Yalnızlıktan müzdarip, buraya gelin bayanlar

İnsanlarda cok yoruyor o yuzden dıyorum ki en ıyısı boylesı:) bı yandan da guvenılır bırılerıyle sohbet etme ıhtıyacı duyuyor ınsan
Galiba yabancılarla sohbet en iyisi artık mesela sizin yorumlarınız bana iyi geliyor çünkü tarafsız yorum yapıyorsunuz :)

Kızlar bana yazabilirsiniz..ben yeni sürüm 2015 güzin abla versiyonu..insanların işine geldiği ve işine görüldüğü kadar insansın.ne yazı ki dünya menfaat dünyası olmuş.yeri geliyor kardeşin bile iti olmanı istemiyor en üzücü olanı da bu sanırım..böyle şeyleri görünce söylediğiniz gibi kendi kabuğumuza çekilip yalnızlaşıyoruz..şükür sağlığımız var be dostlar.Allaha şükür...

İnsanlar hayal kırıklığı yaşatmayı mı seviyor anlamış değilim ama Çok şükür aynen en azından güçlü kadınlarız sanırım bir çok şeyi başarırız bu dünyada :)

duygularımızı düşüncelerimiz belirler sizi karamsarlığa iten beyninii meşgul eden düşünceyi hemen unutmalısınız ve duygularını kontrol edin kötü düşünmeniz sadece size zarar verecek bir şey kazandırmayacak değmez bence iyi güzel anları düşünün hobiler edinin beyninizi başka seylerle meşgul edin ve daha ilerlememesi için eğer aşamassanız mutlaka psikiyatriye danışın

Çok teşekkür ederim :) bu aralar biraz boşluğa düştüm gibi oldu toparlanmaya başladım kesinlikle yeni uğraşlar bana çok iyi gelecek :)

Ben yurtdisinda yasiyorum. Yasadigim yer kucuk bir kasaba, ana dilimi konusan cok az insan var, onlar da benimle ayni dunya gorusunde olmayan insanlar. Iyi insanlar var aralarinda ama ayda yilda bir gorusebilecegim, hicbir zaman oturup dertlesemeyecegim insanlar. En yakin arkadaslarim benden 3000km uzaktalar dusunun. Evet neyseki harika bir hayat arkadasim, onun kalabalik ailesi var yakinimda ama ana dilinde dertlesmek gibisi de yok.. Ayda 3-4 kitap okuyorum ama onlar da bir sure sonra yetmiyor.. Ben ne yapayim ? Iste bu nedenle de bu siteye uye oldum son donemde. Ana dilimde sosyal bir ortamda belki yalnizligimi bu eksikligimi gideririm diye..

Haklısınız sizin için de zor olsa gerek sonuçta kültür farklılığı vs ama sonuçta bu hayatı siz seçmişsiniz sanırım bazı şeylere de katlanmanız gerek ama bazen insan seçmeden yalnızlaşıyor daha garip bu durum neyse umarım daha az yalnız hissedersiniz :) burası insana iyi geliyor kesinlikle iyi ki üye olmuşsunuz

biraz güven duygusu birazda dış dünyada oldugunun farkında olmanı yani yaşıyor olduğunun farkında ol.Birazdaha sosyal ortama gir

canım seninle aynı durumdayız
bende 5 senelik evliyim eşimin çevresiyle başlarda görüşüyorduk eşlerle birbirimize gidip geliyorduk ama sonra görüşmemeye başladık ..çocuğumuzda olmuyor onların hep 2. 3. çocukları oldu bu yüzdende çekiniyorum açıkçası biryere çıkmamaya başladım yüzdende
yeni bir çevreye girince alışamadım bi türlü kafalar uymadı arkadaş edinemiyorum zaten çekingen utangaç bir yapım var ondanda kaynaklanıyor
bekarken arkadaşlarım kuzenlerimle çok iyiydik evlendikten sonra uzaklaşınca koptuk tabi bazılarını yanlış tanımışım onlarlarla tamamen koptuk zaten..
ne yapacağız böyle bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…