Ben hiç inanmadım sunduğu sebebe...
bilmiyorum kafam çok karışık.insan hem seviyorum deyip hemde soguduğum için senden seni istemiyorum dermi.
Demez... saçma yani.... bi de böyle karizmatik tavırlar falan... fendim uzaklara gidicem, seni içimden de atmalıyım vs.. film karakteri gibi. Ben olsam karşıma alır, arkadaşım sen bırak böyle şairane artistik lafları da bana şu işin doğrusunu anlat derdim.
Birbirinizin yüzüne bakamayacak kadar ciddi ne geçti ki aranızda anlamıyorum, sen öyle büyütülecek konular yok diyorsun ama nişanlın senin gibi düşünmüyor anlaşılan. Ayrıca aileme söyledim demiş de aile neden sizi hala aramadı?
neden aramadılar bilmiyorum sordum cevaplamadı.
arada geçen 1 - 2 sinirle söylenen kötü kelime ve 2 aydan baska hiçbirşey yok.tabi onun 2 ayında ne geçti bilmiyorum. baskası yok diyor asla olmayacak diyor ama seni asla bırakmam ölümden baska neden ayıramaz bizi diyen adamın bu lafına ne kadar güvene bilirim bilmiyorum. tek neden senden sogudum diyor
canım çok üzüldüm ama söyledikleri inandırıcı gelmedi
sadece bahane
insan hem sevip hemde nasıl ayrılalım der
üzgünüm ama çok saçma:44::44::44:
seni seviyorum dedi bundan şüphe etme dedi ama senden soğudum dedi anlayamıyorum
seviyo ama soğumuş
ne yaptımda soğudun demedin mi
ailesine söylemiş galiba ama ailesi sizi aramıyo
2 ay ayrı kaldık o arada soğumuş benden
kızlar onun yanına gitmek konusmak istiyorum önce babamla mı konusayım da gideyim belki o da benimle gelir benimle gelmesi iyi mi olur yoksa ben tek mi gideyim ne yapayım. kızlar şuna bi cevap verin kurban olurm
Ayy gülüm yaaaSenin konularının arasında mekik dokumaktan başım döndü
Yavrucum sen bunun bi de ayağına gitmeyi düşünmeden önce acil bi psikyatriste git.
Ayrıca ailene de anlat durumu artık bi konuşsunlar bakalım noluyo ne bitiyo, böyle tek başına debelenip durma, bi de lütfen derin bi nefes al ve bişeyler yeeeeeeee..... dövücem o olucak heeaa
git gulum git cnku senin icindeki ates sonmeyecek biz ne dersek diyelim got konus icindeki ates sonsn eger o adam seni istemiyosa gerckten yine bunu yuzune soyleyecek ve istemeyecek belki ozaman sende vazgececeksin...ama git konus...anla anlat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?