yalvarırım yardım edin çok kötüyüm ben

• Konu Sahibi Konu Sahibi zakzak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya tamam cinsel konularda bilgisiziz filan ama,buraya soracgina netten bir arastirsana google yazsan binlerce sonuc cikar,hem gercek anlamda bilgilenirsin hemde korunma yollarini ögrenirisin

nette araştrdım.bir sürü şey yazıyor .hepside farklı .olabilirde yazıyor imkansızda yazıyor

Beddualarını Geri Al.. şakkıdı

Dengizliğin Alemi Yok.. Mademki Saçma Sapan Konu Açıyorsun Gelen Yorumlarada Serinkanlı Bi Şekilde Cvp Vereceksin!

Herkes İstediği Yorumu Terbiye Sınırları İçinde Yazabilir.. Madem Eleştirileri Kaldıramıyorsun Açma Konu Filan Git İnternetten Araştır!.. sengözlerimebaksanab

:icecream::icecream::icecream::icecream:

nette aratırırken buldum burayı o yüzden yazdım.yazmasaydım keşke

sevgili zakzak senin gibi yüzlerce üye konu açıyor bu şekilde ve çoğu dalga geçiyor ve çoğu erkek.herkesin böyle tepkili olması normal.bir de birkaç soruya cevap vermeyince konu bu hali almış.hamile olacağını sanmıyorum yaşını bilmiyorum ama senden büyük olduğum kesin. bence bedduanı ne olursa olsun geri al, inan ucu sana dokunur. özür dilemelisin bence de.

merak etme canım bısey olmaz kafanı boyle seylerle yorma.
ama butun ablalarının dedıgı gıbı bencede bı ozur borclusun ne olursa olsun beddua edılmemelı.

önce üstümüz giyinikti, elime sperm bulaştı dedin.
sonra organına dokundum elime bulaştı yıkamadım dedin.
eline sperm her gün mü bulaşıyor insan yıkamayı nasıl unutur.
bariz kafa buluyosun bizlerle.
ben kaç senelik üyeyim senin gibiler çok oldu burda.
zaten ben senin konunu daha fazla okuyamayacağım.
midem kaldırmaz oldu.
beddua etmene çok sinirlendim
neyse, takıl sen :1closedeyes:

üst gıyınık ve sperm he
işte bu en rsklısı canım
dilerım besız olmazlareyvahedigeldismile
bir an önce doktora gıdıp caresıne bakboshayallersmile
iyi elinı agzına degdırmedınbayanssulusmile

:1shok:akannehirCADIARZU:bbo:-tatlicadiarzu-delikafadulden:roflol::dilcikar:
bu duyguların hepsine birden sahibim bu konuda
yazmak istemedim neme lazım konu sahibi arkadaş bi beddua eder aman Allah'ım halimiz ne olur

cevabı olur yada olmaz diye bir soru sordum.niye bu kadar üstüme saldırdınız anlam veremedim

Çünkü sen bizlerin evlatlarımıza beddua ettin hiçyakışık olmadı bu tutumun ..

Tabiki olmaz hamilelik bu durumda...

Burada yıllarca anne olmak için çırpınan bir sürü hanımefendi arkadaşlarımız var...

Onlar ne yapsınlar peki ...

canim kesinlikle hamile kalamassin, hic korkma, helede kuru meni de canli sperm olmasi mümkün degil.
nezaman regl olacaktinki gectimi yoksa varmi daha vakti:hulya:

bu olay 3 gün önce oldu.zaten benim adetimde o olaydan 1 gün önce olması lazımdı.olmadım yani adet olmam gereken tarihte oldu bu olay

ben bilgili olmaya bilirim düzgün cevap versinler madem çok bilgililer.siz nasıl düzgün cevap veriyorsanız onlarda böyle vermelilerdi.çok teşekkür ederim size

neyse kesin cevabı vereyim de gideyim
bu şekilde hamile kalmazsınız kalamazsınız merak etmeyin
çok mu ciddi oldu ne

Allah sizin çocukalrınızında başına versin inş böyle bir durumu dilerim Allah tan dalga geçtiğiniz durumlara sevdiklerinizde düşer!

Beddua dönüp dolaşır yine kendini bulur emin ol :1ninca:
Sen ilk başta açtığın konuya bak.Hepimiz senin yaşında oldukk. .
Hergeçen gn insanlar yeni yeni şeyler öğreniyor.Okullarda bu konularla ilgili öğrenciler bilgilendiriliyor
Zaten okuldan önce çocuklar internet veya arkadaş ortamı sayesinde tabiri caizse bu konuda uzmanlaşıyor
Sen hala üstünüz giyinikken birşeyler yaşayıp sonrada sperm sürülmüş elini kendi vajinana sürdüğünü sölüyosun.Mantık bunun neresinde
Soru mantıksız olunca cevapta aynı şekilde oluyor haliyle kötükedihüso

Allah sizin çocukalrınızında başına versin inş böyle bir durumu dilerim Allah tan dalga geçtiğiniz durumlara sevdiklerinizde düşer!

çocuklarımızı bilinçli yetiştireceğiz. böyle sorular sormayacaklar bile.. o yüzden bedduan tutmaz..

merak etme canım bısey olmaz kafanı boyle seylerle yorma.
ama butun ablalarının dedıgı gıbı bencede bı ozur borclusun ne olursa olsun beddua edılmemelı.

vereliniortak vereliniortak

kesinlikle özür borçlu biz annelere

ben çocuğumu beddua yesin diye doğurmadım

bende herufle yanyana otucem artik :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…