Yalnızlık

yulin34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.069
527
123
Kızlar
Bayram dönüşü malum. Döndüm yine bu yalnızlık şehrine. Acaip kötüyüm. Benim eskisi nerde şimdi bilmiyorum. Onu özledim.
Ortak arkadaşımız gezide onu gördüm konuştuğu biri vardı. Kıskanmıyorum sadece özeniyorum. Biz de onlarla olabilirdik. O şimdi nerde bilmedikçe daha da artıyor bu hissim. Acaba o da mı orda onlarla diye içim acıyor. Ortak arkadaş biraz sıkı ağızdır söylemez de açıkça sormadan.
Bugün benim eskisinin kardeşi gibi yakın gördüğü arkadaşı ile beraber döndük. Arada cümlelerde adı geçti sadece. Bu sefer arkadaşı ima yapmadı. Geçen sefer ne yaptın çocuğa demişti.
Bu sefer falımı okuduk beraber yeni biri yazıyordu. Onu sorguladı. Kimmiş var mıymış hazırmıymışım yeni biri geliyormuş. Aynen dedim güldüm. Kimmiş dedi bilmem ki kimmiş dedim. Falda sevdiklerini üzüyorsun yazıyordu. Yulin insanlarla dalga geliyorsun ciddiye almıyorsun tabi dedi. Altında bir şey aramalı mıyım ? Kafam patlıyor.
Çok yalnızım. Çok özledim. Ağlamak da rahatlatmıyor beni. Buraya koştum yine.
Sonsuza dek yalnız kalmak istemiyorum. Arkadaş çevremi ne kadar genişletsem de hayatımda biri varken olduğu kadar iyi hissedemiyorum hep tek kalıyorum. Kardeşim bile ben ordayken sevgilisi için başka şehre gitti takmadı beni. Bugün işte o eskisinin arkadaşı olan arkadaşa dedim keşke kız kardeş olsaydı gezerdim diye bunla gez niye dedi o gezmez benle dedim. Niye baskı yapıyorsun kesin çocuğa dedi. Eskisi ona baskı yaptığımı düşünüyordu. Hemen al dedim yulin salaksın. Yalnızlığa devam. Hiç uğraşma.
Yoruldum. Uyuyorum devamlı. İşimi gücümü yapmak da istemiyorum. Hiçbir şey istemiyorum. Hayatıma yoldaş istiyorum. O da olmuyor gelmiyor. Milletin nişanını düğününü doğumunu vs izliyorum. Onları da dinlemekten sıkıldım artık.

Yalnızlık konusuna fazla mı kafanızı taktınız ki. Bazen en güzel şeyler yalnızken başarılır arkadasından iyi bütün güzellikler gelir zaten...

Hayatindaki boslugu bir erkekle doldurmak cok tehlikeli biliyor musun. Gun gelir o erkek baskasina asik olup gidebilir, hakaret edebilir, fiziksel , psikolojik siddet gosterebilir. Bunlara ses cikarmazsin cunku o boslugu dolduruyordur.

Bosluk doldurmaktan ziyade dogru insani bekle. Ihtiyac seklinde yarattigimiz enerjilerle hayatimiza genelde yanlis kisileri cekeriz.

Bence siz psikologa gidin ,şahsen devamlı yakınan birini hayatımda istemem ,bu tip arkadaşlarımı uzaklaştırdım ,devamlı birileri sizli mutlu edemez ,herkes kendini mutlu eder,
Sizde kendinizi mutlu edin,hobi edinin ,yardım vakıflarına katılın ....

Akışına bıraksan biraz ? Seviyosa seni bi şeyler yapar zaten. Biz kadınları ikna etmek bir saatlerini almaz. Kimsenin aşkından ölünmüyor deneyimledik gördük bi çok kere

Bu kaçıncı konunuz biraz kafanızı dağıtmayı deneyin bence hayat bundan ibaret değil sadece takıntı haline getirmeyin.
Yalnız kalınca kafam geçmişe gidiyor. Yalnız olmadığımda iyiyim. Kafa dağıtmak için tüm arkadaşlarıma yazdım hepsinin ailesi var tek başıma çıkınca da adımı çıkarıyorlar o yüzden birden kötü oldum. Haklısın aynen çabalıyorum da işte şartlar zorla dört duvara sıkıştırıyor.

Akışına bıraksan biraz ? Seviyosa seni bi şeyler yapar zaten. Biz kadınları ikna etmek bir saatlerini almaz. Kimsenin aşkından ölünmüyor deneyimledik gördük bi çok kere
Bıraktım aslında canım. Çok mutsuz olduğum zamanlar buraya geliyorum ki ona yazmayayım ya da çevreme açık vermeyeyim diye. Ailemi arkadaşlarımı bırakıp bir anda yine yalnız kalınca tetiklendim muhtemelen bir de kimse yok herkes gezmeye gitmiş toparlayamadım ondan

Aslında devamlı mutsuz değilim hatta enerjik görünüyorum çoğunlukla. İçimde yalnızlık hissim ve bazen burda patlıyorum. Bir öncekinde çok hata yaptığım için şimdi acaip frenli gidiyorum. Çevremdeki herkes benden daha çok yakınıyor. Sürekli kv koca bebek konusu dinliyorum aynı yaşlardayız ben onları dinliyorum eve geliyorum yine yalnızım. Onların yaptığı beni sıktığı için onlara bunu yapmamaya çalışıyorum zaten. Benim sıkıntım içte. Psikolog yok online olabilir ancak

Çok haklısın canım. Çevremi geniş tutmaya çalışıyorum ama herkes evli olduğu için geriye bir tek erkek arkadaş seçeneği kalıyor çünkü arkadaşlar hep bir yere kadar. Bende yalnızlık korkusu başladı sanırım.

Yalnızlık konusuna fazla mı kafanızı taktınız ki. Bazen en güzel şeyler yalnızken başarılır arkadasından iyi bütün güzellikler gelir zaten...
Tam anlamıyla hiç sevgilim olmadı hep çok istekli geldiler sonra çekildiler. Çevremdekiler evli kimisi hamile hatta. Bozuluyorum biraz ben niye yalnızım diye. Eve gidip eşleriyle film izleyip keyif yapıyorlar atıyorum ben yine tek kalıyorum uykuya veriyorum kendimi.

Hepimiz zaman zaman birşeylerden umutsuz yorgun oluyoruz. Ben o zmn soruyorum kendime ne zmna kadar böyle gideceksin. Hep aynı şeyleri düşünmek de çok zarar veriyor. Başka şeylerle kendinizi oyalayın. O düşünceleri aklınıza getirmeyecek yoğunlukta olmaya çalışın. Böyle böyle herşey yoluna giriyor.

Benim arkadaş çevrem de yok ben napiyim? Whatsappı sadece annem babam için açık tutuyorum.

Benim arkadaş çevrem de yok ben napiyim? Whatsappı sadece annem babam için açık tutuyorum.
Yalnızlık hissetmiyorsan bir şey yapmana gerek yok ki. Ben de yıllardır takmıyordum. Bu ara çok takmaya başladım. Belki dönemsel bilmiyorum. Şu an hayatımdan zevk almıyorum o kesin yoksa çok şükür tabiki her şey için

Senelerden beri yalnızlığımı hissediyorum ve sürekli korkuyorum. Gerçekten hayatımda arkadaş olarak dahi kimsenin olmaması ya da selam verdiğim bile birinin olmaması bende öyle bir özgüvensizlik yarattık ki. O kadar değersizim ki kimse beni hayatında istemiyor. Hele erkeklere hiç değinmek bile istemiyorum.

Yulin canimin ici arkadasinin herrrrrrrrrr kelimesinden ayri bir anlam cikarmissin ama insanlar o kadar dusunerek konusmuyor ki. Bu kadar inceleme ne hayati, ne duydugun seyleri.

Valla benden tavsiye, sıkıntılarını kendi basına halletmeye calış. Ne kadar buraya yazarsan ne kadar birilerine anlatırsan insanın kafasında daha çok büyüyor olaylar. Bana bu taktik iyi geldi konuştukca anlattıkça acım büyüyormuş gibi

niye böyle oluyor
Nasıl çözeceğiz peki

Yulin canimin ici arkadasinin herrrrrrrrrr kelimesinden ayri bir anlam cikarmissin ama insanlar o kadar dusunerek konusmuyor ki. Bu kadar inceleme ne hayati, ne duydugun seyleri.
Evet manyak gibi sinyal aradım belki. Gibi fazla hatta :) bu saate kadar uyudum düşünmeyeyim diye rüyamda da ona yazıyordum o beni sallamıyordu sonra çok üzülüyordum yazma yulin düşünme yulin günün anlam ve önemi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…