- 2 Ekim 2015
- 202
- 100
- 53
- 32
- Konu Sahibi Hayatmavisi
-
Galiba yabancılarla sohbet en iyisi artık mesela sizin yorumlarınız bana iyi geliyor çünkü tarafsız yorum yapıyorsunuz :)İnsanlarda cok yoruyor o yuzden dıyorum ki en ıyısı boylesı:) bı yandan da guvenılır bırılerıyle sohbet etme ıhtıyacı duyuyor ınsan
İşte herşey bizim için şu dünyada...Insan etrafinda konusup dertlesecegi birilerini bulamayinca cocuklugunu ozluyo
Kk da ki arkadaşlıklar yorumlar reel hayattakine bin kez tercih ederim.Galiba yabancılarla sohbet en iyisi artık mesela sizin yorumlarınız bana iyi geliyor çünkü tarafsız yorum yapıyorsunuz :)
Haklısınız. Buradakı iletışım banada ıyı gelıyorGaliba yabancılarla sohbet en iyisi artık mesela sizin yorumlarınız bana iyi geliyor çünkü tarafsız yorum yapıyorsunuz :)
Kesinlikle en büyük sorunumuz kıskançlık zatenKk da ki arkadaşlıklar yorumlar reel hayattakine bin kez tercih ederim.
Ne birbirimizi yoruyoruz ne de kıskançlık derdi
İyi ki varız o Zaman :)Haklısınız. Buradakı iletışım banada ıyı gelıyor
İnsanlar hayal kırıklığı yaşatmayı mı seviyor anlamış değilim ama Çok şükür aynen en azından güçlü kadınlarız sanırım bir çok şeyi başarırız bu dünyada :)Kızlar bana yazabilirsiniz..ben yeni sürüm 2015 güzin abla versiyonu..insanların işine geldiği ve işine görüldüğü kadar insansın.ne yazı ki dünya menfaat dünyası olmuş.yeri geliyor kardeşin bile iti olmanı istemiyor en üzücü olanı da bu sanırım..böyle şeyleri görünce söylediğiniz gibi kendi kabuğumuza çekilip yalnızlaşıyoruz..şükür sağlığımız var be dostlar.Allaha şükür...
Biraz da içsel bir durumdur ama yine de dışarıyla da alakası var benceYalnizlik disaridan gelmezki..
Umarııım :)) kesinlikle yeterizBiz bize yeteriz .. Bir gün yalnizliginizda sizi terkedecek ..
İyi kiİyi ki varız o Zaman :)
Çok teşekkür ederim :) bu aralar biraz boşluğa düştüm gibi oldu toparlanmaya başladım kesinlikle yeni uğraşlar bana çok iyi gelecek :)duygularımızı düşüncelerimiz belirler sizi karamsarlığa iten beyninii meşgul eden düşünceyi hemen unutmalısınız ve duygularını kontrol edin kötü düşünmeniz sadece size zarar verecek bir şey kazandırmayacak değmez bence iyi güzel anları düşünün hobiler edinin beyninizi başka seylerle meşgul edin ve daha ilerlememesi için eğer aşamassanız mutlaka psikiyatriye danışın
Haklısınız sizin için de zor olsa gerek sonuçta kültür farklılığı vsBen yurtdisinda yasiyorum. Yasadigim yer kucuk bir kasaba, ana dilimi konusan cok az insan var, onlar da benimle ayni dunya gorusunde olmayan insanlar. Iyi insanlar var aralarinda ama ayda yilda bir gorusebilecegim, hicbir zaman oturup dertlesemeyecegim insanlar. En yakin arkadaslarim benden 3000km uzaktalar dusunun. Evet neyseki harika bir hayat arkadasim, onun kalabalik ailesi var yakinimda ama ana dilinde dertlesmek gibisi de yok.. Ayda 3-4 kitap okuyorum ama onlar da bir sure sonra yetmiyor.. Ben ne yapayim? Iste bu nedenle de bu siteye uye oldum son donemde. Ana dilimde sosyal bir ortamda belki yalnizligimi bu eksikligimi gideririm diye..
canım seninle aynı durumdayızBenim yalnızlıkla ilgili problemim hiç bir zaman olmadı çevremde çok insan oldu ve tabi ki yanım sağlam sandığım az kişiyi aldım onlarla yürüdüm. Fakat bu son zamanlar da kendimi yalnız hissediyorum. Sağlam sandığım insanlar için yanılmışım bunu da son zamanlarda idrak ettim. Ve keşke başka insanları da hayatıma alsaymışım diyorum.
Ve şuan da arayan soran birileri var fakat birileriyle samimi değilsen o kişilerle görüşmek te istemiyorsun. Ne bileyim artık insanlar fazla kendi menfaatlerine düşkün. Ve bunları düşündükçe kendimi insanlardan daha fazla soyutluyorum ve yalnız hissediyorum. Böyle olmamak için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Kendi içimde büyük bir savaş veriyorum çünkü benim bu hislerim her alanıma yansımaya başladı. Üstelik gerçekten fazla eğlenceli ben durgunlaşmaya başladım. Bayadır böyle hissediyorum. Sanki artık kendim değilmişim gibi. Çok şükür ailem yanımda ama bazen onlara bile karamsarlığımı yansıtıyorum. Ben bunu nasıl yenerim bileniniz varsa yardımcı olsun. Çünkü bu duygu beni günden güne mahvediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?