Yalnizlik

tabiki her gün değil arada bir sohbet edeceğin arkadaşı ario insan bnde kuran kurşunu düşünmeye basladim
Kuran kursunu düşün ama kızını nereye bırakıcan bide kuş konusunda düşün derim kızınla aynı ortamda cok bulundurma alırsan kuşu kızın kaç yaşında ikinci coxuk düşünüyorum demişsin de

Mayıs 29 da 2 yaşına grck cami de kızım olsa yanımda kuran kurşun da bişe derler mi

Ahhh şükret kızın var ben evde bütün gün yalnız oturuyorum kayinvelidem yakınımda ama oda arkadaş gibi olmuyoooo senin gibi çocuğum olsun isterdim oyunlar oyna onlaa uyuyuncada napçan azcık yalnız kaldım oh de nelerden hoşlanıyorsanız müzik olur kitap olur onlarla ilgilen.

Şimdi mesela spor yapıyorum o uyuyo.sonra güzel bi neskafe sigara sonra gene sikilmacaaa.sen nerde otryn

Şimdi mesela spor yapıyorum o uyuyo.sonra güzel bi neskafe sigara sonra gene sikilmacaaa.sen nerde otryn
Ben izmir bergamadayım pergamon diyede geçer bende sigara kola kahve içeçek ne varsa yiyecek ne varsa herşeyyyle uğraşıyorum vakit geçmiyorrr yat yanına kızını kokla bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…