- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
Memurdun dimi ? Ortalam bi maasin vardir. Gecinir gidersin üzülme. Gerekirse acma teyzelerinin tekefonunu. Ona mi kaldi sanki senin namus bekciligin yuh ya.Tekrar merhaba, bugün evden eşyalarımı topladım. Birazını şimdilik kuzenime getirdim. Kalanını da yarın alacağım. Yarından sonra sadece mobilyalar kalacak.
Yani çıktım artık o evden. Eşim arabayı güzellikle vermemi istiyor. O para bizim değil ne sana ne bana hayır gelmez diyor. Bende mahkeme çıkışı vereceğimi söyledim.
Bir hafta daha dava açmamamı söylüyor. Ama ben ara vermeyeceğim.
Teyzem aradı. Ben senin başka birini bulduğunu yada eskilerden birine dönmeye niyetin olduğunu düşünüyorum dedi. Çıldırdım. İstemiyorum ne bu aileyi ne bu adamı kendimi mi öldüreyim zorla mı dedim. Evet şuan yapabileceğin en iyi şey olur ölmek dedi.
Hüngür hüngür ağlattı beni.
Sonra annemi aradım kardeşlerine sahip çık saçma sapan konuşmasınlar yoksa ben verecem ağızlarının payını dedim.
Bi daha arayan olmadı. Herkes üzerime geliyor.
Annem inanılmaz olumlu konuşuyor. Ama yapmacık olduğunu biliyorum. Herşey bitip ben o eve girince herşeyi baştan alacağımızı biliyorum.
Şuan ev tutma vs planımdan çok bahsetmedim.
Dillendirmedim. Ama gizli kendi kendime halledeceğim çünkü o zaman tamamen üzerime gelecekler.
Bu arada gittim saçlarımı kısacık kestirdim.
Şimdilik olanlar böyle
Evlilik bu değil. Lütfen boşanın.Ve bi gün yine evlilik yapacak olursan da küfürlerin hava uçuşmadığı,sevgi ve özellikle saygının olduğu bi evlilik yap.Günaydın herkese hayırlı sabahlar dilerim.
Henüz kafamı toparlayamadım o yüzden kısa ve net cümlelerle yazacağım.
Eşim ve annesi ile ilgili sorunlarımı herkes biliyor artık neredeyse.
Kv ile 3 aydır konuşmuyordum, ta ki dün sabah bana sataşana kadar.
Konuşma senin ağzına s***m ile başladı, nerden, nasıl bir yerden geldiğini unutma ile devam etti. Gerizekalı dedi. Dedi de dedi. Sonra çıktı evden ben ona asla defol git vs demeden gitti.
Oğlunu aramış hemen gel nyks beni evden kovdu demiş. Tövbeler olsun kovmadım.
Her neyse eşim gitmiş yanına. Görümcemi de çağırmış eşim. Gel annemle konuşalım diye.
Ben bu arada evde temizlik yemek vs normal devam ediyorum.
Akşam üzeri önce eşim geldi konuşuyorduk. Sonra kv ve görümcem geldi. Eşimi yanlarına çağırdılar derken bir kavga gürültü koptu. Görümce senin karın benim annemi nasıl evden kovar diyerek bir başladı kv ile ikisi (ayrı odalarda oturuyorduk) birden salona benim üzerime koşmaya başladılar.
Sonra eşim araya girdi derken iki kardeş ve annesi boğaz boğaza kavgaya tutuştular.
Allah biliyor eşimi tuttum gözü dönmüştü annesine ablasına vurmasın diye.
Baya bir küfürler edildi sesler yükseldi. Ben yine asla konuşmadım. Araba kavgas yaptılar. Eşimin boğazına sarıldılar derken ben o ara arabayı yanlış kişiden istiyorsunuz araba benim üzerime benden isticeksiniz dedim.
Görümcem o arabayı benzin döküp yakacağını söyledi.
Sonra görümcem maalesef eşime benimle ilgili çok talihsiz bir cümle kurdu. Çok utanıyorum ama aynen şöyle dedi;
Benim kocam senin karının a***a çok güzel koyar...
Bundan sonra ses çıkarmayan ben kapıya sadece bir yumruk attım. Çıktık evden. Biraz dışarıda durduk.
Eşimin kadın kuzeni aradı ben sizdeyim gel bu işi konuşalım diye.
Kalktık eve gittik. Eve girince ben görümceme sen hala ne hakla burada duruyorsun haydi herkes evine deyince kv görümcem ve kuzeni yine üzerime saldırmaya kalktılar. Eşimin kuzeni senin ağzına s...m demeye başladı.
Sonra eşim beni tuttu yatak odasına götürdü. Eşimin kuzeni eşimi benim üzerime odaya itip hemen içeri gir karının hakkını vermeden sakın çıkma deyip eşimi üzerime salıp kapıyı kapattılar. Olaylar böyle
Bu küfürlerin çok açık şekilde bende ses kaydı var.
Şimdi lütfen bana yardımcı olun.
Eşim her ne kadar benim yanımda da olmuş olsa ben boşanmak istiyorum.
Böyle bir ailenin kanını taşıyan kimse ile bu saatten sonra asla görüşmek istemiyorum.
Hatta ve hatta bu yaşadıklarıma karşılık arabadan da pay almak istiyorum.
Niyetim onların parası değil gerekirse fakir fukaraya dağıtırım ama bana bu yapılanların acısını maddi manevi çıkarmak istiyorum onlardan.
Ne diyorsunuz? Lütfen yorumlarınız ile bana yol gösterin.
Senin üzerine verilirken satılmış gibi mi gösterdiler. Eğer öyleyse bisey talep edemezler git arabayı sat parayı da yedim de.Para kalmıştı aslında ona sonra eşim araba aldı. Annesine maaş bağlatabilmek için ve eşimin de çok borcu olup araba haczedilebileceği için benim üzerime verildi
Boşanmayi hakediyor bana goreÇok hatalı olduklarını söylüyor ama bende ablasını evden kovduğum için beni de hatalı görüyor
Ailenizle de eşinizle de bağları koparın.Tekrar merhaba, bugün evden eşyalarımı topladım. Birazını şimdilik kuzenime getirdim. Kalanını da yarın alacağım. Yarından sonra sadece mobilyalar kalacak.
Yani çıktım artık o evden. Eşim arabayı güzellikle vermemi istiyor. O para bizim değil ne sana ne bana hayır gelmez diyor. Bende mahkeme çıkışı vereceğimi söyledim.
Bir hafta daha dava açmamamı söylüyor. Ama ben ara vermeyeceğim.
Teyzem aradı. Ben senin başka birini bulduğunu yada eskilerden birine dönmeye niyetin olduğunu düşünüyorum dedi. Çıldırdım. İstemiyorum ne bu aileyi ne bu adamı kendimi mi öldüreyim zorla mı dedim. Evet şuan yapabileceğin en iyi şey olur ölmek dedi.
Hüngür hüngür ağlattı beni.
Sonra annemi aradım kardeşlerine sahip çık saçma sapan konuşmasınlar yoksa ben verecem ağızlarının payını dedim.
Bi daha arayan olmadı. Herkes üzerime geliyor.
Annem inanılmaz olumlu konuşuyor. Ama yapmacık olduğunu biliyorum. Herşey bitip ben o eve girince herşeyi baştan alacağımızı biliyorum.
Şuan ev tutma vs planımdan çok bahsetmedim.
Dillendirmedim. Ama gizli kendi kendime halledeceğim çünkü o zaman tamamen üzerime gelecekler.
Bu arada gittim saçlarımı kısacık kestirdim.
Şimdilik olanlar böyle
MEmur değilim maalesefoha ya oha!!
başka şehre tayin falan isteyemiyor musun?
Yaa yok artık yaEki Görüntüle 2211838 Kızlar buraya annemin bana yazdıklarının sadece bir kısmını paylaşıyorum okursanız çok sevinirim
MEmur değilim maalesef
bu insanlara kendinizi anlatmaya çalışmayın bence. Anlamıyorlarsa anlamıyorlar, yapacak bir şey yok. Hayatınıza bakacaksınız.Eki Görüntüle 2211838 Kızlar buraya annemin bana yazdıklarının sadece bir kısmını paylaşıyorum okursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?