- Konu Sahibi Masalagaci
-
Ben geçen sene Bilgin beye gidiyordum ama devlet hastenesi olması nedeniyle işlemler biraz uzun sürüyor. Ahmet zare yede gittim Şuan tavsiye üzerine gölcükte Faruk Karakaya ya gidiyorum yol sorun olmayacaksa tavsiye ederim. Yalovada devam edecek olursam yine Ahmet Zare ye yada Ercan beye gitmeyi düşünüyorum
Evet o yüzden bende artık devlet hastanesini tercih edemiyorum Bilgin beyden memnun olmama rağmen. Uzmanlarda ki Ercan beyi neden düşünmüyosun aslında bayağı olumlu yorumlar duydum onla ilgilideYa ben pendikte falanda baktım aslında ama oradada özeller için pek iyi şeyler yazmıyor devlette düşünmüyorum yaloavanın devleti çok bakımsız ve pis ahmet zareye kalacak gibiyim
Evet o yüzden bende artık devlet hastanesini tercih edemiyorum Bilgin beyden memnun olmama rağmen. Uzmanlarda ki Ercan beyi neden düşünmüyosun aslında bayağı olumlu yorumlar duydum onla ilgilide
Ayy bi ara bende aynen senin gibi düşünüyodum neden acaba özel hastaneler almamış Bilgin beyi diye :)) haklısın bnde pek sevmiyorum o hastaneyi ne yazık ki yalova çok kıt bu konudaBende ercan bey hakkında iyi ama hastane hakkında kötü yorumlar okudum sonuöta doğumdan sonra çocuk doktoru ve bakımıda önemli bilmiyorum kafam çok karışık ya bilgin bey çok iyimiş ama özelde olsaydı keşke
Ayy bi ara bende aynen senin gibi düşünüyodum neden acaba özel hastaneler almamış Bilgin beyi diye :)) haklısın bnde pek sevmiyorum o hastaneyi ne yazık ki yalova çok kıt bu konudaben 1 aydır düzenli olarak gidip geliyorum gölcüğe şimdilik memnunum düşünürsen aklında bulunsun seninde. Ama tabi yalovada da yedek bi doktora gitmek istiyorum ilerleyen zmn da
Sen şuan hamile misin ? Ben ilk başladığımda genelde hamilelik tedavisi olayı bizim işimiz gibi bi ayrıntı geçmişti bana ama sen yinede görüşürsün tam olarak bilmiyorum. Özel Aile konak hastanesi Faruk Karakayaben zaten eşimin görevinden dolayı yalovada değilim son 1 ay geleceğim işte şimdiden görüşmek istiyorum gölcükde ve pendikte normal doğum olursa nasıl olur bilmiyorum sen yinede bana gölcükteki hastane adını ve doktor adını verebilir misin
Sen şuan hamile misin ? Ben ilk başladığımda genelde hamilelik tedavisi olayı bizim işimiz gibi bi ayrıntı geçmişti bana ama sen yinede görüşürsün tam olarak bilmiyorum. Özel Aile konak hastanesi Faruk Karakaya
Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Rica ederim umarım gönlüne göre olur her şeyEvet sekiz haftalık önümüzdeki hafta yaloavadayım şimdi gelmişken halletmek istiyorum doktor işini teşekkür ederim
Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Rica ederim umarım gönlüne göre olur her şey
Amin İnşAllah :)) bende 5 haftalık hamile görünüyorum testlere göre ama bugün randevum vardı keseyi göremedik henüz o yüzden canım sıkkın biraz topik topik geziyorumÇok sağolun inş. rabbim isteyen herkese evladını kucağına almayı nasip etsin :)
Hiç canını sıkma benimde kese 6 haftanın ortasında göründü kalp atışınıda geçen hafta gördük bende korkudan vesveseden kendimi üzdüm ama şimdiye kadar herşey normal inş. sağlıkla kucağımıza alırız minnaklarımızı :)Amin İnşAllah :)) bende 5 haftalık hamile görünüyorum testlere göre ama bugün randevum vardı keseyi göremedik henüz o yüzden canım sıkkın biraz topik topik geziyorum
Aminn aminn Sağolasın daha bugün öğrendim insan ister istemez stres yapıyo ama netten biraz araştırıp örnekleri görünce rahatladım biraz. Bakalım her şeyin hayırlısııHiç canını sıkma benimde kese 6 haftanın ortasında göründü kalp atışınıda geçen hafta gördük bende korkudan vesveseden kendimi üzdüm ama şimdiye kadar herşey normal inş. sağlıkla kucağımıza alırız minnaklarımızı :)
Yalovada şuan önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı var mıdır acaba? Yazın Ahmet zare'ye tavsiye üzerine gittim ama ğek memnun kalmadım
Merhaba Ahmet Zarede yaptım doğumumu ama sezaryen olmam olası iken Ahmet bey ve beğenmediğim ebeler inatla normal doğuma zorladı gece 1.30 civarı girdim 4 dakikada 1 sancıyla ve sabah 8.30a kadar ebeler inatla doktor çağırmadı suni sancıyı az az verdikleri için aşırı acı çektim bebeğim 2 saat küvezde kaldı çünkü solunumu baskılanmıştı yinede ölebilirdi belki bebek Allaha şükür bebeğim şuan çok iyi ama sezaryene alsalardı hem bebeğim küveze alınmaz hem ben o kadar acı çekmez o kadar dikişli bir insan olmazdımdoğum yapmışsınızdır inşallah sağlıkla ahmet beyi tavsiye eder misiniz ya da kimi önerirsiniz
Merhaba Ahmet Zarede yaptım doğumumu ama sezaryen olmam olası iken Ahmet bey ve beğenmediğim ebeler inatla normal doğuma zorladı gece 1.30 civarı girdim 4 dakikada 1 sancıyla ve sabah 8.30a kadar ebeler inatla doktor çağırmadı suni sancıyı az az verdikleri için aşırı acı çektim bebeğim 2 saat küvezde kaldı çünkü solunumu baskılanmıştı yinede ölebilirdi belki bebek Allaha şükür bebeğim şuan çok iyi ama sezaryene alsalardı hem bebeğim küveze alınmaz hem ben o kadar acı çekmez o kadar dikişli bir insan olmazdım
Merhaba Ahmet Zarede yaptım doğumumu ama sezaryen olmam olası iken Ahmet bey ve beğenmediğim ebeler inatla normal doğuma zorladı gece 1.30 civarı girdim 4 dakikada 1 sancıyla ve sabah 8.30a kadar ebeler inatla doktor çağırmadı suni sancıyı az az verdikleri için aşırı acı çektim bebeğim 2 saat küvezde kaldı çünkü solunumu baskılanmıştı yinede ölebilirdi belki bebek Allaha şükür bebeğim şuan çok iyi ama sezaryene alsalardı hem bebeğim küveze alınmaz hem ben o kadar acı çekmez o kadar dikişli bir insan olmazdım
Ahmet beyde geçen sene doğum yaptım fazla konuşmuyor ama gayet bilgili iyi bir doktor. Yalnız muayene ücreti 81 lira oldu . Ercan bey daha çok sezeryan yanlısı . Naile hanım ve buğday hanim hakkında iyi şeyler duymadım . Filiz hanıma geçenlerde gittim pisman oldum . Ahmet bey o sıralar hasta kabulüne yapmadığı için ona gittim . Hem alttan muayene yapicam diyor hemde niye kulodunu çıkardın sen her çıkar diyene çıkarıyor musun dedi bana nasıl bir doktor ki böyle bir şey söyleyebiliyor. Devlet Hastanesi'nde İlter beyin iyi olduğunu duydum ama doktor odasında ultrason olmadığı için ultrason için uzun süre bekleniyordoğum yapmışsınızdır inşallah sağlıkla ahmet beyi tavsiye eder misiniz ya da kimi önerirsiniz
Ahmet beyde geçen sene doğum yaptım fazla konuşmuyor ama gayet bilgili iyi bir doktor. Yalnız muayene ücreti 81 lira oldu . Ercan bey daha çok sezeryan yanlısı . Naile hanım ve buğday hanim hakkında iyi şeyler duymadım . Filiz hanıma geçenlerde gittim pisman oldum . Ahmet bey o sıralar hasta kabulüne yapmadığı için ona gittim . Hem alttan muayene yapicam diyor hemde niye kulodunu çıkardın sen her çıkar diyene çıkarıyor musun dedi bana nasıl bir doktor ki böyle bir şey söyleyebiliyor. Devlet Hastanesi'nde İlter beyin iyi olduğunu duydum ama doktor odasında ultrason olmadığı için ultrason için uzun süre bekleniyor
Ben gittim filiz ciğerime nihane 70 tl sigortali ve benim kanamam vardi ulturasondan bakti ve eve gonderdi hiç bişey müdahale etmedi igne yapsi serum taksin bişey yapsin isterdim amaarkadaşlar atakent hastanesinde ki dr.filiz ciğerim eder var bileniniz var mı ? herkes onu övüyor bir de uzmanlar hastanesinde ki dr. buğday hepsen ???
hangi hastane daha iyi ? muayene ücretleri ne kadar bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?