Yalnızlıktan depresyona girdim ??

tiara1828

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
23
4
1
27
2 yıldır yalnızlıktan depresoya girdim telefonu elime aldığımda en az 20 kişi arıyorum dışarı cıkmak için ya açmıyorlar ya da bahane üretiyorlar iyice bunaldım ruhum daraldı artık gecen hafta arkadaşımı aradım birazdan cık bize gel dedi zile bastım kimse açmadı 1 haftadır telefonunu arıyorum açmıyor bunun sebebi benmiyim diye çok düşündüm ama bulamadım hiç bişey 10 yıllık arkadaşım ailesini bahane ederek artık görüşürmüyor benimle ne yapacağımı bilmiyorum lise son sınıftayım okul ortamı zaten çok kötü ?

Çok şikayet ediyorsan hayatından,yalnızlıktan vs insanlar sıkılmıştır.
Sürekli şikayet dinlemeyi sevmez kimse.

Kendi kendine mutlu olmayı öğrenmelisin.
Arkadaşının ailesi neden görüşmenizi istemiyor?

Sen dünkü çelişkide olan arkadaşsın dimi?
Çalışıyorum diyodun?
Canım kendine illa arkadaş arama kendini geliştir demekki davranışların rahatsız ediyo bazılarını. Derslerine odaklan.

Siz calismiyor muydunuz ya? Isyerinden biri vardi evli celiskideydiniz en son...

Çalışıyorum diyodun?
Canım kendine illa arkadaş arama kendini geliştir demekki davranışların rahatsız ediyo bazılarını. Derslerine odaklan.
Çalışıyorum diyodun?
İş yerinde herkesle resmiyim herkes kendine öyle

Canım sen lise sondasın. Üniv. Hazırlanman gerek. Hele bi kazan orda birsürü arkadaş ediniceksin. Ne evli erkekler nede telefonunu açmayan arkadaşların kafanı karıştırsın.
o adama fazla takılmıyorum da yalnız kalınca sınava sağlam hazırlandım inşllah istediğim yer gelir benim en çok merak ettiğim ünivde değişirmi bu durum ???*

o adama fazla takılmıyorum da yalnız kalınca sınava sağlam hazırlandım inşllah istediğim yer gelir benim en çok merak ettiğim ünivde değişirmi bu durum ???*
Senin kişiliğinle alakali bir durumsa ömrü billah yalnızsın demektir.

Bi yandan için kıpır kıpır çalışıyorsun, Bi yandan sürekli arkadaşlarını arıyosun. Ve sağlam hazırlandın?

Bence sen pek odaklanmadığın için arkadaşların onları sürekli meşgul ettiğini düşündüklerinden aileleri izin vermiyo.

Depresyon değildir, olsaydı duramazdin.
Saka değil ciddiyim, etiketleme yapma kendine. Yaş itibariyle olan bir durum bence sendeki. Bol kitap oku geliştir kendini, uniye gidince gör bak nasıl cevren olur.

2 yıldır yalnızlıktan depresoya girdim telefonu elime aldığımda en az 20 kişi arıyorum dışarı cıkmak için ya açmıyorlar ya da bahane üretiyorlar iyice bunaldım ruhum daraldı artık gecen hafta arkadaşımı aradım birazdan cık bize gel dedi zile bastım kimse açmadı 1 haftadır telefonunu arıyorum açmıyor bunun sebebi benmiyim diye çok düşündüm ama bulamadım hiç bişey 10 yıllık arkadaşım ailesini bahane ederek artık görüşürmüyor benimle ne yapacağımı bilmiyorum lise son sınıftayım okul ortamı zaten çok kötü ?
Diger konuda evli is arkadasiiniza asik olmustunuz. Galiba siz staj yapiyorsuniz ve oradaki "abi"lerden birinden hoslandiniz.
Kimse tabiki sizinle gorusmek istemez. Evli oldugunu bile bile bir erkekle gorusen bir kadini herkes dislar

Back
X