- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
Amin cnm ınsallahh Mayıs ta karşı daireye tasinacaklarmis bklmAllah hayırlı komsular arkadaşlar nasip etsin
Çöp u eşim götürüyor ise giderken fln markete de genellikle eşim le gdym bi türlü olmuyo dmiçöp atarken biraz oyalanın belki konuşacak birileri olur yada market alışverişi yaparken bayanlarla sohbet edebilirsiniz
Çöp u eşim götürüyor ise giderken fln markete de genellikle eşim le gdym bi türlü olmuyo dmi[/QUO
bilemedim ozaman
Yok be bcm bn anlatıom durum u var gel sen anla napim durum bundan ibaretKardes sende her seye olmaz diyosun :)
Kuran kursunu düşün ama kızını nereye bırakıcan bide kuş konusunda düşün derim kızınla aynı ortamda cok bulundurma alırsan kuşu kızın kaç yaşında ikinci coxuk düşünüyorum demişsin detabiki her gün değil arada bir sohbet edeceğin arkadaşı ario insan bnde kuran kurşunu düşünmeye basladim
Mayıs 29 da 2 yaşına grck cami de kızım olsa yanımda kuran kurşun da bişe derler miKuran kursunu düşün ama kızını nereye bırakıcan bide kuş konusunda düşün derim kızınla aynı ortamda cok bulundurma alırsan kuşu kızın kaç yaşında ikinci coxuk düşünüyorum demişsin de
En uygun kira burdaydiKeşke o kdar uzak yere gitmeseydiniz
Belki kabul etmeyebilirler ama usluysa bişey olmaz heralde gidip konusman lazimMayıs 29 da 2 yaşına grck cami de kızım olsa yanımda kuran kurşun da bişe derler mi
Hmm kızım pek uslu sayilmazBelki kabul etmeyebilirler ama usluysa bişey olmaz heralde gidip konusman lazim
O zamn sıkıntı olabilir dikkati dağılır herkesin ben kuran kursuna gittiğimde çocuklar geliyodu beş yaşında filan duruyolardi hoca bişey demiyoduHmm kızım pek uslu sayilmaz
Şimdi mesela spor yapıyorum o uyuyo.sonra güzel bi neskafe sigaraAhhh şükret kızın var ben evde bütün gün yalnız oturuyorum kayinvelidem yakınımda ama oda arkadaş gibi olmuyoooo senin gibi çocuğum olsun isterdim oyunlar oyna onlaa uyuyuncada napçan azcık yalnız kaldım oh de nelerden hoşlanıyorsanız müzik olur kitap olur onlarla ilgilen.
Ewet cnm biraz büyümesi lazım dur yapma dan anlaması lzm anlamıyoO zamn sıkıntı olabilir dikkati dağılır herkesin ben kuran kursuna gittiğimde çocuklar geliyodu beş yaşında filan duruyolardi hoca bişey demiyodu
Seneye gidebilirsin hangi semtteydinEwet cnm biraz büyümesi lazım dur yapma dan anlaması lzm anlamıyo
Ben izmir bergamadayım pergamon diyede geçer bende sigara kola kahve içeçek ne varsa yiyecek ne varsa herşeyyyle uğraşıyorum vakit geçmiyorrr yat yanına kızını kokla bariŞimdi mesela spor yapıyorum o uyuyo.sonra güzel bi neskafe sigarasonra gene sikilmacaaa.sen nerde otryn
Birazdan dizi var allahtan gel kahve ypm sigara da var izlerizBen izmir bergamadayım pergamon diyede geçer bende sigara kola kahve içeçek ne varsa yiyecek ne varsa herşeyyyle uğraşıyorum vakit geçmiyorrr yat yanına kızını kokla bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?