- 30 Mayıs 2014
- 1.908
- 1.523
- 133
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
hangi şehirdesin canımYok ki cnm dışarı da esimle izinli yken cikioz
İstanbul esenyurt senhangi şehirdesin canım
Kiz yok ya alıştık klabaliga şimdi hiç kimse yok tuhfKv ile oturmaktansa yalnızlığı tercih ederim. Rahat mı batıyor canım
malatya canım ıstanbul sosyal bır sehır aslındahangi şehirdesin canım
Kızım i nere bırakcam kursa almazlrkiKurs falan varsa oralara yazilin. Yada evde malzeme alin yapin kendiniz biseyler oyalanin bebeginizle.
BN mi asosyal oldum nemalatya canım ıstanbul sosyal bır sehır aslında
Bnde kuş alcm çok araştırdım caiz kafes kuşları dışarda yaşayan i ewe hapsetmek hele eğlence amaçlı gunahEvet öyledir de ben çok araştırmistim bu konuyu kedi beslemek istiyorum evde ailem izin vermemişti evde beslenmesi caiz olan hayvanlar kedi kuş ve balık diğerleri caiz görülmüyor Necis oldugu icin Bilginize.
Guienapig ne?Yoo sikilmadim. Evde dikis falan yapiyordum, farkli zamanlarda tavsanim, hamsterim, guienapigim vardi, suanda da kedim var. Zaten dikisin basina bir oturunca aksam nasil oluyor anlamiyordum, bazen yemegi bile yetistiremiyordum o derece
Çocuğun var ama zararlı olabilir bizimde kuşlarımız var Barakada bakıyo eşim uretiyo ben eve almıyorum tüyü oğlumun boğazına kaçar diyeBnde kuş alcm çok araştırdım caiz kafes kuşları dışarda yaşayan i ewe hapsetmek hele eğlence amaçlı gunah
Niyeki ben gidiyordum hüsnü hat kursuna cocugumla. Okula başlayana kadar hobi yaptınız yaptınız valla bi okul başladı gozumu acamaz oldum. Keşke o zamanlar daha çok kursa katilsaymisim.Kızım i nere bırakcam kursa almazlrki
Kızın kaç yaşında kiNiyeki ben gidiyordum hüsnü hat kursuna. Okula başlayana kadar hobi yaptın yaptın valla bi okul başladı gozumu acamaz oldum. Keşke o zamanlar daha çok kursa katilsaymisim.
Cnm her türlü temiz bkcm ona zaten çok yaklastirmicam kuş lari da çok sevio hayvan sevgisi de olsun istiom şimdi ikinci çocuğu istiyorum da eşim istemeyince kızım a kuş uma sevgimi vercmÇocuğun var ama zararlı olabilir bizimde kuşlarımız var Barakada bakıyo eşim uretiyo ben eve almıyorum tüyü oğlumun boğazına kaçar diye
He olabilir istiyo musun cnm bnmki Mayıs 29 nda 2 yaşına girecekAllah soyletti heraldekızım değil 2 oğlum var.
Kursa giderken 3 yaşındaydı.
Rabbim bilir tabi nasipte varsa bilemem de Rabbim isteyenlere versin.He olabilir istiyo musun cnm bnmki Mayıs 29 nda 2 yaşına girecek
Bnde oğlum olsun çok istiorum da kızım kucuk kimse yanasmioRabbim bilir tabi nasipte varsa bilemem de Rabbim isteyenlere versin.
Kiz çocukları çok severim nasibimizde iki bey varmış.
tabiki her gün değil arada bir sohbet edeceğin arkadaşı ario insan bnde kuran kurşunu düşünmeye basladimKüçük de 2 yaşında Arapça tekrar için kursa gidiyorum unutmayim diye ayrıca aof okuyorum. Ben de yalnızım hiç akrabam yok yaşadığım şehirde ama hiç sıkılmadim da fıtrat belki. Ben severim evimi bulurum kendime bi uğraş. Arkadaş cevrem de çok ama hergun hergun misafir almaya yada gitmeyede gerek yok diye dusunuyorum.
Allah hayırlı komsular arkadaşlar nasip etsintabiki her gün değil arada bir sohbet edeceğin arkadaşı ario insan bnde kuran kurşunu düşünmeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?