Yalnız kalınca kafam geçmişe gidiyor. Yalnız olmadığımda iyiyim. Kafa dağıtmak için tüm arkadaşlarıma yazdım hepsinin ailesi var tek başıma çıkınca da adımı çıkarıyorlar o yüzden birden kötü oldum. Haklısın aynen çabalıyorum da işte şartlar zorla dört duvara sıkıştırıyor.Bu kaçıncı konunuz biraz kafanızı dağıtmayı deneyin bence hayat bundan ibaret değil sadece takıntı haline getirmeyin.
Bıraktım aslında canım. Çok mutsuz olduğum zamanlar buraya geliyorum ki ona yazmayayım ya da çevreme açık vermeyeyim diye. Ailemi arkadaşlarımı bırakıp bir anda yine yalnız kalınca tetiklendim muhtemelen bir de kimse yok herkes gezmeye gitmiş toparlayamadım ondanAkışına bıraksan biraz ? Seviyosa seni bi şeyler yapar zaten. Biz kadınları ikna etmek bir saatlerini almaz. Kimsenin aşkından ölünmüyor deneyimledik gördük bi çok kere
Aslında devamlı mutsuz değilim hatta enerjik görünüyorum çoğunlukla. İçimde yalnızlık hissim ve bazen burda patlıyorum. Bir öncekinde çok hata yaptığım için şimdi acaip frenli gidiyorum. Çevremdeki herkes benden daha çok yakınıyor. Sürekli kv koca bebek konusu dinliyorum aynı yaşlardayız ben onları dinliyorum eve geliyorum yine yalnızım. Onların yaptığı beni sıktığı için onlara bunu yapmamaya çalışıyorum zaten. Benim sıkıntım içte. Psikolog yok online olabilir ancakBence siz psikologa gidin ,şahsen devamlı yakınan birini hayatımda istemem ,bu tip arkadaşlarımı uzaklaştırdım ,devamlı birileri sizli mutlu edemez ,herkes kendini mutlu eder,
Sizde kendinizi mutlu edin,hobi edinin ,yardım vakıflarına katılın ....
Çok haklısın canım. Çevremi geniş tutmaya çalışıyorum ama herkes evli olduğu için geriye bir tek erkek arkadaş seçeneği kalıyor çünkü arkadaşlar hep bir yere kadar. Bende yalnızlık korkusu başladı sanırım.Hayatindaki boslugu bir erkekle doldurmak cok tehlikeli biliyor musun. Gun gelir o erkek baskasina asik olup gidebilir, hakaret edebilir, fiziksel , psikolojik siddet gosterebilir. Bunlara ses cikarmazsin cunku o boslugu dolduruyordur.
Bosluk doldurmaktan ziyade dogru insani bekle. Ihtiyac seklinde yarattigimiz enerjilerle hayatimiza genelde yanlis kisileri cekeriz.
Tam anlamıyla hiç sevgilim olmadı hep çok istekli geldiler sonra çekildiler. Çevremdekiler evli kimisi hamile hatta. Bozuluyorum biraz ben niye yalnızım diye. Eve gidip eşleriyle film izleyip keyif yapıyorlar atıyorum ben yine tek kalıyorum uykuya veriyorum kendimi.Yalnızlık konusuna fazla mı kafanızı taktınız ki. Bazen en güzel şeyler yalnızken başarılır arkadasından iyi bütün güzellikler gelir zaten...
Hepimiz zaman zaman birşeylerden umutsuz yorgun oluyoruz. Ben o zmn soruyorum kendime ne zmna kadar böyle gideceksin. Hep aynı şeyleri düşünmek de çok zarar veriyor. Başka şeylerle kendinizi oyalayın. O düşünceleri aklınıza getirmeyecek yoğunlukta olmaya çalışın. Böyle böyle herşey yoluna giriyor.Tam anlamıyla hiç sevgilim olmadı hep çok istekli geldiler sonra çekildiler. Çevremdekiler evli kimisi hamile hatta. Bozuluyorum biraz ben niye yalnızım diye. Eve gidip eşleriyle film izleyip keyif yapıyorlar atıyorum ben yine tek kalıyorum uykuya veriyorum kendimi.
Yalnızlık hissetmiyorsan bir şey yapmana gerek yok ki. Ben de yıllardır takmıyordum. Bu ara çok takmaya başladım. Belki dönemsel bilmiyorum. Şu an hayatımdan zevk almıyorum o kesin yoksa çok şükür tabiki her şey içinBenim arkadaş çevrem de yok ben napiyim? Whatsappı sadece annem babam için açık tutuyorum.
Senelerden beri yalnızlığımı hissediyorum ve sürekli korkuyorum. Gerçekten hayatımda arkadaş olarak dahi kimsenin olmaması ya da selam verdiğim bile birinin olmaması bende öyle bir özgüvensizlik yarattık ki. O kadar değersizim ki kimse beni hayatında istemiyor. Hele erkeklere hiç değinmek bile istemiyorum.Yalnızlık hissetmiyorsan bir şey yapmana gerek yok ki. Ben de yıllardır takmıyordum. Bu ara çok takmaya başladım. Belki dönemsel bilmiyorum. Şu an hayatımdan zevk almıyorum o kesin yoksa çok şükür tabiki her şey için
Valla benden tavsiye, sıkıntılarını kendi basına halletmeye calış. Ne kadar buraya yazarsan ne kadar birilerine anlatırsan insanın kafasında daha çok büyüyor olaylar. Bana bu taktik iyi geldi konuştukca anlattıkça acım büyüyormuş gibiBıraktım aslında canım. Çok mutsuz olduğum zamanlar buraya geliyorum ki ona yazmayayım ya da çevreme açık vermeyeyim diye. Ailemi arkadaşlarımı bırakıp bir anda yine yalnız kalınca tetiklendim muhtemelen bir de kimse yok herkes gezmeye gitmiş toparlayamadım ondan
Senelerden beri yalnızlığımı hissediyorum ve sürekli korkuyorum. Gerçekten hayatımda arkadaş olarak dahi kimsenin olmaması ya da selam verdiğim bile birinin olmaması bende öyle bir özgüvensizlik yarattık ki. O kadar değersizim ki kimse beni hayatında istemiyor. Hele erkeklere hiç değinmek bile istemiyorum.
Evet manyak gibi sinyal aradım belki. Gibi fazla hatta :) bu saate kadar uyudum düşünmeyeyim diyeYulin canimin ici arkadasinin herrrrrrrrrr kelimesinden ayri bir anlam cikarmissin ama insanlar o kadar dusunerek konusmuyor ki. Bu kadar inceleme ne hayati, ne duydugun seyleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?