Z
zakzak
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zakzak
-
ya tamam cinsel konularda bilgisiziz filan ama,buraya soracgina netten bir arastirsana google yazsan binlerce sonuc cikar,hem gercek anlamda bilgilenirsin hemde korunma yollarini ögrenirisin
Tebrikler...
Hamilesiniz:hooray:
Nur topu gibi bir evladınız olacak:icecream:
Lütfen çocuğunuza benim adımı veriniz.:roflol:
Küçük degilsiniz
sırf bizleri cileden cıkarmak için konu actıgınız bariz ortada
ilk üyesin
ilk mesajın
ve
ilk konun . ne büyük tesadüf dimi..
ve asıl en celişki durum...
onu yaparken düşünmüyosun yaptıkdan sonra acaba hamilemiyim diye düşünebiliyosunuz.
başta aklınız nerdeydi!!!!
Küçük degilsiniz
sırf bizleri cileden cıkarmak için konu actıgınız bariz ortada
ilk üyesin
ilk mesajın
ve
ilk konun . ne büyük tesadüf dimi..
ve asıl en celişki durum...
onu yaparken düşünmüyosun yaptıkdan sonra acaba hamilemiyim diye düşünebiliyosunuz.
başta aklınız nerdeydi!!!!
ne dalgası ya işim gücüm yoktu kendimi küçük düşürüp dalgamı geçicem.asıl sizler dalga geçiyorsunuz.dalga geçen herkesin başına gelsin dedim niye alındızki bu kadar;?bunları yazarken benim üzülüceğimi kimse düşünmüyorda ben bedduamı etmiycem
cevabı olur yada olmaz diye bir soru sordum.niye bu kadar üstüme saldırdınız anlam veremedim
canim kesinlikle hamile kalamassin, hic korkma, helede kuru meni de canli sperm olmasi mümkün degil.
nezaman regl olacaktinki gectimi yoksa varmi daha vakti:hulya:
zakzak dediğin şekilde hamilelik falan olmaz, merak etme. bu konularda bilgin fazla yok sanırım mutlaka bir drdan yada internetteki sağlık sitelerinden bilgilen.
yaptığın beddua çok ayıp yalnız.cinsellik konusunda biraz bilgisi olan bir kişi sorduğun sorunun çok komik olduğunu düşünür. arkadaşların tepkileri bundan. buraya konu açarken iyi kötü herkesin fikrinin kabul etmen lazım. işine gelmeyene beddua etmek hiç hoş değil. lütfen bu üslupla devam etme.
Allah sizin çocukalrınızında başına versin inş böyle bir durumu dilerim Allah tan dalga geçtiğiniz durumlara sevdiklerinizde düşer!
Allah sizin çocukalrınızında başına versin inş böyle bir durumu dilerim Allah tan dalga geçtiğiniz durumlara sevdiklerinizde düşer!
merak etme canım bısey olmaz kafanı boyle seylerle yorma.
ama butun ablalarının dedıgı gıbı bencede bı ozur borclusun ne olursa olsun beddua edılmemelı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?