Yalvarırım yardım edin nolur...

aminn canimm peki ya sen seviyormusun onu zor olmuyormu ayni yrde

sana benzer şeyler yaşadım, bi farkla, ben boynuzlanmıştım. hem de çok pis bi zamanda. aynen 6 seneydi benim de

ama seni çok güçsüz gördüm, ne o öyle ölmek istiyorum falan? o keyfine bakarken sen öl peki. annenin karnından onunla mı çıktın? hiç misin sen ya? altı üstü bir erkek. bir kere bile ölmek istiyorum demedim. demem de... sen de deme

keske senin kadar güçlü olabilseydim

anaaaam cadaloz

keske senin kadar güçlü olabilseydim

istersen olursun. ben de öğrendiğim ilk gün amaaan napalım kısmet demedim elbette. çok üzüldüm. yemek yiyemedim bi süre ama unutmaya odaklandım. güzel günleri hatırlayıp, acı çekmeye değil.

Bence önce elinden geleni ardına komasın barışmak için elinden geleni yapsın adam put gibi durunca illaaaa ki soğuyacak ya.
Ne duruyorsun gülüm6 harekete geç bence.

barıstınızmı acaba ?
son durum nedirrr?:44:

insanlar para pul için nasıl aşkı harcıyor değil mi ..

Üzülme canım ya evliyken olsaydı daha mı iyi olacaktı belki de en hayırlısı budur ama sakın sen arama olacağı varsa da olmaz

napayım peki söyleyin demediğim laf kalmadı uğraşma daha fazla deyip duruyo
Elimden geleni yaptım desene o vakit. Kabullenmeye çalış. Belki vazgeçtiğini görmesi etki eder ne bileyim.
Şu gururlu takılan bağğyanlara da şöyle diyorum; üzülen ben oluyorum ilişkiyi kurtarması gereken bensem kurtarmaya çalışırım da, kazanırsam ne ala, kaybedersem de hayırlanmam ah ben ne yaptım diye. Hak etmese yapmazdım kendi ilişkim için söylüyorum. Gülüm6 ne yaşamış bilemem.

Seni seviyorum demesine takılıp peşine düşme bence.
Seni seviyorum ama birlikte olamayız demek...İyi kızsın ama senden sıkıldım anlamına gelir.

Üzgünüm ama önüne bakıp bir an önce unutmaya çalışsan iyi olur.
Öyle ölmek gibi düşünceleri aklından çıkar.
Sen dünyaya onun için gelmedin,onunla da gelmedin.
İnşallah ileride başkasıyla tanışıp yuva kuracak,anne olacaksın.
O zaman bugünlerine acırsın,belki gülersin kimbilir.

ya doğru söze ne denir kesinlikle size katılıyoru

:) biliyorum canım

hıyar erkeklere çok kızıyorum, kızlar kendilerini bu derece üzmesin istiyorum ondan işte...

ailelerin yetiştirme tarzındanmıdır nedir kendilerini bi halt sanıyolar şımarıyolar az sevgi görünce

napayım peki söyleyin demediğim laf kalmadı uğraşma daha fazla deyip duruyo

sebep olarak ne gösteriyo sana canım seviyorum ama olmaz ne anlama geliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…