyde olduğu gibi evliliktede iyi veya kötü olma riski var.Sadece internet olayı eskisi gibi değil uyarmak istedim bu konuda.Bende bir dönem denedim bir çokta kişiyle tanıştım inatla ama o kadar insandan bir tanemi normal çıkmaz anlamadım.Inanın evlisi,çocuklusu,yada adam direk cinsellik arıyor ama bunu başta söylemiyor, zaten söyledikleri çoğu şey yalan,çok dikkatli olmak lazım.Belki iyileride çıkar ama inanın ne benim karşıma nede tanıdıklarımın karşısına çıkmadı.Olasılık baya düşük yani.Allahtan azcık kafam çalışıyorda tanışma aşamasında tüm yalanlarını yakalayabildim.Onun dışında evet soranlara evet evlilik düşünüyorum ama hayatımda kimse yok deyin, diğer türlü sosyal ortamlara katılın.İnşallah size göre bir eş bulur mutlu olursunuz
Çok teşekkür ederim cevabınız için.
Burada internetten tanışın denilince bende denemediğim için merak ediyorum.
Tabi ki herşeyin hayırlısı..
Ama insan bir can yoldaşı arıyor.Yoksa ben çocuk için evlenmek istemiyorum.
Çocuk konusunda olsa da olur olmasa da olur.
Hayırlısı ise olsun anlayışındayım.Ama evlenmek istiyorum yalan yok. Şimdi ailem var.Kardeşim var.Ama ailem belki başka şehire taşınacak kardeşim evlenecek. Tek de kalırım ama insan açıkçası tek kalmak istemiyor.

İnternetten tanıştığınız kişiler aynı anda birçok kişiyi idare ediyormuş.Burada bir üye yazmıştı.O size de oldu mu ?

Hayırlısı ise olsun anlayışındayım.Ama evlenmek istiyorum yalan yok. Şimdi ailem var.Kardeşim var.Ama ailem belki başka şehire taşınacak kardeşim evlenecek. Tek de kalırım ama insan açıkçası tek kalmak istemiyor.

İnternetten tanıştığınız kişiler aynı anda birçok kişiyi idare ediyormuş.Burada bir üye yazmıştı.O size de oldu mu ?

Şöyle düşünün buradan bir hanımla arkadaşlık için tanışsanız da internetten tanışmış oluyorsunuz. Sonuçta biz de internetteyiz.

İşyerinde de tanışsanız yalancılar var internette de tanışsanız yalancılar var. İnsanlar internetten tanıştık o zaman yalan söyleyeyim demiyor.

Her zaman dikkatli olmak en iyisi her ortam için ama yaşın ve deneyimin de en çok bu avantajı var.

• Beğen
Reactions: 000
Bu kesinlikle doğru, zaten kimsenin itirazı olamaz buna sanırım. Hayatta her şey biraz emek, biraz şans işi ve istediğimiz şeylerin bizim için aslında iyi olup olmadığını da üzerinden zaman geçmeden bilemiyoruz.

Benim demek istediğim bu tarz konularda bu şekilde deneyimleri aktarıp ya da sadece “evet ben de yalnızım” ya da “ben de yalnızdım ve eşimle şu yaşımda tanıştım” diye dertleşmek yerine derdini açan insana “hayatına odaklan, kocayı ne yapacaksın” demek saçma geliyor. Kim nereden biliyor ki kimin hayatına ne kadar odaklanıp odaklanmadığını.

Umarım çok mutlu olursunuz siz de eşle ya da eşsiz.
Evet bende aynı görüşteyim.
Onu da kötülüğüne demiyorlar.
Daha ergenken 19 yaşında evleniyorlar.
Kötü bir eş, sorunlu bir eş ailesi ve istemeden 3 4 çocuk yüzünden o tavsiyeyi vermek zorunda hissediyorlar.
Ben bayadır bu forumdayım.Bir konuya yorum yapmadan önce üyenin yaşına, eğitimine sosyal bilgilerine bakarım.
Çünkü 18 yaşında bir kıza bu konuda yapacağım yorum ayrıdır.30 üstü bir kişiye yapacağım yorum ayrıdır.
Mesela bende meslek sahibiyim. Is ve sosyal hayatım var.Tek başıma sinemaya giderim.Kafeye gider kitap okuyup kahve içerim. Ama insan belli bir yaştan sonra yanında bir eş istiyor.Bunu da inkar edemem.
Umarım isteyen herkese çok güzel kapılar açılır.

Allah isterse oluyor.Umarım bizim içinde ister.Bu konuda yoklukla imtihan olmak istemiyorum açıkçası.

Dogru kişiyi bulamadigi icin, kismet olmadigi icin evlenemeyen kadinlar var ve yaş kaç olursa olsun ne cocuk icin, ne evlenmis olmak icin evlenmeme taraftariyim. Mutlu olunacaksa bir evlilik yapilmali. Emin olun evliligi size zehir eden biriyle evliligi yasamak istemezsiniz bekar kalmayi dert etmezsiniz.

Ancak evlenme yaşi 35-40 oldu diye bisey yok. Kimse keyfine o yaşlarini bekliyor mu
gercekten bilmiyorum.
" Evliligimde cok mutluyum ama keske 30u bekleseydim, 30 yasimda evlendim cok mutluyum ama erkenmis" diyenler asla samimi gelmiyor. :) Mutlu olmayana her yaş erkendir. Mutlu olduklarina inanmiyorum acikcasi.

Şöyle düşünün buradan bir hanımla arkadaşlık için tanışsanız da internetten tanışmış oluyorsunuz. Sonuçta biz de internetteyiz.

İşyerinde de tanışsanız yalancılar var internette de tanışsanız yalancılar var. İnsanlar internetten tanıştık o zaman yalan söyleyeyim demiyor.

Her zaman dikkatli olmak en iyisi her ortam için ama yaşın ve deneyimin de en çok bu avantajı var.
Evet ama internette yalan söyleme potansiyeli gerçek hayattan fazla olabilir.
Ama evet 32 yaşındayım.Zaten insan davranışlarını beden dilini bilirim.Bence yalancı insanların yalanını yakalayabilirim gibi geliyor.
Tabi büyük konuşmuyorum..

Bu hayatta ne zaman büyük konuşsam başıma geldi..:olamaz:

Hakkinizda hayirlisi olsun. Internetten tanışılan herkes kötü veya güvenilmez değil. Ben de esimle İnternette tanıştım. Görüşmemizin 3. Haftasında beni işyerine götürdü. İş arkadaşlarıyla tanıştırdı. Yine kardeşi askerdi o zaman onu ziyarete gitmiştik. Bana kimliğini göstermişti ilk başta. İnternetten tanışıp gizli saklı devam eden bir ilişki olsaydı bitirirdim.

• Beğen

Açıkcası daha yeni tanışırken birçok yalanlarını yakaladığım için öyle uzun görüşmelerim olmadı.Tabiki herkes yalan söyleyebilir ancak tanıdığın bildiğin ortamlarda tanıştıklarının en azından medeni durumunu bilirsin,yada adını,ne iş yaptığını daha doğru öğrenirsin.dediğim gibi adını yalan söyleyen,aslında evli olan ama bekarım diyen insanlar gördüm.O yüzden internete sıcak bakmıyorum ben.Yinede şans tabiki doğrusuda çıkabilir ama ihtimal düşük

• Beğen
Hakkinizda hayirlisi olsun. Internetten tanışılan herkes kötü veya güvenilmez değil. Ben de esimle İnternette tanıştım. Görüşmemizin 3. Haftasında beni işyerine götürdü. İş arkadaşlarıyla tanıştırdı. Yine kardeşi askerdi o zaman onu ziyarete gitmiştik. Bana kimliğini göstermişti ilk başta. İnternetten tanışıp gizli saklı devam eden bir ilişki olsaydı bitirirdim.
Sizin adınıza çok sevindim.
Işte sanırım doğru insana denk gelmek önemli..
Allah yüzümüze baksın ne diyeyim.
20lerde eş bulmanın bu kadar zor olacağını tahmin dahi etmiyordum. Hep olur diye düşünüyordum.
Nasip kısmet..

Açıkcası daha yeni tanışırken birçok yalanlarını yakaladığım için öyle uzun görüşmelerim olmadı.Tabiki herkes yalan söyleyebilir ancak tanıdığın bildiğin ortamlarda tanıştıklarının en azından medeni durumunu bilirsin,yada adını,ne iş yaptığını daha doğru öğrenirsin.dediğim gibi adını yalan söyleyen,aslında evli olan ama bekarım diyen insanlar gördüm.O yüzden internete sıcak bakmıyorum ben.Yinede şans tabiki doğrusuda çıkabilir ama ihtimal düşük
Benim sosyal hayatta bile en korktuğum erkek profilidir.
Önceden evlenmiş boşanmıştır söylemez.Hatta akrabaları bile bahsetmez.Burada bir iki böyle konu okudum.Evlendikten sonra eşinin ikinci evliliği olduğunu öğrenen üyeler var.
Ama en korkuncu evli olup bekarım diyenler.
Allah uzak etsin onları da ıslah etsin..
Çok zor bir durum.
Toplum çok dejenere olmuş durumda.

Herkes herşeyi saklıyor.

Bu hafta kızkardeşim evlendi. 3 kızkardeştik. Evin tek bekarı ben kaldım. İşin kötüsü arkadaşlarımdan da bekar kalmadı. Yaşım 29. Neden böyle olduğunu anlamıyorum. Erkekler çok hoşlanmıyor benden. Halbuki çirkin biri de değilim. Bazen hayatımın sonuna kadar yalnız kalacağımı düşünüyorum. Ne dersiniz arkadaşlar? Benim durumumda olup şansını döndürebilen var mı?
Ya boyle seyler kısmet tamam.ama cozum arıyorsak bıraz hercekcı de dusunebılırız.guzelsınızdır muhakkak.belkı gıyım tarzınzı kotudur.belkı hos sohbet degilsinizdir.mesela yuz guzellıgı olmasa bıle fiziği cok duzgun olan kadınlar ,bızım guzel buldugumuz kadınlardan daha dıkkat cekıyor.ne bıleyım.bunların uzerınde durabılırsınız.ınsallah kosmetınız acılır.gonlunuze gore,sizi seven,sızın sevecegınız yakısıklı boylu poslu biri cıkar karsınıza :p

Bu hafta kızkardeşim evlendi. 3 kızkardeştik. Evin tek bekarı ben kaldım. İşin kötüsü arkadaşlarımdan da bekar kalmadı. Yaşım 29. Neden böyle olduğunu anlamıyorum. Erkekler çok hoşlanmıyor benden. Halbuki çirkin biri de değilim. Bazen hayatımın sonuna kadar yalnız kalacağımı düşünüyorum. Ne dersiniz arkadaşlar? Benim durumumda olup şansını döndürebilen var mı?
Canımmmm neden taktın buna bu kadar. Ben de 29 yaşındayım. Ben evliyim ama sınıf arkadaşlarıma bakıyorum ilkokuldan üniversiteye kadar. Çoğu evli falan değil. Evlenenler çok nadir hatta. Hatta hala çocuk gibi her gece barlarda takılanlar bile var. Kimse de böyle üzüntülü falan değil. Saçmalama sana yakışan, düzgü, kafana göre bir adam bulmadıktan sonra sakın evlenme. Hayatını zindana çevirirsin inan bana.

Ayrıca çok genciz. Ben evlendim ama daha çocuk falan düşünmüyorum mesela. Şimdiki kafam olsa kayın validemi çekmemek için evlenmezdim bile belki :KK33:

Back
X