- Konu Sahibi evlibarkli
-
ben çalışırken gene kendimi biraz daha iyi hissediyordum.şimdi ise tek amacım tek gayem evi toplamak temizlik yapmak :bbo: bi ara kedi aldım onun sorumluluğuda çok geldi 4 ay dayandım.
böyle şeyler zaman istiyor gerçekten güvenebileceğin,derdini paylaşabileceğin arkadaşlar bulmak kolay değil.bundan üç yıl önce diyarbakıra taşındığımızda ben de çok kötüydüm üstelik geldiğim şehirdeki arkadaşlıklarım mükemmeldi.kardeş gibiydik.ama şimdi mutluyum,iyiyim.Çok olmasa da az ve öz arkadaşlarım var .H:enbuyukkk:em burası var bizler varız.kendinizi yalnız hissetmeyin
ayy bende yenı evlıyım ve bende iş bulamadım ve tüm gün evdeyım... bır ara kurslara gıttım hepsını bıtırdım... o zaman ıyıydı nası gecıyo anlamıyordum ama sımdı yıne başa döndüm... komsularımda calısıyor, tüm gün yalnızım koca apartmanda... Bazı aksamlar gelıyorlar gıdıyorlar kımı komsularım ama yasca büyükler.. ınsan bıraz dertleseceği,oturup karsılıklı cay içip laflıcak kafa dengi birini arıyor..
Kendıne bıraz ugraslar bulmaya calıs canımcım,yoksa ınsanda psıkolojı denen sey kalmıyor...
canım aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum hiç arkadaşım yok sürekli evde robot gibi aynı işleri yapıyorum kızımla ilgileniyorum birazda istiyorum şöyle dertleşeceğim birileri olsun
arkadaşlık kuruyorum insanlarla biraz fazla ilgi gösterince beni kullanmaya başlıyorla bende geri çekliyorum bende çok yalnızım senağlama
her işimi kendim tek başına yapıyorum
canım benim aynı sıkıntıyı ben senden çok yaşıyorum ben hiçbilmediğim biryere gelin geldim şuan senden tek farkım çalışıyo olmak ama burda da malesef hiç arkdaşım yok ben yanlızca kadınlarkulubu arkdaşlarımla dertleşiyorum sıkıntılarımı gideriyorum bi nebzede olsun sana tavsiyem belediyenin açmış olduğu ücretsiz kurslara gitmen yemek kursu olabilir,dikiş-nakış olabilir ,bilgisayar olabilir spor tesisleri olabilir tamamen seni rahatlatıcak ve hoşlanacağın şeyler bunlar kelin merhemi olsa kendi başına sürer misali oldu ama yinede tavsiye ederim hem sen güngörenden pendiğe yani yine istanbul içi biryere gelmişsin ben şehrimi ailemi çevremi herkesi bırakıp farklı birşehre geldim biras daha haline şükretmen için nedenlerin var öpüyorum seni umarım bu sıkıntıdan kortulursun biran önce
yok yok arkadaşlar ben evlenmiycem
burda böle bunları okuyunca
evlilik başlı başına bi dert galiba
yok yok arkadaşlar ben evlenmiycem
burda böle bunları okuyunca
evlilik başlı başına bi dert galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?