Valla benim eşimde uzman doktor aynı zamanda öğretim görevlisi, dokuz eylülde...
Şu anlattıklarınız bana o kadar çok uzak geliyor ki...
Bir sürüde tıp öğrencisi arkadaşlarım var, benim yaşım eşime göre genç haliyle onlarlada arkadaş ortamım var.
Hiç sizinki gibi bir şikayet duymadım. Kaldı ki çoğu hocaları ve doktorları eşim sayesinde arkadaş ortamından biliyorum,tanıyorum,onlarla samimiyimde...
Tabi okuduğunuz okulu falan bilmiyorum... Ama şu anlattıklarınız bana o kadar uzak geliyor ki!
Eşime desem o bile ihtimal vermez hatta güler geçer eminim buna.
Olayın bayan olmakla falan ilgisi yok; böyle bir şikayeti ve iddiayı inanın ilk kez sizden duyuyorum.
Bende yüksek lisans öğrencisiyim, hiç böyle bir yaklaşım görmedim.
Sanki doğudan falan bahsediyorsunuz; bana biraz abartı geldi dedikleriniz.
Her yorumu kafaya takacaksan işin var tatlım.. Herkes kendi bildiğini söylüyor neticede. Ama doğru ama yanlış. Bana kalırsa haklı olma ihtimalin çok yüksek. Şimdi sen de doktor olacaksın ama şunu söylemeden geçemeyeceğim. Doktorların geneli kapristen egodan ölmek üzereler. Eşleri çevreleri de keza.. Bu nedenle saçma sapan yaklaşımlara giriyorlar. En azından sen öyle bir doktor olma. Bırak onlar kendi bildiklerini okusun neticede sen daha iyi bir doktor olacaksın daha çok çalıştığın için. İlla o prof. un sana bakarak seni kaale alarak konuşmasını istiyorsan gözlerine değil de 3. gözüne bakarak konuş :) kaşlarının ortasından bir iki cm üstüne :) Sen bunu bir dene anatomiyi baştan yazdırır adama vallahi
ben arkadaşa inanıyorum, kadın erkek ayrımcılığı kesinlikle var hem de her yerde.en basitinden trafikte bile kadından iyi şoför olmaz mantığından herkes muzdariptir herhalde.ben kendim bile eğer önümdeki araba sol şeritte ve gayet yavaş gidiyorsa kesin kadındır diyorum kaydirigubbakcemile3 hamileliğimde gideceğim doktor için çevremden tavsiye isterken şunu öğrendim yani şu şekilde düşünülüyor; erkek doktor kadın doktordan daha iyidir daha bilgilidir ve daha tecrübelidir.hemde bunu düşünen kadınlar! yani erkeğin kadından üstün olduğunu yalnızca erkekler değil kadınlar bile düşünüyor maalesef...
Birincisi neden hiddetlendin birden anlam veremedim. Ayrıca birşey ima etmedim,onu nereden çıkarttın...
Ben sadece olayın cinsiyete bağladığınıza katılmıyorum.
Bir başka konunuzda galiba süslü olduğunuzdan hocaların size taktığını bahsetmiştiniz.
Tırnaklarınız ojeliymiş, bakımlıymışsınız falan...
Bu saydıklarınız çok standart özellikler, hiç bir adamın tırnaktaki ojeye takacağını sanmıyorum...
Ha, ya da siz ayrık otu misali; farklı bir giyim kuşamla gidipte dikkat çekiyorsanız ona birşey diyemem...
Ego dersen, anlarım...
"Bir" hocanın kadınlara düşmanlığını desen,anlarım.
"Bana taktı" desen, bunu da anlarım.
Ama "yalnızca bayan olmak" sebebiyle genellemeler yaparsan herkese bu konuda katılamam.
Evet, katılmakta zorunda değilim. Sende inandırmak zorunda değilsin...
Ama ben ısrarla altta yatan farklı sebepler olduğunu düşünüyorum.
yok aslında 4. sınıfım ama böle sözlü tarzı sınavlarım ilk defa oluyor. aslında inek tipi bi profilim yok yani tam tersi gören beni sınıfta kalıyorum fln sanır amfide hep en arkada otururum mesela, baya süslüyümdür belki de bu bi önyargı oluşturuyordur bu kız nası olsa gezip tozuyordur çalışmıyordur diye. açıkçası nota takan biri değilim önemli olan öğrenmem diye düşünüyorum sonuçta geçtikten sonra gerisi önemli değil diyorum ama yine de bire bir böyle bir farklı yaklaşımla ilk defa karşılaştığım için biraz da hazmetmeye çalışıyorum açıkçası. kadın-erkek farketmez çok haksızlıklara uğranıyor gerçekten bu hayatta benim de haksızlığa gelemeyen, enayi yerine konmaktan nefret eden kontrolcü bi yapım var. takdir görmek istiyorum sonuçta ama her zaman olmuyor bu.
dediklerinizde haklısınız ama. sonuçta ben kendim için çalışıyorum hocaların verdiği notlar benim bilgi düzeyimi etkilemicek ve sonuçta o adam da tus'a giricek ben de yani elbette aynı kefeye konmıcaz sonuçta. dediğinizi yapıcam ve herşeye atlamıcam bilicem ama bana sorduğu zaman cevap vericem hem bölelikle hocanın gözüne giricem diye kasmamış olurum.
eğer bayan olmama takılıyorlarsa da bunu değiştiremem değil mi ama :) ayrıca süsümden de vazgeçmem:) ben böyleyim kimse için kendimi değiştiremem kendimi nasıl iyi hissediyorsam öyle olmaya devam edicem valla isterse dersten bıraksınlar
hahah valla çok komiksiniz!
nerde geçen sene 5. sınıfım demişim ben???? şimdi 5. sınıftayım ben. dahiliyeyi geçen sene baharda aldım. 12 hafta dahiliye madem meraklısınız söyleyeyim öğrenindahiliye 4. sınıfta alınıyor. tıpla alakası olmayan insanlar burda bana ahkam kesiyor ya ona inanamıyorum ya. bi şüphesi olan ege üniversitesine gelip bulabilir beni. yemin ediyorum gelip karşınıza çıkarım hiç de gocunmam. o zaman anlarsınız. bu ne cüret ya!!! nerenizden uyduruyorsunuz yok ben öyle demişim böyle demişim? hakkaten işiniz gücünüz yok sanırım benle uğraşmak için didiniyorsunuz.
ben nerde ben bir numarayım dünya benim etrafımda dönüyor dedim ya!!! ne kadar laf çarpıtıyorsunuz! sadece dikkat çektiğimi bu sebepten zorluk çektiğimi belirtmek için yazdım bikaç şeyi. gözümün rengini fln da yazmadım çok merak ediyorsan kahverengidir göz rengim!
şu ben bir numarayım dünya benim etrafımda dönüyor demişim ya güya! o dediğim mesajı bul burda linkini ver o zaman insanlara iftira atmaya bayılıyorsunuz!
ben gayet de mütevazı bi insanım burdaki 2 mesajımla benim hakkımda böyle konuşamazsınız ayrıca durup durup şöyle böyleyim diye konuşmam ben günlük hayatta burdaki muhabbetlerde en son o konulara gelmişti o yüzden söyledim.
hoş gerçi diğer mesajlarına da baktım herkesin konularına sırf gıcık etmek için yorumlar yazmışsın kadınlar kulubundeki amacın belli o yüzden o amacına hizmet etmeyeceğim istediğin kadar uğraş sinirimi bozamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?