- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
Merhaba arkadaşlar kendimi cok yalnız hissediyorum , hiç mutlu değilim aynı zamanda da sizde oluyor mu yalnız lık hissi sizce kendimi nasıl mutlu etmeliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalnız hissetmiyorum, bayağı bildiğin yalnızım.
Komşularınız duşmanlıgı bıraktıysa onlarla takılın vakıt geçerMerhaba arkadaşlar kendimi cok yalnız hissediyorum , hiç mutlu değilim aynı zamanda da sizde oluyor mu yalnız lık hissi sizce kendimi nasıl mutlu etmeliyim
Ay güldüm ya :))Komşularınız duşmanlıgı bıraktıysa onlarla takılın vakıt geçer
Ben de ruhen yalnız hissetmeye müthiş yatkın biriyim. Mutlu etmek için en sevdiğim cipsi alıyorum ve kendime meyveli yoğurt yapıyorum. Sonra Allah'ın bana bahşettiği güzellikleri, ailemi, işimi ve kalbimi düşünüp şükrediyorum..
Yok ya nerde daha da arttırdılar bu dünyada en tehlikeli insan lardan biri kıskanç insan larKomşularınız duşmanlıgı bıraktıysa onlarla takılın vakıt geçer
Doğru neyınızı kıskanıyorlar meselaYok ya nerde daha da arttırdılar bu dünyada en tehlikeli insan lardan biri kıskanç insan lar
Benim anladığım şu iyi insan olmamı yani tabi ben bilmem ama insan lar öyle söyle r, kendilerinden daha güzel ve eğitim olarak önde olmamı iyi giyinme mi, mesela ailemle mutlu olmamı çünkü az biraz huzurlu olsak bozmaya uğraşıyorlar ve hatta bozuyorlarDoğru neyınızı kıskanıyorlar mesela
Eşimin davranışları sözleri yüzünden sıklıkla karşılaştığım durum,mutsuzluk,değersizlik,yalnızlık,adam yerine koyulmamak ve etkisi günlerce geçmiyoMerhaba arkadaşlar kendimi cok yalnız hissediyorum , hiç mutlu değilim aynı zamanda da sizde oluyor mu yalnız lık hissi sizce kendimi nasıl mutlu etmeliyim
Eşimin davranışları sözleri yüzünden sıklıkla karşılaştığım durum,mutsuzluk,değersizlik,yalnızlık,adam yerine koyulmamak ve etkisi günlerce geçmiyo
Merhaba arkadaşlar kendimi cok yalnız hissediyorum , hiç mutlu değilim aynı zamanda da sizde oluyor mu yalnız lık hissi sizce kendimi nasıl mutlu etmeliyim