- 20 Ocak 2015
- 779
- 235
- 33
- Konu Sahibi Darkdreams
nerdeyse 1 seneyi geçecek sevgiliyi bırakın konuştuğum biri yok yalnızlık bi süre güzel ama insan sevmeyi sevilmeyi çok istiyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 yıldır yalnızım..son bikac aydır sorguluyorum yada istiyorum neden bi sevgilim yok diyenerdeyse 1 seneyi geçecek sevgiliyi bırakın konuştuğum biri yok yalnızlık bi süre güzel ama insan sevmeyi sevilmeyi çok istiyor![]()
Kesinlikle öyle3 yıldır yalnızım..son bikac aydır sorguluyorum yada istiyorum neden bi sevgilim yok diyeama nasip bu işler
Seçici değil sadece karşıma iyi biri çıkmıyor kısmetim yok diyim bemNeden yok peki, siz mi çok seçicisiniz yoksa düzgün insan mı çıkmadı karşınıza?
İnşallah canım kötü biri olcağına biraz daha beklerimNasip bu isler ya dua et bolbol hayirlisi icin inanki ozaman allah cikariyor karsina iyi birini
bende ayni dertten muzdaribim ama belkide boylesi daha iyidir.. belkide Allah bizi koruyordur birde bardagin dolu tarafindan bakmak lazimnerdeyse 1 seneyi geçecek sevgiliyi bırakın konuştuğum biri yok yalnızlık bi süre güzel ama insan sevmeyi sevilmeyi çok istiyor![]()
inşallah canım beterin beteri vardır zaten şuan biz nötrüzbende ayni dertten muzdaribim ama belkide boylesi daha iyidir.. belkide Allah bizi koruyordur birde bardagin dolu tarafindan bakmak lazim
ama insallah karsimiza hayirli insanlar cikarda bizde sevip seviliriz..
sadece biraz zaman...
bu da değişik bir bakış açısı :) ama bende çok sıkılırım sürekli beni bir kişi sıkıyorsa yalnızlık en iyisi tabikiYalnızım ve huzurluyum asıl hayatımda biri varken mutsuz oluyorm
kesinlikle güven olmadın mı bi anlamı yok ..ben de yaklaşık 4 senedir yalnızım. insan sevilmeyi özlüyor.. ama güvenmediğim şüpheler içinde olduğum bir ilişkidense yalnızlığı bin kez tercih ederim.
20 senedir yalnizimnerdeyse 1 seneyi geçecek sevgiliyi bırakın konuştuğum biri yok yalnızlık bi süre güzel ama insan sevmeyi sevilmeyi çok istiyor![]()
bu da değişik bir bakış açısı :) ama bende çok sıkılırım sürekli beni bir kişi sıkıyorsa yalnızlık en iyisi tabiki