- 27 Aralık 2015
- 340
- 161
- 18
- 43
- Konu Sahibi Deryagullu
-
belki sen öyle sanıyorsundur, neyin var bukadar abes mesela örnek verebilirmisin?
Yo. En azından kendime güvenim gelir.Yamuk yumuk olan nereniz nerenize yaptırmayı düşünüyorsunuz.ve yaptırdıktan sonra sizi seven birini bulucağınıza inanıyormusunuz?
Doğru.bi albenim yokburnunuz göz kapağınız estetikle değişince birini bulabileceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz nice burnu yamuk insan evli mutlu bence dış görünüşle alakası yok bu işlerin nasip yani isterseniz dünya güzeli olun yine de bakmayabilirler size biraz takıntı yapmışsınız bence biraz akışına bırakın hayatı size yazık eminim güzelsinizdir siz kendinizi beğenmiyorsunuz özgüveniniz yok bence çünkü insanlar güzele değil özgüveni yüksek etrafa enerji veren insana bakıyor genelde takıntı yapmayın kendinize güveniniz olsun
senin konuların yüzünden banlana banlana bi hal oldum ben sıkıldım sen sıkılmadın arkadaş çirkinim demeye pesssSevilmek istiyorum,biri beni beğendiği için,ben olduğum için sevsin istiyorum.ama gerçekten beni kimse beğenmiyor.estetik yaptırıcam bu sene para biriktirip ama eminim o zamanda kimse bakmayacak
Okumayabilirsiniz,yazmayadabilirsinizsenin konuların yüzünden banlana banlana bi hal oldum ben sıkıldım sen sıkılmadın arkadaş çirkinim demeye pesss
cevap yazsak banlanıyoruz ama yazasım geliyor bu derya ya bağımlılık yaptı bir bu birde elifffay kendimi intihar edicem. Gene mi sen derya!
Lütfen esra erola çık nolur.
Okumayabilirsiniz,yazmayadabilirsiniz[/QUOTEsen devam et ben takipteyim şu saçını boyunu yüzünü giyim tarzını uzun uzun bir anlatsana cidden herkes merak ediyor bence o kadar çirkin olamzsın abartıyorsun bence
cevap yazsak banlanıyoruz ama yazasım geliyor bu derya ya bağımlılık yaptı bir bu birde elifff
burda kim gerçek kim sanal kişilik o belli değil ki zaten adı üstünde sanal dünya yalan dünya:) yok gerçekse hisleri yazık ama ya. dalga geçiyorsa da bu nasıl bir azimdir valla helalBoşver banlatma kendini
burda kim gerçek kim sanal kişilik o belli değil ki zaten adı üstünde sanal dünya yalan dünya
teşekkürler kızımın takma adı ceyceyValla öyle, bazılarına destan yazıyorum bir öğütler kasıyorum sanırsın mevlanayımKonuları fakese boşa gitti o ögütler hep ceycey nikini çok seviyorum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?