- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 73
- 38
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
Fena bağımlılık bn orta sonda başladım rek tuk derken paket şimdi ailem çok kizio ama yapamiomEvet bi kere pipoyla içiyordum zehri topluyor içine temizliyim dedim içini bi açtım simsiyah katran kim bilir içimiz nasıl dedim ama hala içiyorum bazen midem kalkıyor yine içiyorum yine...
UyariyÖz da anlıyorum sanki:) söz veriyo bırakmam diye birakmiyo bağımlı bizimkisi iki paket içiyo gundeİçen bazen anlamıyorda sigara öyle bişey kii lanet çocuğu bile görmüyorsun bazen senin gibi uyarılması lazım uyarman çok iyi kocanı
Ooo cokmusUyar
UyariyÖz da anlıyorum sanki:) söz veriyo bırakmam diye birakmiyo bağımlı bizimkisi iki paket içiyo gunde
Kızım i nere bırakcam kursa almazlrki
Haklısın sende mi yalnizsinvar tabii bir sürü insan var yalnız deilsin ...en azından bebek var...
Cnm oyunlar oynuyo sun bi süre o uyuyunca yalnızlık gne.hadi yemek yp işgüc de hep yapılan seylerSonradan okudum kiziniz oldugunu k.bakmayin. bebeginizle aktiviteler yapsaniz evde bence guzel olur gibi.
aynen...Haklısın sende mi yalnizsin
Olsun burdan knsrz özelden fln oda ewde sikilio npsn bütün gün ewde pepee fln izlio dışarı çıkınca bi gör nasıl mutlu oluyo yavrumÇocuğun da iki insan görmeye ihtiyacı var anlıyorum seni oyun oynanır parka gidilir de çevre de lazjm illa ki belediyenin sitesine bak kültür sanat etkinlikleri var tiyatrolar seminerler vs oraya gidebilirsin canım instagram yok malesef
Npcz ki böyle sen nerde otrynaynen...
Anlıyorum bizimki bi gün çıkmasa dışarı kapılar bakıyo o da çok alıştı gezmeyeOlsun burdan knsrz özelden fln oda ewde sikilio npsn bütün gün ewde pepee fln izlio dışarı çıkınca bi gör nasıl mutlu oluyo yavrum
Havalar soğuk çıkartma bcm pek bn hasta olmasın diye yıkamyorum sık sikAnlıyorum bizimki bi gün çıkmasa dışarı kapılar bakıyo o da çok alıştı gezmeye
Sende uzak bi bna yakın arkadaş bulamadimben ankaradayım...
Tamam bekliyorumKaynanamdayım eve geçince yazcam
Dışarı derken sokağa değil de bi yerlere gitmek istiyo bide kaynanamlar yakın oturuyor arada aliyolar evlerine oynuyorlar o da kalabalığı jstiyoHavalar soğuk çıkartma bcm pek bn hasta olmasın diye yıkamyorum sık sik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?