- 10 Temmuz 2009
- 609
- 0
- 96
- Konu Sahibi Masalagaci
-
merhaba konuya uzun zamandır cevap veren olmamış sanırım
galiba herkes dr buldu :)
ama şimdi de ben merak ediyorum kime gitsem acaba diye karar veremedim
şimdilik bursaya özel hasteneye gidiyorum ama 3 aylık olunca burdan birine gitmemiz lazım özellikle allah nasip ederse doğum bursada zor olur ulaşım açısından
deneyimlerinizi benimle de paylaşırsanız sevinirim
ben uzmanlar filiz hanım devlet bilgin bey arasında kaldım birde doğumlar maliyeti nekadar
bu arada ahmet zare de atakente geçmiş
çocuk serviside önemli tabi
yardımcı olursanız sevinirim
kızlar bende filiz hanıma gidiyorum..şimdiye kadar memnunum. ama kendisi çok yogun olduğu için pek vakit ayıramıyor onun dışında sıcakkanlı ve iyiniyetli biri.
Mrb, doğum ücreti hakkında bilgin var mı
Sen kaç haftalıksın?
Ben şuanda 33 haftalığım canım, sezeryan 1.250 normal doğum ise 1000 tl diye biliyorum. sen hangi doktora gidiyorsun?
Yalova'da neredeyse tüm kadın doğum uzmanları hakkında birsürü olumsuz yorum var. Bu yüzden kafam çok karışık. Önerebileceğiniz işini düzgün yapan bir doktor var mı? Yoksa yolu göze alıp Bursa'ya mı gidip gelsem?
Ben geçen sene Bilgin beye gidiyordum ama devlet hastenesi olması nedeniyle işlemler biraz uzun sürüyor. Ahmet zare yede gittim Şuan tavsiye üzerine gölcükte Faruk Karakaya ya gidiyorum yol sorun olmayacaksa tavsiye ederim. Yalovada devam edecek olursam yine Ahmet Zare ye yada Ercan beye gitmeyi düşünüyorumYalovada şuan önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı var mıdır acaba? Yazın Ahmet zare'ye tavsiye üzerine gittim ama ğek memnun kalmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?