Yalnızlık

Kaderinbenimlderdine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
482
74
13
34
Merhaba arkadaşlar kendimi cok yalnız hissediyorum , hiç mutlu değilim aynı zamanda da sizde oluyor mu yalnız lık hissi sizce kendimi nasıl mutlu etmeliyim

Ben de ruhen yalnız hissetmeye müthiş yatkın biriyim. Mutlu etmek için en sevdiğim cipsi alıyorum ve kendime meyveli yoğurt yapıyorum. Sonra Allah'ın bana bahşettiği güzellikleri, ailemi, işimi ve kalbimi düşünüp şükrediyorum..
Komşularınız duşmanlıgı bıraktıysa onlarla takılın vakıt geçer
Yok ya nerde daha da arttırdılar bu dünyada en tehlikeli insan lardan biri kıskanç insan lar

Doğru neyınızı kıskanıyorlar mesela
Benim anladığım şu iyi insan olmamı yani tabi ben bilmem ama insan lar öyle söyle r, kendilerinden daha güzel ve eğitim olarak önde olmamı iyi giyinme mi, mesela ailemle mutlu olmamı çünkü az biraz huzurlu olsak bozmaya uğraşıyorlar ve hatta bozuyorlar

Merhaba arkadaşlar kendimi cok yalnız hissediyorum , hiç mutlu değilim aynı zamanda da sizde oluyor mu yalnız lık hissi sizce kendimi nasıl mutlu etmeliyim
Eşimin davranışları sözleri yüzünden sıklıkla karşılaştığım durum,mutsuzluk,değersizlik,yalnızlık,adam yerine koyulmamak ve etkisi günlerce geçmiyo

Back
X