Yalnizlik

Kurs falan varsa oralara yazilin. Yada evde malzeme alin yapin kendiniz biseyler oyalanin bebeginizle.

Evet öyledir de ben çok araştırmistim bu konuyu kedi beslemek istiyorum evde ailem izin vermemişti evde beslenmesi caiz olan hayvanlar kedi kuş ve balık diğerleri caiz görülmüyor Necis oldugu icin Bilginize.
Bnde kuş alcm çok araştırdım caiz kafes kuşları dışarda yaşayan i ewe hapsetmek hele eğlence amaçlı gunah

Yoo sikilmadim. Evde dikis falan yapiyordum, farkli zamanlarda tavsanim, hamsterim, guienapigim vardi, suanda da kedim var. Zaten dikisin basina bir oturunca aksam nasil oluyor anlamiyordum, bazen yemegi bile yetistiremiyordum o derece
Guienapig ne?

Bnde kuş alcm çok araştırdım caiz kafes kuşları dışarda yaşayan i ewe hapsetmek hele eğlence amaçlı gunah
Çocuğun var ama zararlı olabilir bizimde kuşlarımız var Barakada bakıyo eşim uretiyo ben eve almıyorum tüyü oğlumun boğazına kaçar diye

Allah soyletti heralde kızım değil 2 oğlum var.
Kursa giderken 3 yaşındaydı.

Çocuğun var ama zararlı olabilir bizimde kuşlarımız var Barakada bakıyo eşim uretiyo ben eve almıyorum tüyü oğlumun boğazına kaçar diye
Cnm her türlü temiz bkcm ona zaten çok yaklastirmicam kuş lari da çok sevio hayvan sevgisi de olsun istiom şimdi ikinci çocuğu istiyorum da eşim istemeyince kızım a kuş uma sevgimi vercm

Küçük de 2 yaşında Arapça tekrar için kursa gidiyorum unutmayim diye ayrıca aof okuyorum. Ben de yalnızım hiç akrabam yok yaşadığım şehirde ama hiç sıkılmadim da fıtrat belki. Ben severim evimi bulurum kendime bi uğraş. Arkadaş cevrem de çok ama hergun hergun misafir almaya yada gitmeyede gerek yok diye dusunuyorum.

tabiki her gün değil arada bir sohbet edeceğin arkadaşı ario insan bnde kuran kurşunu düşünmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…