Artık onu da istemiyorum kendisinden de soğudum maalesefKocan senden yana ise neden adamdan boşanmaya kalkıp adımı seni ailesine savunduğu için utandıracaksın....
Ev değiştir, ilçe degistir, şehir değiştir....
Kv ve görümcenle iletişimi kopar, ama sana sahip çıkan adami yarı yolda bırakma....
Neden soğudun eşinden, eşinde mi kötü davrandı sana?Artık onu da istemiyorum kendisinden de soğudum maalesef
Daha evvel eşimle de sorunlarımız vardı ancak ablası annesi yüzünden bizim sorunlarımıza sıra gelmedi. Eşimin para istekleri borçları derken ben zaten bunu uzun süredir düşünüyordum ancak zamanını bekliyordum açıkçası.eşinden neden boşanıyorsun yahu? adam aleyhine hiçbir şey yapmamış bile.
ayrıca ne kadar saygısızlar tüm sülale. görümcenin ettiği o lafa eşinin tepkisi ne oldu merak ettim? yenilir yutulur cinsten bir sey değil bu. eşinin kuzenine ne oluyor git karının hakkını ver falan
ay nerden tutsan elinde kalır. eşinin tavırları önemli burda. imkanınız varsa başka şehre taşının, eşiniz ailesiz durabilirse tabi
Sabah mutfakta onunla aynı masada oturmak istemeyip karşısından kalkmamla başladı herşey o konuşana kadar ben yine çıt çıkarmamıştım sadece kalktım balkona sigara içmeye gittimBen tam anlayamadım sabah kalkıp kv kişisi size küfürmü etmeye başladı?
Olay nasıl başladı? bir eksiklik var gibi
Çocuk yok. Eşimle de sorunlarımız vardı. Bana kredi çektirme baskıları, en başta asla yanımda olmaması vs vs şuan kafamı toparlayamadım ancak burada çokça bahsettim eski konularımdaÇocuk var mı?
Neden soğudun eşinden, eşinde mi kötü davrandı sana?
zaten sırf bu sebepten kimse boşanmaz, aranızda bir şeyler olduğu belli. hakkınızda hayırlısı olsunDaha evvel eşimle de sorunlarımız vardı ancak ablası annesi yüzünden bizim sorunlarımıza sıra gelmedi. Eşimin para istekleri borçları derken ben zaten bunu uzun süredir düşünüyordum ancak zamanını bekliyordum açıkçası.
Teşekkür ederim. Bu aile içinde durursam akıl sağlığımı yitireceğim. Sürekli bir yerlerde hakkımda konuşulduğunu bilmek, sülalenin kanını taşıyan bir çocuk sahibi olmak ille de bir gün bu insanları mutlaka bir düğünde bir cenazede görecek olmak tüylerimi diken diken ediyorzaten sırf bu sebepten kimse boşanmaz, aranızda bir şeyler olduğu belli. hakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?