Bildiğim kadarıyla adet dönemindeyken zaten hamile kalma olasılığı çok düşük gamyoncuiremsubu olay 3 gün önce oldu.zaten benim adetimde o olaydan 1 gün önce olması lazımdı.olmadım yani adet olmam gereken tarihte oldu bu olay
bende herufle yanyana otucem artik :icecream:
bu olay 3 gün önce oldu.zaten benim adetimde o olaydan 1 gün önce olması lazımdı.olmadım yani adet olmam gereken tarihte oldu bu olay
sen simdi stress yaptigin icin reglin de gecikebilir, rahat ol kesinlikle hamile kalamassin kuru meniyle. hatta islak olsa bile hamile kalman cok zor. galiba bulundugun yerde su yoktuki hemen elini yikayamadin . eve gidince yikadin demi.bilmiyorumkismile
bende herufle yanyana otucem artik :icecream:
bakın ablalar.olayda yalanım yok.ben o giyinikken elimi pantolon üstünden dokunduruyordum.o yüzden sperm bulaştı.yalanım yok.doğru düzgün yardımcı olmak yerine neden böyle hakaretler ettiğinizi anlamadım.çaresizim ve soru sordum sadece.inanmak istediğiniz için inanmamışsınız.ben korkuyorum şu anda.ne kdar zro birşey olduğunu bilseydiniz böyle konuşmazdınız
bu olay 3 gün önce oldu.zaten benim adetimde o olaydan 1 gün önce olması lazımdı.olmadım yani adet olmam gereken tarihte oldu bu olay
bakın ablalar.olayda yalanım yok.ben o giyinikken elimi pantolon üstünden dokunduruyordum.o yüzden sperm bulaştı.yalanım yok.doğru düzgün yardımcı olmak yerine neden böyle hakaretler ettiğinizi anlamadım.çaresizim ve soru sordum sadece.inanmak istediğiniz için inanmamışsınız.ben korkuyorum şu anda.ne kdar zro birşey olduğunu bilseydiniz böyle konuşmazdınız
Atasözü:
Köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağar
şakkıdı
Ne demişler:
Yiyemeyeceğin muzu soyma!!
Hahaha sırnaşık şeyNe demişler:
Ne demişler:
Ne demişler:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?