Yalnızlıktan müzdarip, buraya gelin bayanlar

canım seninle aynı durumdayız :KK42:
bende 5 senelik evliyim eşimin çevresiyle başlarda görüşüyorduk eşlerle birbirimize gidip geliyorduk ama sonra görüşmemeye başladık ..çocuğumuzda olmuyor onların hep 2. 3. çocukları oldu bu yüzdende çekiniyorum açıkçası biryere çıkmamaya başladım yüzdende
yeni bir çevreye girince alışamadım bi türlü kafalar uymadı arkadaş edinemiyorum zaten çekingen utangaç bir yapım var ondanda kaynaklanıyor :KK43:
bekarken arkadaşlarım kuzenlerimle çok iyiydik evlendikten sonra uzaklaşınca koptuk tabi bazılarını yanlış tanımışım onlarlarla tamamen koptuk zaten..
ne yapacağız böyle bilmiyorum:KK61:

evlenince herkezin bir yogunlugu oluyor eskısı gıbı asla gorusemıyorsun

canım seninle aynı durumdayız :KK42:
bende 5 senelik evliyim eşimin çevresiyle başlarda görüşüyorduk eşlerle birbirimize gidip geliyorduk ama sonra görüşmemeye başladık ..çocuğumuzda olmuyor onların hep 2. 3. çocukları oldu bu yüzdende çekiniyorum açıkçası biryere çıkmamaya başladım yüzdende
yeni bir çevreye girince alışamadım bi türlü kafalar uymadı arkadaş edinemiyorum zaten çekingen utangaç bir yapım var ondanda kaynaklanıyor :KK43:
bekarken arkadaşlarım kuzenlerimle çok iyiydik evlendikten sonra uzaklaşınca koptuk tabi bazılarını yanlış tanımışım onlarlarla tamamen koptuk zaten..
ne yapacağız böyle bilmiyorum:KK61:
Bende bu durumu anlamıyorum zaten çok iyi olduktan sonra görüşmeler bitiyor birde sebepsiz olunca daha kötü. Ama napalım artık birşeylerle uğraşıcaz Zaman'la hallolur diye düşünüyorum bakalım sıkma canını :)

Yalnızlık, yaşamda bir an,
Hep yeniden başlayan..
Dışından anlaşılmaz.

Ya da kocaman bir yalan,
Kovdukça kovalayan..
Paylaşılmaz.

Bir düşün'de beni sana ayıran
Yalnızlık paylaşılmaz
Paylaşılsa yalnızlık olmaz.
Özdemir Asaf

Şairden daha güzel söylemek mümkün değil diye paylaştım bu dizeleri. Evet, yalnızlık paylaşılmıyor ama bu sanal ortamda bile olsa, adını ve yüzünü bilmediğimiz yabancılarla bile olsa, bir nebze unutuluyor.

Yalnızlık, yaşamda bir an,
Hep yeniden başlayan..
Dışından anlaşılmaz.

Ya da kocaman bir yalan,
Kovdukça kovalayan..
Paylaşılmaz.

Bir düşün'de beni sana ayıran
Yalnızlık paylaşılmaz
Paylaşılsa yalnızlık olmaz.
Özdemir Asaf

Şairden daha güzel söylemek mümkün değil diye paylaştım bu dizeleri. Evet, yalnızlık paylaşılmıyor ama bu sanal ortamda bile olsa, adını ve yüzünü bilmediğimiz yabancılarla bile olsa, bir nebze unutuluyor.
Teşekkürler paylaşımınız için kesinlikle öyle :)

Bende geldim.
Uzun sureli ilişkim bitti, tek başıma ailemden 1000 küsür km uzakta dışarı çıkınca çıktığına pişman olduğum içerde bunaldığım tek işimde mutlu olduğum bir yerdeyim :( kalabalık yalnızlıklardan daha iyi ama yine de mutsuzum.

Üniversiteye ilk başladığımda bende kendimi sizin gibi,çıkarcı insanlar tarafından kullanılmamak için,soyutladım.Kimsenin yüzüne bakmadım selam vermedim.Bunun sebebi lisede çok çekmiş olmamdı.Yine aynı şeyleri yaşayacağım korkusuyla kimseye yanaşmadım kimseyide yanaştırmadım.İlk günlerde yanıma bir kız geliyordu.Yüz vermiyordum benden soğuması için.Sonra ne oldu biliyor musunuz?Ben hata etmişim...O kız şimdi benim en iyi arkadaşım.2 tane dostum arkadaşım var onlarda Allah`a şükür düzgün insanlar.
Yani sizin kendinizi soyutlamanızda pek bir sakınca yok.Size yaklaşanlara soğuk davranmayın ama hemen samimi de olmayın.Gözlemleyin ve sonra karar verin.Tek takılmayı çok severdim,şimdide severim ama bu yıl o iki kişiyle iyice kaynaşınca artık onlarla vakit geçirmek istiyorum.

Bende geldim.
Uzun sureli ilişkim bitti, tek başıma ailemden 1000 küsür km uzakta dışarı çıkınca çıktığına pişman olduğum içerde bunaldığım tek işimde mutlu olduğum bir yerdeyim :KK43: kalabalık yalnızlıklardan daha iyi ama yine de mutsuzum.
Bilemedim ki kalabalık size mutluluk huzur veriyor Şa tabi ki iyi :))

Üniversiteye ilk başladığımda bende kendimi sizin gibi,çıkarcı insanlar tarafından kullanılmamak için,soyutladım.Kimsenin yüzüne bakmadım selam vermedim.Bunun sebebi lisede çok çekmiş olmamdı.Yine aynı şeyleri yaşayacağım korkusuyla kimseye yanaşmadım kimseyide yanaştırmadım.İlk günlerde yanıma bir kız geliyordu.Yüz vermiyordum benden soğuması için.Sonra ne oldu biliyor musunuz?Ben hata etmişim...O kız şimdi benim en iyi arkadaşım.2 tane dostum arkadaşım var onlarda Allah`a şükür düzgün insanlar.
Yani sizin kendinizi soyutlamanızda pek bir sakınca yok.Size yaklaşanlara soğuk davranmayın ama hemen samimi de olmayın.Gözlemleyin ve sonra karar verin.Tek takılmayı çok severdim,şimdide severim ama bu yıl o iki kişiyle iyice kaynaşınca artık onlarla vakit geçirmek istiyorum.
Haklısınız şu aralar kendime geldim sanırım biraz daha iyiyim arada yine böyle düşüncelere bürünüyorum ama Zaman'la hallolacak herhalde ben hiç bit Zaman peşin hüküm yapmadım zaten sıcakkanlıyımdır biraz bu zamana kadar ki hatam insanlara çok değer veriyormuşum gibi hissettirmem sanırım herkesle mesafeyi korumak önemli. Sen korursun ama onun da bunun farkında olması lazım

Çok garip, 1 ayı geçti tek yaptığım sosyal aktivite 2 kere arkadaşımla yemek yemek oldu (yarım saat sürdü) Kendimi odaya kapattım, yalnızlığı değil etrafımda insan olmasını yadırgıyorum artık. Tabii hala bir flört bile yok :KK53:

Back
X