Aman ben hiç sevmem arkadaş boş yere dert. Git bir kafeye söyle kahveni al günlüğünü yaz derdini tasanı kulağına da kulaklık tak güzel bir müzik dinle .selam herkese
2 senedir filan evliyim ailemden ayrı bi şehirdeyiz eşimin işi dolayısıyla tatili izni de yok bu yaz, aşırı sıcak bi şehirdeyim. Çok yalnızım, eşim varken sorun yok ama işe gittiği an 4 duvar arasında tek başımayım. Büsbüyük içinde orman olan sürekli insanların gezindiği çocuklarını salıp kadınların beraber oturduğu içindeki kafede gün parti filan yaptıkları bi sitede yaşıyoruz annem memleketten geldiğinde muhakkak birileriyle tanışır kaynaşır iki dakkada. Ama ben yapamıyorum. Çevremde kimse yok şuan hamile olduğum için çalışmıyorum, önceden çalıştığım yerdeki insanlarla da görüşmüyorum, aslında 2-3 arkadaşım olsun şöyle bi sohbet edeyim kahve içmeye gidelim ama yok.
2 senede elbette çok kişiyle tanıştım ama sürekli bize gelen yiyip içtiğimiz ama kendileri davet etmekte geri duran tiplerdi. Genel olarak kullanıldığımı hissettiğim an bitiyor benim için. Bu yüzden yalnız kaldım. Çok isterdim şöyle bi arkadaşım olsun çıkarsız, kafa dengi, ettiğim sohbette huzur bulacağım bana bir şeyler katacak birilerini. Üniversiteden arkadaşlarım can ciğer kankilerim vardı ama kocayı bulan değil aramak, mesaj atmayı bile bıraktı. Ben hepsinden önce evlendim ama onlarla iletişimde kalmaya devam etmiştim. Bu yüzden onlara da kırgınım. Herkes ayrı şehirde ayrı bi hayat telaşında. Onları da anlıyorum. sadece benim mi canım bu kadar sıkılıyor. Sanki benden başka kimse kimseye ihtiyaç duymuyor. Biri arasa mesaj yazsa anında cevap veriyorum atlıyorum resmen. Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız…
Annenizin taktiğini uygulayacaksınız başka çare yok. Girişken olun. Her gün akşam üzeri yürüyüşe çıkın illa parkta biriyle denk gelirsiniz. Kurabiye termosta çay falan getir biraz uzun otur.Büsbüyük içinde orman olan sürekli insanların gezindiği çocuklarını salıp kadınların beraber oturduğu içindeki kafede gün parti filan yaptıkları bi sitede yaşıyoruz annem memleketten geldiğinde muhakkak birileriyle tanışır kaynaşır iki dakkada. Ama ben yapamıyorum
Cennet gibi bir yer tarif etmişsiniz. Çıkın yürüyüş yapın sabahları sıcak basmadan.Büsbüyük içinde orman olan sürekli insanların gezindiği çocuklarını salıp kadınların beraber oturduğu içindeki kafede gün parti filan yaptıkları bi sitede yaşıyoruz
Hangi şehirde yaşıyorsunuzselam herkese
3 senedir filan evliyim ailemden ayrı bi şehirdeyiz eşimin işi dolayısıyla tatili izni de yok bu yaz, aşırı sıcak bi şehirdeyim. Çok yalnızım, eşim varken sorun yok ama işe gittiği an 4 duvar arasında tek başımayım. Büsbüyük içinde orman olan sürekli insanların gezindiği çocuklarını salıp kadınların beraber oturduğu içindeki kafede gün parti filan yaptıkları bi sitede yaşıyoruz annem memleketten geldiğinde muhakkak birileriyle tanışır kaynaşır iki dakkada. Ama ben yapamıyorum. Çevremde kimse yok şuan hamile olduğum için çalışmıyorum, önceden çalıştığım yerdeki insanlarla da görüşmüyorum, aslında 2-3 arkadaşım olsun şöyle bi sohbet edeyim kahve içmeye gidelim ama yok.
elbette çok kişiyle tanıştım ama sürekli bize gelen yiyip içtiğimiz ama kendileri davet etmekte geri duran tiplerdi. Genel olarak kullanıldığımı hissettiğim an bitiyor benim için. Bu yüzden yalnız kaldım. Çok isterdim şöyle bi arkadaşım olsun çıkarsız, kafa dengi, ettiğim sohbette huzur bulacağım bana bir şeyler katacak birilerini. Üniversiteden arkadaşlarım can ciğer kankilerim vardı ama kocayı bulan değil aramak, mesaj atmayı bile bıraktı. Ben hepsinden önce evlendim ama onlarla iletişimde kalmaya devam etmiştim. Bu yüzden onlara da kırgınım. Herkes ayrı şehirde ayrı bi hayat telaşında. Onları da anlıyorum. sadece benim mi canım bu kadar sıkılıyor. Sanki benden başka kimse kimseye ihtiyaç duymuyor. Biri arasa mesaj yazsa anında cevap veriyorum atlıyorum resmen. Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız…
YaaaBende hiç bilmediğim bir şehirde yalnızım eşim de sık sık göreve gidiyor,iş arkadaşlarım desen çöp. Komşuluk vs yok hangi sehirdesin arkadaş olalım bari
DiyarbakırHangi şehirde yaşıyorsunuz
Şuan 5 sanırım ay kavramını halen çözemedim doğsun da beraber vakit geçirelim bi an önce ya keşke daha önce çocuk isteseydim diyorum hemen evlenir evlenmez, şimdiye büyümüştüKaç aylık hamilesiniz ki? Çocuk olduktan sonra zaten siz de çıkarsınız ne güzel hazır ortam varmış orda. Samimi olmasanız bile çocuğun sosyalleşeceği bir alana sahipsiniz. Şanslısınız aslında.
hamileyseniz hamilelik grupları var. Benim bir arkadaşım doğuma hazırlık programına gitmişti ordan birçok arkadaş edin, şu an çocuklarıyla beraber görüşüyorlar. Böyle şeyleri deneyebilirsinizselam herkese
3 senedir filan evliyim ailemden ayrı bi şehirdeyiz eşimin işi dolayısıyla tatili izni de yok bu yaz, aşırı sıcak bi şehirdeyim. Çok yalnızım, eşim varken sorun yok ama işe gittiği an 4 duvar arasında tek başımayım. Büsbüyük içinde orman olan sürekli insanların gezindiği çocuklarını salıp kadınların beraber oturduğu içindeki kafede gün parti filan yaptıkları bi sitede yaşıyoruz annem memleketten geldiğinde muhakkak birileriyle tanışır kaynaşır iki dakkada. Ama ben yapamıyorum. Çevremde kimse yok şuan hamile olduğum için çalışmıyorum, önceden çalıştığım yerdeki insanlarla da görüşmüyorum, aslında 2-3 arkadaşım olsun şöyle bi sohbet edeyim kahve içmeye gidelim ama yok.
elbette çok kişiyle tanıştım ama sürekli bize gelen yiyip içtiğimiz ama kendileri davet etmekte geri duran tiplerdi. Genel olarak kullanıldığımı hissettiğim an bitiyor benim için. Bu yüzden yalnız kaldım. Çok isterdim şöyle bi arkadaşım olsun çıkarsız, kafa dengi, ettiğim sohbette huzur bulacağım bana bir şeyler katacak birilerini. Üniversiteden arkadaşlarım can ciğer kankilerim vardı ama kocayı bulan değil aramak, mesaj atmayı bile bıraktı. Ben hepsinden önce evlendim ama onlarla iletişimde kalmaya devam etmiştim. Bu yüzden onlara da kırgınım. Herkes ayrı şehirde ayrı bi hayat telaşında. Onları da anlıyorum. sadece benim mi canım bu kadar sıkılıyor. Sanki benden başka kimse kimseye ihtiyaç duymuyor. Biri arasa mesaj yazsa anında cevap veriyorum atlıyorum resmen. Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız…
Teşekkürler bunu araştıracağımhamileyseniz hamilelik grupları var. Benim bir arkadaşım doğuma hazırlık programına gitmişti ordan birçok arkadaş edin, şu an çocuklarıyla beraber görüşüyorlar. Böyle şeyleri deneyebilirsiniz
Neresindesiniz merkez miDiyarbakır
Hangi şehirde siniz?selam herkese
Merkez evetNeresindesiniz merkez mi
Şimdi gördüm Diyarbakırmış.baya uzakHangi şehirde siniz?
selam herkese
3 senedir filan evliyim ailemden ayrı bi şehirdeyiz eşimin işi dolayısıyla tatili izni de yok bu yaz, aşırı sıcak bi şehirdeyim. Çok yalnızım, eşim varken sorun yok ama işe gittiği an 4 duvar arasında tek başımayım. Büsbüyük içinde orman olan sürekli insanların gezindiği çocuklarını salıp kadınların beraber oturduğu içindeki kafede gün parti filan yaptıkları bi sitede yaşıyoruz annem memleketten geldiğinde muhakkak birileriyle tanışır kaynaşır iki dakkada. Ama ben yapamıyorum.
Selamlasin kuzum komsularinizla,Selaminiz varsa nasilsiniz vs diyerek adim atin boyle basliyor arkadasliklarBu arada komşularım vardı aramız da çok iyiydi ama tayinleri çıktı gittiler, yeniden komşu edinmek isterim ama nasıl çabalayacağımı da bilmiyorum, hep ben mi çabalayacağım ya. Biri de bi tabak yemek bahanesiyle benim kapımı çalsa musluk damlatıyor diyip bahane edip kapımı çalsa. Bu milletin hepsi mi çok yoğun şu tatil günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?