Yalvarırım bir bakın

Memurdun dimi ? Ortalam bi maasin vardir. Gecinir gidersin üzülme. Gerekirse acma teyzelerinin tekefonunu. Ona mi kaldi sanki senin namus bekciligin yuh ya.

Eşin bu denli senin yanında durup, seni savunurken o adamı boşama bence.. İmkanınız varsa şehir değişin. Araya mesafe koyun mümkünse hiç görüşmeyin

Böyle bir ailesi olduğu için boşanırdım ben olsam kesinlikle ya ailesini silecek telefonla dahi konuşmayacak yada boşanma başka o lafların yenilir yuturluğu yoktur

Evlilik bu değil. Lütfen boşanın.Ve bi gün yine evlilik yapacak olursan da küfürlerin hava uçuşmadığı,sevgi ve özellikle saygının olduğu bi evlilik yap.

Tayin isteyin nerdesiniz bilmiyorum ama daha sakin bir şehire gelin ailenizede söylemeyin o ne biçim teyze öyle ya ben olsam ağzına tükürürdüm teyzeymiş küfür edesim geldi benim bile

Para kalmıştı aslında ona sonra eşim araba aldı. Annesine maaş bağlatabilmek için ve eşimin de çok borcu olup araba haczedilebileceği için benim üzerime verildi
Senin üzerine verilirken satılmış gibi mi gösterdiler. Eğer öyleyse bisey talep edemezler git arabayı sat parayı da yedim de.

Ailenizle de eşinizle de bağları koparın.
Yoksa asla rahat bırakmayacaklar.
Görümceden beter yapacaklar sizi.
Ailenizden en uzak yere taşının ve tüm iletişim imkanlarınızı kesin, ruhunuz iyileşene kadar.

Kızlar buraya annemin bana yazdıklarının sadece bir kısmını paylaşıyorum okursanız çok sevinirim

Her doğuran anne olamiyo malesef ...önünüze aileniz olmadan devam edin bence yok sayın..es kişisi birşey yapmıyor mu sizi döndürmek için?

Allahim bu nasil anne yaa. Tek derdi millet senin ne yasadigin umrunda bile degil. Peki şunu denesen. Boşanana kadar huyuna gitsen. Tamam anne benim çok hatam var haklısın ama o zamanlar gençtim. Şimdi akilandim. Aynı yanlışları yapmam merak etme. Hem tekrar evlenmeyide düşünmüyorum vs. desen. Boşandıktan sonra is bulur ayrı eve çıkarsın

Allah böyle anneyi düşmanıma vermesin.
Okurken midem bulandı.
Resmen kafasını ... ile bozmuş.
Lütfen ailenizin yanına dönmeyin lütfen.
Gerekirse kadın sığınma evine gidin şimdilik (şu an çalışmıyorsunuz diye biliyorum), şehir değiştirin ama o eve dönmeyin boşanınca yeni bir hayat kurun yalnız başınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…