yalnızlık

Darkdreams

:
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
779
235
33
nerdeyse 1 seneyi geçecek sevgiliyi bırakın konuştuğum biri yok yalnızlık bi süre güzel ama insan sevmeyi sevilmeyi çok istiyor

Neden yok peki, siz mi çok seçicisiniz yoksa düzgün insan mı çıkmadı karşınıza?

Nasip bu isler ya dua et bolbol hayirlisi icin inanki ozaman allah cikariyor karsina iyi birini

Gonul isleri konusunda hayata o kadar kirginim ki... En olmadik insanlari hayatima dahil ederek, en olmadik seyleri bana yasatarak tahmin edemeyecegi kadar cok incitti beni.

Yeni bir iliski, yeni bir insan, tanima sureci, guven bunalimi, tartismalar, krizler, hayal kirikliklari... Bunlarin hicbirini gogusleyecek gucum olmadigi gibi, yeni bir beraberlik icin de hicbir heyecanim yok. Duygularim alinmis gibi. Benden gecmis gibi.

Bir butunuz artik yalnizlikla. Gelecegimi hep kendi uzerime kuruyorum, hayallerimde ve planlarimda bana eslik eden kimse yok.

Yapayalnizim. Yalniz yaslanip yalniz olecegim.

nerdeyse 1 seneyi geçecek sevgiliyi bırakın konuştuğum biri yok yalnızlık bi süre güzel ama insan sevmeyi sevilmeyi çok istiyor
bende ayni dertten muzdaribim ama belkide boylesi daha iyidir.. belkide Allah bizi koruyordur birde bardagin dolu tarafindan bakmak lazim
ama insallah karsimiza hayirli insanlar cikarda bizde sevip seviliriz..
sadece biraz zaman...

Yalnızım ve huzurluyum asıl hayatımda biri varken mutsuz oluyorm

ben de yaklaşık 4 senedir yalnızım. insan sevilmeyi özlüyor.. ama güvenmediğim şüpheler içinde olduğum bir ilişkidense yalnızlığı bin kez tercih ederim.

1 yıl açıkçası kafaya takmak için bana erken geldi.Üzülmeyin.Geç olsun güç olmasın.Bende 3 yıldır yalnızım Ama nasip kısmet

bu da değişik bir bakış açısı :) ama bende çok sıkılırım sürekli beni bir kişi sıkıyorsa yalnızlık en iyisi tabiki

Birilerine devamlı açıklama yapmak deli ediyor beni nerdesin kimlesin ne yaptın yaptığım şeyde rahat bile olamıyorum

Bu günlerinin tadını çıkarmalısın. sevgilin olduğunda ya da evlendiğinde burası dertten alev alabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…