yalvarırım yardım edin çok kötüyüm ben

• Konu Sahibi Konu Sahibi zakzak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu olay 3 gün önce oldu.zaten benim adetimde o olaydan 1 gün önce olması lazımdı.olmadım yani adet olmam gereken tarihte oldu bu olay
Bildiğim kadarıyla adet dönemindeyken zaten hamile kalma olasılığı çok düşük gamyoncuiremsu

bu olay 3 gün önce oldu.zaten benim adetimde o olaydan 1 gün önce olması lazımdı.olmadım yani adet olmam gereken tarihte oldu bu olay

sen simdi stress yaptigin icin reglin de gecikebilir, rahat ol kesinlikle hamile kalamassin kuru meniyle. hatta islak olsa bile hamile kalman cok zor. galiba bulundugun yerde su yoktuki hemen elini yikayamadin . eve gidince yikadin demi.bilmiyorumkismile

bakın ablalar.olayda yalanım yok.ben o giyinikken elimi pantolon üstünden dokunduruyordum.o yüzden sperm bulaştı.yalanım yok.doğru düzgün yardımcı olmak yerine neden böyle hakaretler ettiğinizi anlamadım.çaresizim ve soru sordum sadece.inanmak istediğiniz için inanmamışsınız.ben korkuyorum şu anda.ne kdar zro birşey olduğunu bilseydiniz böyle konuşmazdınız

evet aynen öyle su yoktu .birde elim kuru olduğu için unuttum sanırım

canım olmazsın hamile..spermler hava gördümü ölüyorlar..%1000 emin oll hemşerim..

dalga gecmıyorum ama ben seyı merak ettım.
pantolonunun ustunden senın elıe bulastı ee pantolon berbat olmustur o sekılde arkadasın ne yaptı nasıl dısarı cıktı anlamadım cok pıs olmustur...................
yanında yedek pantolonmu vardı acaba???

ya adet olman gereken tarihte olduysa ya zaten olmazda
ya sanki bir olay varmis gibi kardesim senin eline sperm bulasmis sende onu vajinana dokundurmussundur ya sence hic mantikli geliyor mu görende birlikte oldunuz onu soruyosn sanar..bu spermler ucuyormu hayir hamile kalmak icin,spermlerin icine girmesi sonra bir yumurtayla birlesecek sonra yani bu oly iicn distan yüzeyle birseyle olmasi zor..
üstüne bosalsa neyse diyecem eline gecmis elinden bilmen nerene..zaten elinde sen wcye gidene kadr kurumustur..arti dokundgun yerler filan spermin kalitesini bozmustur..
en son birsey ben gün icinde bile gittigimde wc ye ilk önce elimi yikarim sanada tavsiye ederim..wc ye gider gitmez ilk isin elini yikamak olsun okulda,evde,gezmede bunu yaparim aksama kadr nerelere dokunuyorz pislik yani

Son düzenleme:

sen once ettigin hakaretlere bak tamammi
ne kadar meraklisin ya, untan biraz utan,
nasil yakistiryosun kendine dokundurdum felan
neyi dokundurdun, buda iyice moda oldu
kiminin bacagina bulasir kiminin eline bulasir
ee bulastirmayin canim
o isi yaparken korkmuyosun ama
allah seni islah etsin emi

Son düzenleme:

Yaşın kaç senin?
Elinin altında internet gibi bir ortam varken neden araştırmıyosun? Kendinde sorduğun sorunun saçmalığının farkına varmamışsın hala ki burdaki kişilere beddua edebilme hakkını kendinde görüyosun!! klava:
Bak güzelim belliki çok küçüksün yada dalga geçmek niyetindesin. Ama şunuda bilmeni isterim beddua döner dolaşır ve sahibini bulur!! gamyoncuiremsu
Zaman geçtikçe saygıda kalmaz oldu artık kimsede.

ya öncelikle güzelim beddua etmeden önce iyi düşün beddua sahibine geri döner...ikinci ise sen dalga geçenlerin başına gelsin flnda filan yazmışsın ama bişeyi unutuyosun sen istemeyerek bişey yapmadın ki başına bişey geldi kendin ettin kendin buldun...eminim senin yaptığını yapanların hepsinin başına gelecektir...yani istemedikten sonra kimsenin başına gelmez.

Ay ban yiyeceğim heeeyvahedigeldismile
15 li mapıstaşlar beni ziyarete gelin emi yanlız bırakmayınkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…