benim kadar yalnız olamazsın cnm.bak ne güzel evlisin kızın var çok şükür.ben ne yapayım
(kimsem yok.yani bir ablam var evli hergün tlfda görüşüyoruz ama malum çocuk ev filan olunca her zaman birlikte olamıyoruz.bende uzun yıllar başka bir şehirde yaşadım ve 2.5 yıl önce buraya geldim ve yapayalnız yaşıyorum
(buna inanmayacaksınız biliyorum ama burada bir tek arkadaş edinemedim ve uzun zamandırda çalışmıyorum.günlerce hatta haftalarca evden hiç dışarı çıkmıyorum.markete bile tlf ile sipariş veriyorum.ve sanırım depresyona girdim sabah 8 e kadar yatakta dön oyana dön buyana uyuyamıyorum.dışarı çıksam napıcam diyorum.git bir cafede otur kahve iç...iyide otur 1 saat ya sonra..sonra cefedemi tanışıcam birileriyle..o da bana göre değil.çalış çevre edinirsin diyeceksiniz..uzun yıllar gayrimenkul sektöründe çalıştım ama başka bir ilde.burada yer bilmiyorum kimseyi tanımıyorum yani emlakçılık yapamam
(konut projelerine kariyer.net ten başvurdum ama hala yanıt yok.ve ben tam 17 senedir yalnız yaşıyorum.artık cnma tak etti kızlar.evlenmek istiyorum kimse yok.asıl istediğim bu yani bu yaştan sonra bebeğim olsun,sıcak bir yuvam olsun diye hergün sabahlara kadar ağlıyorum.oooff çok bunaldım yine yazarken bile kusura bakmayın içimi dökmek istedim bende.
cnm ailen falan yok mu annen baban mesela