• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlık Zor Zanaat

nicksizbikims

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
314
180
18
40
Farkındayım belkide yalnızlıkla ilgili okudugunuz milyonlarca konulardan biri ama icimi dokmeye ihtiyacim var

Yas oldu 31 hayatıma daha hickimse girmedi daha onceleri teklif falan almisligim olmustu ama hep sacma sapan olmayacak kisilerden o yuzden hic olur vermedim simdilerde ise o teklifler dahi yok...İnsanlar soruyorlar neden artik evlenmiyorsun diye diyemiyorsun ki gökten kısmet mi yagiyor.

Bazen dusunuyorumda cok mu cekilmez biriyim yada cok mu cirkinimde olmuyor.

Bir ara ciddi ciddi kafamda bitirdim sildim bu dusunceyi ama cevre buna izin vermiyor iste cevrenizdeki herkesin sorgu sualleri herkesin yaninda sevgilisini esini gormek ask hikayelerini dinlemek sigarayı birakmayi calisan birinin yaninda herkes sigarasını tutturuyor gibi birsey bu durunda nasıl atayim hafizamdan.

Aslinda belki ailede huzurum mutlulugum olsa bu kadar ihtiyacini hissetmezdim ama ortada bir aile bile yok sayılır annem kendi halinde yasayan sevgisini belli edemeyen hep mesafeli yaklasan biri oldu

Babam derseniz sinir küpü korkudan yaklasamadik ki sevgisini hissedelim kardeslerim derseniz okul is guc hep uzak dustuk birbirimizden sayılır...Yani anlayacaginiz yalnızım ki o bicim

Bazen insan sıkılınca kendini yanina atacagi birini bazen basını koyacak omuz bazende sevildigini hissettirecek birini ariyor...

Çok şükur arkadas cevrem var gercekten sevgilerini hissediyorum cok sukur kafami oyalayacak bir isimde var ama iste insan yaninda artık eş kişisi olsun istiyor
Huzurlu mutlu bir yuvasi olsun istiyor

Aksamlari isten eve donerken ayaklarini suruye suruye degilde sevincle gidecegi bir evi yuvasi olsun istiyor.

En son iş yerinde biri vardi son derece ilgili iki lafin birini evlilige getiren hatta bir arkadasim bak bu cocuk seninle gercekten evlilik dusunuyor sen dusunmuyorsan mesafe koyda oda cok heveslenmesin demisti

Sonra ne oldu sanki o ilgili alakalı insan sanki hic ilgilenmemis gibi davrandi hicbirsey yokmus gibi...

Bazen aksamlari apartmanlarin onunden gecerken yanan ısiklara bakiyorum sanki orda cok mutlu bir aile yasiyormus gibi

Sabah ise giderken mutfaginin ışığı acık evlere gözüm takilip kaliyor
Bense aksam oldu mu artık eve gitmek istemiyorun parklarda oturup saatlerce kalıyorum yada is yerinde kendi isimi bitirip baskalarinin dosya evrak angaryalariyla uğraşıyorum.

Birkac vakit oncesine kadar zamani var daha zamani gelince olur der kendimi teselli ederdim bir yandan sanki artik hic olmayacakmis gibi geliyor bir yandanda icinde bir umut hala dua ediyorum artık okdun diye... yazmak istedigim daha cok sey varda bdv de daha ciddi dertler varken benimkine bu kadar zaman ayirmus olmaniz bile yeter daha fazla zamaninizi katletmeyeyim

Çok güzel olmak çok iyi huylu olmakla alakası yok demek ki daha senin kısmetin karşına çıkmamış

Vardır bundada bi hayır deyip bekle
3-5 yıl önce evlensen mutsuz huzursuz olsan daha mı iyi olacaktı bu yönden düşün.

Olursa bir hayır, olmazsa bin hayır ara
Bu sözü çok severim.

Kendinizi niye bu kadar acizleştiriyorsunuz?
Herkes işten çıkıp evine yuvasına gidiyor ben parklarda oyalanıyorum eve gidemiyorum falan .
Valla evinize de gidin kafanıza göre de takılın.
Nasip kısmet bu işler.
Çevrenin ne dediğini de umursamayın.
Hayatımda çok sevdiğim biri var da evlilik fikrine sıcak bakıyorum.
Olmasa keyfime bakarım evlilik öyle toz pembe hayallerdeki gibi bişey değil derdi tasası bitmiyor.

Haklısın kısmet gökten yağmıyor. Yeni biriyle tanışacak ortamların var mı? Akşamları parkta oturarak anca yaşlanırsın. İş çıkışı madem eve gitmek istemiyorsun dans kursuna katılabilirsin. Bir cesaretle git kayıt yaptır. Enstruman kursu olabilir. Oralarda süreklilik olur. Gelenler, gidenler derken akşamların şenlenir. Spor salonuna gidebilirsin. Yeteneğin varsa resim vs kursu olur. Kendine ortamlar yarat. Aşçılık kursu, pasta kursları, makarna kursları vs çok çeşitli kurslar olabiliyor büyük şehirlerde ama değilsen bile enstrüman, spor salonu gibi mekanlar her şehirde. Kendine acımayı bırak gerçekten. Bakımını ihmal etme. Özgüvenini besle. Kendine saygı duy. Her insan evlenecek diye bir kural yok. Evlenenlerin hepsi mutlu değil sonuçta. Nikahta da keramet yokmuş ne yazık ki. Kendinle ilgilen şimdilik. Kendi kendine mutlu olmayı öğren. Oluruna bırak. Daha gerçekten çok gençsin. Sabret

Back
X