neden konuşamassın korkuyomusun ?
konuşmalısın bence gerekirse sonuna kadar isyan etmelisin bu şekil olmaz yani kaybeden sen olursun ve onların umrunda olmas ...
kaybetceksende vura vur kaybetmen lazım ...
pusup oturmakla eline bişey gecmez ...
notlarını etkiliyolarsa bu bir haksızlıktır ve buna onların hakları yok tabki dedigin gibi ise konunun aslı ...
arkadaşlar haklısınız yani normalde olsa ben de git konuş derdim böyle şeylerde çekinen bi insan da değilim ama yani okulda böyle şeyler hep duyuyorum o yüzden gidip konuşamam dedim yani şimdiye kadar gidip de konuşan hiç duymadım yani bu aslında herkes tarafından bilinen bişey olsa da dile getirilmez anlatabiliyor muyum? biraz garip geldiğini biliyorum ama bizim hiç sebepsiz gıcık olup da bırakan hocalarımız da var üstelik niye diye gidip sorsan üstüne sana takar mezun bile etmezler yani.. gidip hocam ona niye böle bana niye böle verdiniz desem onun kararını sorgulamış olcağım için ters bi tepkiyle karşılaşıcağıma eminim açıkçası.
belki de ben bayan olduğum için yanlış anlaşılmasın diye böyle yapmıştır diyorum yani erkekler illa kadınları tutar diye birşey yok biliyorsunuz ki.
ben kendim mi acaba hani çok bilen kızlara insan gıcık olur ya öle bi izlenim mi verdim diyorum ama saygıda kusur etmedim o sormadıkça abuk subuk yerlerde konuşup da göz boyamaya çalışmadım yani.
üstelik benim böyle sınavlarım çok olucak daha ilkti bu. bana böyle tutumu olanlara ne yapabilirim sizce? üstüne gidip kendimi kanıtlamaya çalışıyım mı yoksa nası olursa olsun diyip kasmadan mı davranıyım? ikinci seçenek daha çok çekiyor şu an açıkçası beni. hepiniz böyle tecrübeler yaşamışsınızdır az çok bertaraf edebildiniz mi nası davrandınız?
hocam erkek. ne yazık ki gidip konuşamam üniversitede okuyorum bu arada.
bayan hocalar bizim fakültede erkekleri daha çok tutuyorlar tamam ona alıştık artık ama bi de erkek hocaların da tutmasına dayanamıyorum artık.
ablam da öğretmen benim ona sordum bişeyine gıcık olmuştur diyor ama ne kadar gıcık olsa da benim bilgimle onun bilgisi bir değil ki niye haksızlığa uğruyorum bilmiyorum. ama şu var ki içimdeki çalışma isteğini söndürdüler ne yazık ki hiç bişi gelmiyor içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?