Yalnızlık

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.799
15.491
408
ilk once size hikayemi kisaca anlatayim...
ben yurt disinda yasiyorum...
ve farkli bi ulkeye gelin geldim
esim kendini yalniz hissetmiyor fakat ben kendimi yapa yalniz hissediyorum...
alismis oldugum o hayatim yok artik ailem sevdiklerim arkadaslarim herkes cok uzakda artik...
burda arkadasim bile yok bi tek esimin ailesi sulalesi...
ama cok eksik yalniz hissediyorum yinede kendimi...
esimi cok seviyorum biz bes senedir cok mucadele ettik ve sonunda kavustuk ama simdi bu yalniz hissetmemin sebebi ne bilemiyorummm...
piskolojim cok bozuldu...dertlesecegim hic kimse yokkkk...

Son düzenleme:
bende iki yildir avrupadayim hemde tek basima ilk baslarda bende cok zorlandim ama inan zamanla insan cok alisiyor

sanki hic alisamayacakmisin gibi geliyor.kafam cok karisik cok zor bisey hic cevrem yok arkadas yok.bazen diyorum hemen bebek yapsam bana arkadas olur oyalanirim.sonra diyorumki bu kadar bencil olamazsin arkadasin yok diyemi cocuk yapacaksin.iyice tuhaflasdim.esime kendimi yalniz hissediyorum diyorum.ben yanindayim senin en iyi arkadasin benim diyor.oyle amaa ne bileyimmmm;;;offfffffffff

Çalışıyormusunuz ?

Çalışmıyorsanız kurslara kaydolun vakdinizi doldurun,güzel uğraşlar bulun orda arkadaşda bulursunuz .

Sevdiğiniz erkeğe kavuşmuşsunuz yuvanızı kurmuşsunuz keyfini çıkarın,dert ararsanız dert her zaman bulunur .

haklisiniz aslinda calisiyorum amaa ne bileyim hafta sonlari bile bunalmama yetiyor ailemi cok ozluyorum sanirim bundan dolayi yakinda ayrica dil kursuna yazilacagim hem is hem kurs belki orda kendime arkadaslar edinirim ins bunu cok istiyorumm bu yalnizlik anlatilmaz bi duygu cevaplar icin cok cok tsk ederimm...

hayatın birden böyle radikal bir biçimde değişince kim olsa senin hissettiklerini aynen hissederdi.
Zamanla geçiyor alışıp duruma ayak uyduruyor insan. Yeni bir hayata alışmak kolay değil ama insan bi zaman sonra öyle alışıyor ki sanki doğduğun günden beri hep öyleymiş gibi geliyor.
Bence rahat ol, ve evliliğine eşine odaklan, tadını çıkar bu güzel günlerinizin.

Merhaba canım ben de 1,5 aydır yurtdışındayım benim eşimin ailesi bile yokk bitek eşim var bide arasıra görüştüğüm Türk arkadaşım var..
Boş durma dil öğren kurslara git oyala kendini ve sakin kendini dinleme kafani meşgul tut

bende bir yildir burdayim evleneli dort ay oldu ama bir yildir belcikaya alisamadim...ne zaman alisirim cok merak ediyorum.kendimi bagzen bi baskasinin evinde ve misafir gibi hissediyorum..mecburiyetden burdayimm.esimle benim ortak kararimizdi burda yasamak.bazen dogrumu yaptik diye dusunuyorum.ne kadar zaman alacak buraya alismam cevre edinmem cok bunaliyorummm coook..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…