Bu gece eşim bana tokat attı yatmedi saçımı çekip sürükledi ilk defa yaptı bana bunu ben Sonra yanına gittim neden dedim ne yaptım sana öfkelendi2 gündür kavgalıydım bugün ben sıkıldım çıktım dışarı Sonra eve geldim köpürdü ve Bunlar oldu ;( yanına gittim yapma dedim önüne rakı koydu tabi sarıldım ona tüm bunlara rağmen ama bilmiyorum ne yapayım siz söyleyin yargılamayın beni..
Neden sarıldın şimdi?Bu gece eşim bana tokat attı yatmedi saçımı çekip sürükledi ilk defa yaptı bana bunu ben Sonra yanına gittim neden dedim ne yaptım sana öfkelendi2 gündür kavgalıydım bugün ben sıkıldım çıktım dışarı Sonra eve geldim köpürdü ve Bunlar oldu ;( yanına gittim yapma dedim önüne rakı koydu tabi sarıldım ona tüm bunlara rağmen ama bilmiyorum ne yapayım siz söyleyin yargılamayın beni..
Kesinlikle katılıyorum adam yatmış uyumuş bile konu sahibi bu kadar çaresiz hissederken.Ben artik siddet iceren evliliklere yorum yaparken, kocalara sormuyorum nicin dövüyorsunuz diye, kadinlara soruyorum, nicin dayak yiyorsunuz?
Sizi dövmesine nicin izin veriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?