Yalvarırım yardım edin nolur...

off çok üzüldüm
ama en azından denemişsin
ileri de keşke demeyeceksin

Düğüne 2 hafta kala ayrıldığım yada ayrılmak zorunda kaldığım nişanlımla aynı okulda çalışıyorum. Her gün görüyorum tam bir eziyet. Adamı görmeyenler için umut olsun diye yazdım:)

biliyorum çok acı çok zor allah yardımcın olsun canım ama allah ölüm ayrılığı vermesin sanırım bu en acısı burda vardı bi konu mezarını arıyodu arkadaşın biri sevgilisinin beterin beteri var bende sana ümit olsun diye yazdım

42 gün olmuş şimdi saydım da. Anlaşamıyorduk çok kavga ediyorduk. Ama ben evlenince düzeleceğine inanıyordum o inanmıyordu. 2 yıl birbirimizi yedik durduk ama son zamanlarda ben alttan almaya çalışıyordum. Kısmet, olmayınca olmuyor. İlk bir hafta öleceğim sandım. Elimden geleni yaptıktan sonra hafifledim. Sen de yap sonra buymuş deyip kabulleniyor insan.

öleceğini bilsem bundan daha fazla acı çekmezdim

barısırsınız siz aynı okuldasınız sonuçta birbirinizin gözü içine bakıyorsunuz

Asla. O da niyetlenmez ben de. Niyetlense de kabul etmem. Her şey hazırken yaktı yıktı. Eşyaları iade etti vs... İnsanlara rezil olduk olacağımız kadar. Bu hale giren işten hayır da gelmez zaten. Dediğim gibi elinden geleni yap, sonra ayrılığı sineye çek bence.
Olması gerekenleri söylüyorum tabi. Hala seviyorum o da seviyor hayatına giren ilk kişiydim ben. Ama bi durup düşünmek gerekiyor, evlilik zor iş doğru kararı o verdi belki şimdi acıyor canım ama sonra iyi ki yapmış diyeceğim.. Kim bilir.

Kadın olmak birine bağlanmak işte bütün mesele bu, zaman herşeyin ilacı üzülme geçecek

Kadın olmak birine bağlanmak işte bütün mesele bu, zaman herşeyin ilacı üzülme geçecek
Biz ödeştik galiba :) o da çok üzüldü zamanında, ben de. Balık baştan kokuyor da ben anlamak istemedim.
Şu an zor gelen onu her gün görmek, benleyken gayet sakin efendi olan adamın şimdi kahkahalarla çınlatması okulu. Salak işte:)

off çok üzüldüm
ama en azından denemişsin
ileri de keşke demeyeceksin

2006da ayrildik meger sebep kndisi ogretmen olacakti bn ogrtmen dglmism bunu bastan bilerek sevdi bni hic sorun yaadi snra snra bnm ozelde aldigim maas ona yetmez gecinemezmisiz sebep buydu ama okadar sevdim ki bna takilmadim birakmasn istedim...yalvardim bile..ama o ogretmen birini bulmayakarar vermisti bile oysa bni oyle kabl etti sevdik birbirimizi iki sene bseler yasadik ama olmadi snuna kadar ugrastim birgn isyernde bana msndan yazdi cok dgsmissn kndine guvenn glmis neler olms mger dedi sadece sunu sordum bni unuttun mu dedim dedi hayir...biri vwrmi dedim hayir dedi herkesi sana benzetiyorum dedi.dedim suanda bi gorustugum var birdaha cikma karsima cok sevdim seni ama olmayacagini ogrettin br dahada hiccc gormedim isyerinde tanistigim adamla bir yil snra tanistim iki sene konustim evlendim smdi dort yasnda bir kizimiz var... iyikide evlenmisim bni boyle sevoyor maasima drver vermiyor bana degrr veriyor gulusunu bni sahiplenmesini seviyorum kizmn babasi kocamm..bir ay once eski sevdigimle karsilastim yanimda kizimla oda bni gordu..icir acir sandim meger icimde bile degilmis artik oda yni evlndi ablamlar duymus..demekki ogretmen hatun yeni buldu ne diyim ki... allah bol kazanc vrrsin banada mutluluk...

of okuduğumda okadar etkilendim o kadar üzüldüm anlatamam ama en azından şu anda mutlusunuz allahım bu erkekler neden bu kadar acımaz oluyo sizin öğretmen olmadığınız biliyormuş neyse şimdi iyiki dediğinize göre sorun yok allah mutluluğunuzu hiç bozmasın bu arada alıntı yaparken şunu o öğretmen şahıs için kullanmıştım yanlış anlamadığınıza sevindim bu arada kaç yaşınızdasınız

yok kz nden yanlis anlayim canim ya yasim yirmi sekz... evet biliyordu bilerek teklif etti sevgili olduk bileree evlenme teklifi etti ama asil amaci ogretmen birini bulmakmis napabilirdim ki seviyormus unutmayacakmis kimsede onu ben gibi sevmezmis ama olmazmis...ciktim gittim artik biraktim aglarsam gozum kor olsn die dua ettim kndime aglamadim kndime geldim guzeldim genctim tek o yoktu erkek hayatda bir yil kndimi nadasa cektim esim cikti karsima dedim yarn brgun gideceksen gelme bana cik git hayatimdan ogun bi tuttu elleromi dahada birakmadi ikimizda ogretmen mudur amir memur degliz ama birseylerin farkindayiz bir cok gucluyuz bizi kimse ayiramaz olumden otesi buda bir evlilikte paradan daha onemli...

evet tartismalarimiz oluyo ama orada bitiyor biz bizsiz olmayiz oyle ucbes gunluk dgldi bizim sevdamiz...smdi kizimiz var bicir bicir yuvamiz hic hatrlamadim mi hatrladim ama severek degil asla nefretle bnden iki yil caldi yok yere iki yill... neler gitti benden bir yilda kndime ayrdim zamani uc yil en guzel yillarimdan uc yil...

benimde 6 yılım gitti ona.en az 5 yıl daha düzelemem ben

oyuzdej diyorum ya konu sahibi arkadasa git gor konus savas sevdigin adam icin baktin olmuyo unutmak vazgecmek daha kolay oluyor...bn olmayacagini anlayinca hayatimdan onla yptigim seyleri cikardim hattimi tlfnu kirdm attim uc ay kullanmadim..odami degistirdim kilo verdim saclarimi degistirdim ve elbiselerimi bastan sona ayakkabilarimi herseyimi onun hatirasi yoktu hic bisede ve pc yi degistirdim isimi bile... snra maillermi... adim adim herseyi kuafre gittim alisverise marketlere hp oyaladim kndimi hep sonucta bn kazandim

allah bozmasın okumakla maalesef adam olunmuyor
bazı insanlar için maddiyat daha önemli
allah sizi hiç ayırmasın ve evladınızla birlikte sağlık ve huzurla yaşamak nasip etsin
bu arada size yaşınızı sordum bari bende söyliyim 22 yaşındayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…