Valla mahkemeyi avukatı görünce bir geri adım atıyorlar. Bu kadar fevri hareket edemiyorlar.Daha hiç birşey yapmadan bana bunları yapan yasal yollara başvurunca neler yapar. Tahmin edemiyorum ne yapayım. Git gide içinden çıkılmaz hal alıyor işler.
Nyks bu sessizliğin yine barıştığını düşündürdü bana. Hayat senin hayatın tabi. Kimi mutlu yaşar, kimi her gün acı ceker. Mutlu olmak için destek arama. Kendi başına da başarabilirsin.
Daha önceden biliyorum Nyks ı. Yine böyle olmuştu. Bizlere barıştığını soyleyemedigi için girmemişti sayfaya .İyi düşünüyorum ben. İnşallah en kötü ihtimal yine barışmıştır.Son mesajını 10 gün önce yazmış. Ailesinin yaptıklarıyla ilgili yazmış. Umarım başına bir iş gelmemiştir. Annesi hiç normal değildi. Umarım babası yine darp etmemiştir.
Umarım başka bir şehirde yeni bir düzen kurmaya çalıştığı için girememiştir.
Ama her ne olursa olsun 10 günde girip yazardı diye düşünüyorum. Belki de canı sıkkın diye özellikle girmemiştir.
Daha önceden biliyorum Nyks ı. Yine böyle olmuştu. Bizlere barıştığını soyleyemedigi için girmemişti sayfaya .İyi düşünüyorum ben. İnşallah en kötü ihtimal yine barışmıştır.
Yalnız mesajları fena oturtmuşsunuzÜstelik eşinin ailesi boşanmış doluymuş, ahlaki yönleri zayıfmış. Kocası yalancı ve aldatan bir kişilik ama çocuklara ideal örnek olmalı ki, üye asla boşanmayı düşünmüyor ve çocuk sahibi olmayı tercih ediyor. Çünkü kocasını çok seviyor. Napsın aşkına engel olamıyor demek ki.
Sadece bu tek taraflı sevgiyi ve evliliği ZAFER diye nitelendirmesi saçma ve komik duruyor.
azerisiniz sanirimBenim başıma gelse ailemi devreye sokardım işte ozaman o a.. koymayı çok güzel gösterirlerdi . Bencede boşayın kocanızı bu raddeye gelmesine engel olabilerdi , izin vermemeliydi o telefonda a..s.. lafindan sonra diş kapının eşiğinden içeri giremezlerdi girmemelilerdi .. hepsi aynı b.k yani boşa gitsin
sanirim igdirlisiniz azerice aksen le yazdiniz cevabiniziBenim başıma gelse ailemi devreye sokardım işte ozaman o a.. koymayı çok güzel gösterirlerdi . Bencede boşayın kocanızı bu raddeye gelmesine engel olabilerdi , izin vermemeliydi o telefonda a..s.. lafindan sonra diş kapının eşiğinden içeri giremezlerdi girmemelilerdi .. hepsi aynı b.k yani boşa gitsin
O kadar endiselenme nkys nin tum konulari bu sekilde ilerler belli bir sure yazmaz herkes endiselenir birseymi yaptilar diye sonra gelir sole oldu bole oldu esim agladi sunu bunu dedi 3 ay kaybolur sonra baska bir patlakla donerNe bileyim, bu sefer kesin kararlıydı, saçlarımı ilk kez kısacık kestirdim vs dedi. Bir değişiklik yapacak diye düşünüyordum. Ama ailesi cesaretini kıracak, zar zor topladığı gücünü azaltacak diye endişe ediyordum. Hatta boşanacağını ailene söyleme demiştim ama söyledi, yine yaptılar yapacaklarını.
Ben de tüm konularına uzun uzun yazdım. Eğer barıştıysa ve yeni konu açarsa daha da yazmam. Yine de gelip iyiyim, barıştım dese sevinecek hale geldik.
O kadar endiselenme nkys nin tum konulari bu sekilde ilerler belli bir sure yazmaz herkes endiselenir birseymi yaptilar diye sonra gelir sole oldu bole oldu esim agladi sunu bunu dedi 3 ay kaybolur sonra baska bir patlakla doner
Bosanmaktan vazgectigini dusunuyorum bende imkan ihtimali yok cok bastirilmis dusman basina dahi diyemeyecegim bir anne var ortada belki korkuyor olabilir hayat onun hayati defalarca uzun uzun yazdik yol gosterdik bundan sonrasi onda
kisilik olarak surekli vizviz yapan ama gerekli adimlarida korkup atamayan her oneriyi cozumsuzluge cikartan baskalarinin sinirleriyle oynayan sonra hersey duzgunmus gibi davranan kisiliklere yapilara cok tahammul edemiyorum ne bilim boyle enerji emiciler gibi geliyor sende birsey kalmiyor duygunu onerini iyi niyetini aliyor ama karsi taraf gayet enerjik aslinda sorunu yasayan olarak o senden iyi hissediyor hesabi
bu uyenin konularida bende artik o yapiya dondu onun icin bu noktadan sonra gormezden gel butonunu kullanicam yazimim simdi okuyunca uyeye trip gibi algi olusturuyor olabilir ama asla asla degil dedigim gibi hayat onun hayati sonucta hicbirinize evlenmedi evlenecegi zaman sordugundada cok yazilmisti Bazi seyler dinlemedi
Gercekten yasadigi olaylara muameleye benim sinir sistemim dayanmiyor bircok kisinin dayanmiyor etkileniyorum gerek yok herkesin enerjisi kendine sonucta o basedebiliyor bununla demekki
Geçen gün yüzüme söylediklerine inanmamıştım zaten. Çok yapmacık gelmişti. Burada da paylaşmıştım. Ana artık iş hayati tehlikeye doğru gidiyor sanırım. Korkuyorum inanın. Aklım almıyor bu söylediklerini. Yıldırma politikası yapıyor sözde ama çok yanlış yerden
belki burayi artik bu nickle kullanmayacak bile olabilir konuyu kapatip yeni bir kullanici olarak dvm edecek olabilir internet sikintisi olabilir vs korkulacak bir sikintisi oldugunu dusunmuyorum endiselenmeHer ne kadar düşük ihtimal olsa da umarım ailesine resti çekmiş ve o evden kurtulmuştur.
Barıştıysa da bunu gelip yazması lazım. Sondan bir önceki mesajı şu:
Hayati tehlikeden bahsedip, “Korkuyorum” yazdıktan sonra, barıştı diye gelip yazmıyorsa bu acımasızlık. Gelip “sağlığım iyi ama şu an yazacak halim yok, sonra yazacağım” demek çok zor olmasa gerek.
15 aylık kızımdan fırsat buldukça giriyorum ister istemez yanlış yazabiliyorum aradaO kadar endiselenme nkys nin tum konulari bu sekilde ilerler belli bir sure yazmaz herkes endiselenir birseymi yaptilar diye sonra gelir sole oldu bole oldu esim agladi sunu bunu dedi 3 ay kaybolur sonra baska bir patlakla doner
Bosanmaktan vazgectigini dusunuyorum bende imkan ihtimali yok cok bastirilmis dusman basina dahi diyemeyecegim bir anne var ortada belki korkuyor olabilir hayat onun hayati defalarca uzun uzun yazdik yol gosterdik bundan sonrasi onda
kisilik olarak surekli vizviz yapan ama gerekli adimlarida korkup atamayan her oneriyi cozumsuzluge cikartan baskalarinin sinirleriyle oynayan sonra hersey duzgunmus gibi davranan kisiliklere yapilara cok tahammul edemiyorum ne bilim boyle enerji emiciler gibi geliyor sende birsey kalmiyor duygunu onerini iyi niyetini aliyor ama karsi taraf gayet enerjik aslinda sorunu yasayan olarak o senden iyi hissediyor hesabi
bu uyenin konularida bende artik o yapiya dondu onun icin bu noktadan sonra gormezden gel butonunu kullanicam yazimim simdi okuyunca uyeye trip gibi algi olusturuyor olabilir ama asla asla degil dedigim gibi hayat onun hayati sonucta hicbirinize evlenmedi evlenecegi zaman sordugundada cok yazilmisti Bazi seyler dinlemedi
Gercekten yasadigi olaylara muameleye benim sinir sistemim dayanmiyor bircok kisinin dayanmiyor etkileniyorum gerek yok herkesin enerjisi kendine sonucta o basedebiliyor bununla demekki
Azerimisiniz diye soran arkadas baskasiydi bende cok tatli buluyorum konusmalarini bazi haraketlerini :) Allah bagislasin saglikla buyutun insallah kizinizi15 aylık kızımdan fırsat buldukça giriyorum ister istemez yanlış yazabiliyorum arada
Azeri değilim yani çok şekerler keşke olsaydım
Konu ile alakalı yorumunuzun her kelimesine katılıyorum . Bazen aklım almıyor anlam veremiyorum nasıl yaaa ?? Nasıl? Kadın akedemisyen okumanın anasını aglatmis kv sıkıntısı çekiyor, bir diğeri ayakları üzerinde duruyor tek başına yapabilecek durumda ama koca kahrı çekiyor. Yazdıkları da yenilir yutulur şeyler değil nasıl katlanıyorlar? Neden neden katlanıyorlar ?? Koca ayyaş aylak karısının ailesine yerleşmiş ama adama dedim.git demiyorlar . Psikopat bir koca can güvenliği yok buraya ne yapmalıyım diye yazıyorlar dediginiz gibi hayretler içerinde okuyorum ve suna inanıyorum bazı insanlar başlarına gelen şeyleri hak ediyor . Bayan erkek ayrımı yapmadan .. onlara ne denirse densin ne akıl verilirse verilsin yine kendi bildiklerini okuyorlar.
Ne demiş büyük düşünür İbrahim Tatlıses “Ne halin varsa gör “
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?