- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
- Konu Sahibi Eslemimbebem
-
Esenyurt kiracSeneye gidebilirsin hangi semtteydin
Çok isterdim ama kayın valideme akraba gelmiş birazdan arıcak ona gitçem çay içmeye (mecburen)Birazdan dizi var allahtan gel kahve ypm sigara da var izleriz
Onlara göre öyle evde kadın sadece yemek temizlik çamaşır ypr bizi anlymzlr her gün temizlik yplmz ki bn eşim izinli yken ypiom o kizima bkioKocama kalsa işin ne kadınlar evde temizlik yapıyo onlarla uğraş diyo bende pek sevmiyorum bide soğukta çok zor geliyor
mecbur olmasa gidilmz dmiÇok isterdim ama kayın valideme akraba gelmiş birazdan arıcak ona gitçem çay içmeye (mecburen)
Çocuğun yanında sigara icmiyon demiBirazdan dizi var allahtan gel kahve ypm sigara da var izleriz
Bende çamaşırları kontrol ediyorum ne zaman bitti o zaman yıkıyorum hele misafir geliyorum dedi mii paçalarım tutuşuyor heryeri temizlemeye çalışıyorumOnlara göre öyle evde kadın sadece yemek temizlik çamaşır ypr bizi anlymzlr her gün temizlik yplmz ki bn eşim izinli yken ypiom o kizima bkio
Yookkk gidilmez gittim mi zaman güzel geçiyor ama gidene kadaar ayy ne gıcık oluyorum evde duvarlara bağırıyorummecbur olmasa gidilmz dmi
Ayyy kiyamammmmYookkk gidilmez gittim mi zaman güzel geçiyor ama gidene kadaar ayy ne gıcık oluyorum evde duvarlara bağırıyorum
Yok kizÇocuğun yanında sigara icmiyon demi
Napçan kalpler kırılmasınAyyy kiyamammmm
Allah seni çok guldummmBende çamaşırları kontrol ediyorum ne zaman bitti o zaman yıkıyorum hele misafir geliyorum dedi mii paçalarım tutuşuyor heryeri temizlemeye çalışıyorum
Aman hı benim kocam bazen içiyor kavga ediyoruzYok kiz
Haklısın cnmNapçan kalpler kırılmasın
Yok bnm eşim de bnde yapmioz da işte hala emio 2 yaşında Mayıs ta kesicem o kötü edio vicdanenAman hı benim kocam bazen içiyor kavga ediyoruz
İçen bazen anlamıyorda sigara öyle bişey kii lanet çocuğu bile görmüyorsun bazen senin gibi uyarılması lazım uyarman çok iyi kocanıAman hı benim kocam bazen içiyor kavga ediyoruz
Gerçekten lanet mereti birakamion bırakmak da istemionİçen bazen anlamıyorda sigara öyle bişey kii lanet çocuğu bile görmüyorsun bazen senin gibi uyarılması lazım uyarman çok iyi kocanı
Yani içmemen lazımda zarar çünkü yinede yanında içme içerde bile içilse duvara siniyomus kokusu o bile zararliymis ama anlatamıyorum ben esimeYok bnm eşim de bnde yapmioz da işte hala emio 2 yaşında Mayıs ta kesicem o kötü edio vicdanen
Evet bi kere pipoyla içiyordum zehri topluyor içine temizliyim dedim içini bi açtım simsiyah katran kim bilir içimiz nasıl dedim ama hala içiyorum bazen midem kalkıyor yine içiyorum yine...Gerçekten lanet mereti birakamion bırakmak da istemion
Anlamaz o senin gibi dusunemezYani içmemen lazımda zarar çünkü yinede yanında içme içerde bile içilse duvara siniyomus kokusu o bile zararliymis ama anlatamıyorum ben esime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?