Yalnızlıktan çok sıkıldım

ewlendkten snra guzelde bırcırknde canmm... o makyajlılarnn guzel gornenlern her saat ole oldklarnmısanıyosun.. hem guzellık bellı bı yastan snra kırısıklıg sarkklıga bırakıyo kendını... gorns deglde gonlden seven bırı cıkar karsına elbet herkesın bır esı vardr... dua et hayrlı es ıste.....

Yamuk yumuk olan nereniz nerenize yaptırmayı düşünüyorsunuz.ve yaptırdıktan sonra sizi seven birini bulucağınıza inanıyormusunuz?

burnunuz göz kapağınız estetikle değişince birini bulabileceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz nice burnu yamuk insan evli mutlu bence dış görünüşle alakası yok bu işlerin nasip yani isterseniz dünya güzeli olun yine de bakmayabilirler size biraz takıntı yapmışsınız bence biraz akışına bırakın hayatı size yazık eminim güzelsinizdir siz kendinizi beğenmiyorsunuz özgüveniniz yok bence çünkü insanlar güzele değil özgüveni yüksek etrafa enerji veren insana bakıyor genelde takıntı yapmayın kendinize güveniniz olsun

Doğru.bi albenim yok

ayrıca insan her haliyle kendine güvenmeli estetik yaptırınca kendize değil dr a güvenmeniz gerek hadi eskisinden kötü olursa her ameliyatın kötü olabilecek komplikasyonları vardır unutmayın tabi siz bilirsiniz umarım kötü olmaz yaptırırsanız iyi araştırın derim

Allahın sana verdiği güzelliği sen begenmiyorsun ki başkaları beğensin estetikte neymiş.Şimdi sevilmiyor olabilirsin demek zamanı değil hayırlısını iste bir kere sevil tam sevil en hayırlısı gelsin bulsun sevsin seni.Seni sen oldugun için sevsin estetikli halini değil .

Sevilmek istiyorum,biri beni beğendiği için,ben olduğum için sevsin istiyorum.ama gerçekten beni kimse beğenmiyor.estetik yaptırıcam bu sene para biriktirip ama eminim o zamanda kimse bakmayacak
senin konuların yüzünden banlana banlana bi hal oldum ben sıkıldım sen sıkılmadın arkadaş çirkinim demeye pesss

burda kim gerçek kim sanal kişilik o belli değil ki zaten adı üstünde sanal dünya yalan dünya

Valla öyle, bazılarına destan yazıyorum bir öğütler kasıyorum sanırsın mevlanayım Konuları fakese boşa gitti o ögütler hep ceycey nikini çok seviyorum bu arada

Konuöda bende tamamen gerçeğim,gerçekten..yazabilirsin destan,zaten bunun için varsınız öyle değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…