Yalnızlıktan çok sıkıldım

Deryagullu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
340
161
18
43
Sevilmek istiyorum,biri beni beğendiği için,ben olduğum için sevsin istiyorum.ama gerçekten beni kimse beğenmiyor.estetik yaptırıcam bu sene para biriktirip ama eminim o zamanda kimse bakmayacak

Biz ona Romeo romeo diyoruz pek nazlidir kendisi zor gelir bekletir biraz ati hazirlanmadiysa ....olur meraklanmayin siz Ozguvenli olun kendinizi saymazsaniz kimse saymaz hem diyorsunuz estetikte yaptirsam kimse sevmez niye ? cunku oyle dusunuyor ve kabulleniyorsunuz yok boyle birsey sizin kuruntunuz hem sevilenler cokmu guzel saniyorsunuz?nasip kismet meselesi

sen kendini sevmezsen, kimse seni sevmez. işe, kendini sevmekle, beğenmekle, hoş görmekle başla. estetiğe para verene kadar, kendi kişisel gelişimin için harca. daha fazla sosyalleş, farklı ortamlara girmeye çalış. kurslara git.. seni sen olduğun için sevecek birileri çıkar karşına.

Yaşım geçiyor artık..sevilenler çok güzel değil evet ama en azından bi çekicilikleri var.benim yüzümün bakılır hali yok.ışığı yok,feri yok yüzümün

Canım yaptır rahatla bence çünkü çok takıntılısın bu konuda ve sürekli aynı konuları açıyorsun. Ama emin ol estetikle güzellikle alakası yok bunun!!
Birini bulmak için değil de, kendini öyle daha mutlu hissedeceksen yaptır bir an önce

Sevilmek istiyorum,biri beni beğendiği için,ben olduğum için sevsin istiyorum.ama gerçekten beni kimse beğenmiyor.estetik yaptırıcam bu sene para biriktirip ama eminim o zamanda kimse bakmayacak

Bi çekicilik lazım sanırım.bende yok benimde sınavım buymuş sanırım samimiyetle söylüyorum yanımda kim varsa onunla ilgikeniyor insanlar.arkadaşlıkta da işte de yolda tanımayanda.çok ilginç ya ışığım yok.bi de yüzüm itici sanırım.çirkin olursun ama sempatik olursun o da yok

Aslinda bunun sebebi insanlari fazla.dis guzellik.meraklisi.olmasi yani iki kisiden biri digerinden daha alimli olabilir ama bu yanindakinin cirkin oldugu anlamina gelmez hem neye gore guzel ?goreceli kavram... bence sizin karsilastiginiz insanlardan dolayi siz boyle.bir onyargiya kapilmissiniz insanin aklina gelir hep baskalarini begeniyorlar demekki bende sorun diye kendimizle ilgili algimizi bozar..insanlarda tuhaf, kotu hissettiryor kendini fakat sizdede suc var ne yani hayatimiz boyunca hissettiklerimiz karsilastigimiz insanlarin tepkileriylemi paralel olacak ? Yok artik...siz kendinizi kabullenin sevin ozguveninizi tazeletin fartih resit civelekoglu videolari nda bu konu var ozguven diye ben begendim faydasi olacaktir estetikte yaptirmayin

Ay banada gönder seven bulursan ya lütfen yorumlarda hep aynı kendini sev ya ben seviyorumda beni seven yok

İyi de herkes için mi böyle.şu kadatıno söyleyryim yolda yürürken insanlar hep yanımdakine bakıyor.

Kendini sev başka bir şeye ihtiyacın kalmıyor o zaman ama işin garip tarafı kendini sevince her şey istediğin gibi olmaya başlıyor.

Çirkin olduğunu sanmıyorum. Benim annemin sarışın renkli gözlü çok güzel bir arkadaşı var yaş olarak annemden büyük ama henüz hiç evlenmedi. Sen evlilik takıntından dolayı öyle düşünüyorsun. Ama kendini kötü hissediyorsan yaptır derim. Mutlu olacaksan dene

Saolun,biraz daha bekleyeyim yaptıracağım.bu zamana kadar hep kalbi gğzel,beyni dolu bi insan oldum lakin düşünüyorum inaan sevdiğinin yüzğne bakınca içi açılsın ister.benimle evlenen adam iyi işte kariyeri var vs diye evlenir.kimse beni sevmez,sevmedi zaten bu yaşıma geldim.işim,maaşım,kariyerim için yanımda duran adamda niyeyse her dk aldatma potansiyeli görüyorum belki çocukça ama.güzellikle alakası yok ilişkinin biliyorum ama daha sıcak daha kabul edilenilir bi tipim olır en azından

insanların albenisi tamamen kendini iyi hissetmesinden, ve çevreye verdiği yaydığı enerjiden ışıktan kaynaklıdır.. sen kendini beni beğenen yok seven yok,ışığım yok ferim yok diye diye diye resmen bu moda iyice sokmuşsun... biraz özgüvenin olsun, güzelim, enerjiğim diye telkin et kendini... zamanla albeni oturacaktır sana...ferim söndü dersen söner... herşey beyinde bitiyor..

Bi de fiziksel durum var.değişmiyor.istediğin kadar enerjik ol yamuk yumuksan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…