Yalnızlıktan müzdarip, buraya gelin bayanlar

Ee peki şey sorucam görüşüyorsun yanı onlarla Nasıl katlanıyorsun ki peki böyle görüştüğünde bunalmıyor Musun
Valla canim yalnizliktan muzdarip konusuna yazdigima bakma ben yalniz mutluyum ;) beni rahatsiz eden delisiyle manyagiyla mumkun oldugu kadar az vakit ayiriyorum ,oyle insanlar hele de akrabalar var ki cevremde olmasalar super olurdu cinsinden;) belirli zamanlarda onlara katlanmaya calisiyorum,neden boyleyim bilmiyorum guzel bir huy degil kimseyle anlasamamak ama napayim elimde degil

Hic ummadigim kisilerden yedigim sahane kaziklardan sonra arkadas tutmamayi tercih ediyorum. Onun yerine bol bol okuyorum, keyfime bakiyorum. Belki Turkiye'ye yerlesince durumum degisebilir suan bilmiyorum.:KK51:

Sunu da eklemis olayim; sorun bende degil onlarda. :KK70:
Keyfiniz yerinde olsun da gerisi mühim değil gün gelir devran döner diyip Kenara çekiliyorum şuan :D

Valla canim yalnizliktan muzdarip konusuna yazdigima bakma ben yalniz mutluyum :KK66: beni rahatsiz eden delisiyle manyagiyla mumkun oldugu kadar az vakit ayiriyorum ,oyle insanlar hele de akrabalar var ki cevremde olmasalar super olurdu cinsinden:KK66: belirli zamanlarda onlara katlanmaya calisiyorum,neden boyleyim bilmiyorum guzel bir huy degil kimseyle anlasamamak ama napayim elimde degil
Anladıım az vakit geçirerek en iyisini yapıyorsunuz o Zaman artık bende bazı Zaman'lar bir araya gelirsem o arkadaşlarla katlanmaya çalışıcam :)

Anladıım az vakit geçirerek en iyisini yapıyorsunuz o Zaman artık bende bazı Zaman'lar bir araya gelirsem o arkadaşlarla katlanmaya çalışıcam :)
Aynen oyle yap canim
Hatta verebiliyorsan yol ver gitsinler
Ama esinin veya ailenin hatiri varsa arada mecburen belli araliklarla gorusmek zorundasin hayat iste napalim

Aynen oyle yap canim
Hatta verebiliyorsan yol ver gitsinler
Ama esinin veya ailenin hatiri varsa arada mecburen belli araliklarla gorusmek zorundasin hayat iste napalim
Yok Canım bekarım zaten ailemle de alakalı bir durum yok tamamen aslında değiştirebileceğim ortamlar çok şükür :)

Yok Canım bekarım zaten ailemle de alakalı bir durum yok tamamen aslında değiştirebileceğim ortamlar çok şükür :)
Oh ne guzel o zaman isin daha kolay canim ;)
Bak mesela ben yaptiklari kotuluklerden dolayi rahmetli babamin akrabalariyla gorusmuyorum kimse de bana niye gorusmuyorsun diye hesap soramiyor cunku sadece beni ilgilendirwn bir sorun ,ister konusurum ister konusmam, sen de rahat ol canim aynen cikar hayatindan seni rahatsiz edenleri

Oh ne guzel o zaman isin daha kolay canim :KK66:
Bak mesela ben yaptiklari kotuluklerden dolayi rahmetli babamin akrabalariyla gorusmuyorum kimse de bana niye gorusmuyorsun diye hesap soramiyor cunku sadece beni ilgilendirwn bir sorun ,ister konusurum ister konusmam, sen de rahat ol canim aynen cikar hayatindan seni rahatsiz edenleri
Çok teşekkür Can'ım :) öyle yaptım gerçekten bu konuyu açalı baya oldu ve ben bu süreç içerisinde baya düzeldim açıkcası iyi ki varsınız ❤️❤️❤️

Back
X