- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.748
- 83
Beterini babamdan yaşadığım için netimBuraya yazanlar bir gün başınıza gelme ihtimalini düşünüp yazsın düşmüş birinin üzerine yürümesin
Ben bilmiyorum artık bu hale nasıl geldik birbirimizi çok seviyorduk ama bitirdi bu bizi geriye enkaz kaldı...Yaşayan sizsiniz şu an mantıklı bakamıyorsunuz anneniz de aman kızımın yuvası gitmesin derdinde
Ama lütfen size değer vermeyen adama siz de değer vermeyin yoksa gerçekten tepenize çıkar ömürlük eziyete dönüşür
Burada kadınların dili sivridir ama doğru söylerler eşiniz bu yaptığının cezasını çekmeli mutlaka hakettiği dönüşü almalı sizden sarılırsanız işiniz var...
Nasıl gideceğim burdan biliyorum tayinde olduğu için yanına geldim burasını bilmiyorum tam birde bayramın 2. Günü otobüs bulabilir miyim ?Beterini babamdan yaşadığım için netim
Mantıklı düşünmeye çalışın
Bakın siz ne kadar sinirlendirirseniz sinirlendirin bir insanı eğer düzgün mizaçlı birisiyse kalkıp asla fiziksel şiddete başvurmaz istediğiniz kadar kızdırın yapacağı en fazla küfretmek olur ortamdan uzaklaşmak olur vs ama dövmeye saçınızdan çekip sürüklmeye çalışmaz emin olun ... Eşiniz de bunu normalleştirmeden önce tepkinizi net koymalısınız ki bence ayrılığa kadar gider ama siz hiç niyetli değilsiniz o yüzden dedim.en azından yaptığının hata olduğunu ve bir daha yaparsa sizi tamamen kaybedeceğini farketmesini sağlamanız şart..
2 gün boyunca sonr sadece ben bişey demeden parka gittim oturdum oda çıktı peşimden Sonra anahtarı istedi bende yanıma çağırdım gel al hem konuşuruz beraber döneriz dedim öfkelendi eve geldim yanına oturdum kalk dedi kalkmadım kolumu sıktı git dedi Sonra masayı devirdim bana vurdu. Bilmiyorum sanırım aynen böyle oldu...Kafa yerinde değil bence sizin.
Konuyu tam anlatın. Yaşınız kaç?kaç yıllık ev misiniz?ve neden suçlu sizsiniz?kavganın sebebi Ne?düşünce anlatın.
Size kimse ayrıl falan demiyor.sadece dayağı yeyip sarilmaniz garip hemde epey garip
KendineBilmiyorum yargılamayın beni tamam mı zaten tükendim ne yapım he Napim kolay mı yaşadığım kolay mı kimsem Yok kime sığınayım
Yiyin dayaginizi sonra adama rakı sofrası hazırlayın sarılın sevisin
Burada dert eden kimki konu actiniz
+1Bi nick bi kadına bu kadar cukkkk yani.
Gerçi Pollyanna da saçlarından sürüklenip sonrasında sarılma eylemi gösterir miydi o da ayrı bi soru tabi ..
Benim başıma böyle birşey gelmez. Bak çok büyük konuşuyorum. Çünkü bana vuran erkekle aşkından gebersem koparırım ipleri. Benim ailemin de sevgisizlikten değiş fakirlikten benim arkamda duracak mecalleri olmadığı yıllar oldu. Türkiye'nin en önemli üniversitelerinden birinde okumama rağmen erinmedim anketörlük çaycılık garsonluk sekreterlik bebek bakıcılığı yaptım tek başıma ayakta durdum. Hadi ilk olayda şuurunuz kapandı tepki veremediniz ayrılamadınız olabilir insanlık hali. Ama arkamda duracak kimse yok ayrılamam diye şimdiden kendinizi doldurup bi dahaki dayakta da çekip gidememenin yolumu yapıyorsunuz şimdiden. Gençliğinize hayatınıza yazık edersiniz çok üzücü. Biraz cesaret gösterin yavBuraya yazanlar bir gün başınıza gelme ihtimalini düşünüp yazsın düşmüş birinin üzerine yürümesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?