Yalova'da ki kadın doğum uzmanı ??

Ben özel aktif hastanesinde kadım doğum doktoru aybala fatma gürsoy’a gidiyorum muhteşem bir doktor hiç paragöz değil tahlil ücreti pahalı gelirse devlette yada sağlık ocağında yaptır diyor ve
Gereksiz hiç bir tahlil istemiyor :) yalovalı herkesin gönül rahatlığınla gitmesini tavsiye ederim cok bilgili ilgili güler yüzlü her soruma yanıt veriyor telefonda arasam bile yardımcı oluyor allah ondan razı olsun.. doğum yapan arkadaşım tavsiye etmişti onun söylemesiyle gittim pozitif enerjiyle
İçeri giriyorsunuz gülen yüzü hİç düşmüyor iyi ki benim doktorum.. sigortalı muayene ücretide 75₺ yalova şartlarında gayet iyi :)

Başlık açılalı çok olmuş ama bugün filiz hanımla tanışınca yazmama engel olamadım bebek istiyoruz eşimle sıra isterken aramızda hissedilir bir gerginlik vardı biraz kalbimi kurmuştı ben ağlar durumdayım girdim içeri çok hastası var acele eder sanıyordum hüç bir detayı atlamadan o kada güzel dinlediki beni,umut verdi psikolojik olarak sıkıntılı bir andaydım çıkarken dayanamadım sarıldım ona,Allah bin kere razı olsun kendisinden kazandığı parasına bereket versin insanlara çok değer veriyor kesinlikle tavsiye ederim inş Allah bebek nasip eder çocuğumu onunla kucağıma alırım

İnşallah hayırlısı olur hakkınızda.. rabbim hayırlı zamanda bir evlat verir size... ben memnun kalmadım filiz hanımdan gebelik sonucum pozitif cıktığında 1 kere gitmiştim ben ultrasondayken diğer tarafta baska hasta vardı rahatsız oldum acıkcası ama size iyi gelmesine cok sevindim

Amin Allah razı olsun,evladınız hayırlı olsunBelki de benim o an muayene olmaktan çok birisinin güzel ilgi ve desteğine ihtiyacım vardı bu anlamda beklentimi karşıladı şu an bebek istiyorum ama kistim olduğu İçin bana Doğum kontrol hapı verdi bu ay bakalım umarım kistim Yok olur zor bir süreç iyi bi doktora rastlamak çok önemli Allah isteyen herkese nasip etsin

Evet cok doğru sölüyorsunuz.. sabredin.. dua edinn benımde dualarım sizinle.. Rabbim size hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah..

YALOVANIN EN İYİ DOKTORU
Dr.Naile hanıma gittim kendisinden gerçekten çok iyi bir doktor ben 5 yıldır çocuk deniyordum tüm doktorlar tüp bebek tedavisi önermişti maelesef hiçbir tüpüm tutmadı naile hanımın resmini gördüğüm zaman o kadar samimi ve mutlu hissettimki anlatamam ilk önce ona doktor geçmişimden ve uygulanan tedavilerden bahsettim beni çok dikkatli bir şekilde dinledi hiç öyle diğer doktorlar gibi 5 dakikada olduda bittiye getirmedi ilk önce rahmimin durumuna gebelik yaşayıp yaşamıycağıma karar verdi 1 hafta sonraya eşimle birlikte davet etti aşılama tedavisine başladık1 değil 2 değil 3 değil yaklaşık 10 kez denedik sonra tedavinin işe yardağını gördük naile hanım tutmayanlarda nasıl benim kadar üzülse tutanlarada bir o kadar sevinmişti bana annemmiş gibi hissettirdi muayehane günüm geldiğinde bir de ne görelim ikiz gebelik gelmişti beni doğuma çok güzel hazırladı hiçbir şeyin üstünden geçmeden titizlikle gebeli takibimi yaptı ve güller gibi ikiz çocuklarımı normal doğum ile dünyaya getirdi hanımlar şehir efsanelerine inanmadan gözünüz kapalı bir şekilde tercih edebilceğiniz bir doktor kendisine gerçekten çok teşekkür ederim HERKESE ÖNERİRİM DOKTOR NAİLE ÇELİK İ

Çocuk doktoru olarakta Nilay Hanım var Atakent Hastanesinde öneririm sevgiler hayırlı ramazanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…