aminn canimm peki ya sen seviyormusun onu zor olmuyormu ayni yrdeallah bozmasın okumakla maalesef adam olunmuyor
bazı insanlar için maddiyat daha önemli
allah sizi hiç ayırmasın ve evladınızla birlikte sağlık ve huzurla yaşamak nasip etsin
bu arada size yaşınızı sordum bari bende söyliyim22 yaşındayım bende
aminn canimm peki ya sen seviyormusun onu zor olmuyormu ayni yrde
sana benzer şeyler yaşadım, bi farkla, ben boynuzlanmıştım. hem de çok pis bi zamanda. aynen 6 seneydi benim de
ama seni çok güçsüz gördüm, ne o öyle ölmek istiyorum falan? o keyfine bakarken sen öl peki. annenin karnından onunla mı çıktın? hiç misin sen ya? altı üstü bir erkek. bir kere bile ölmek istiyorum demedim. demem de... sen de deme
sana benzer şeyler yaşadım, bi farkla, ben boynuzlanmıştım. hem de çok pis bi zamanda. aynen 6 seneydi benim de
ama seni çok güçsüz gördüm, ne o öyle ölmek istiyorum falan? o keyfine bakarken sen öl peki. annenin karnından onunla mı çıktın? hiç misin sen ya? altı üstü bir erkek. bir kere bile ölmek istiyorum demedim. demem de... sen de deme
keske senin kadar güçlü olabilseydim
anaaaam cadaloz
onu kendine getirecek şeyler söylemek lazım, canım cicimle düzelmez kendimden biliyorum :)
gülüm arkadaşım, bak düzeleceksin bana güven
Bence önce elinden geleni ardına komasın barışmak için elinden geleni yapsın adam put gibi durunca illaaaa ki soğuyacak ya.
Ne duruyorsun gülüm6 harekete geç bence.
Bence önce elinden geleni ardına komasın barışmak için elinden geleni yapsın adam put gibi durunca illaaaa ki soğuyacak ya.
Ne duruyorsun gülüm6 harekete geç bence.
zaaaalim dost
şaka şaka haklısın hoşuma gitti takılıyorum
2006da ayrildik meger sebep kndisi ogretmen olacakti bn ogrtmen dglmism bunu bastan bilerek sevdi bni hic sorun yaadi snra snra bnm ozelde aldigim maas ona yetmez gecinemezmisiz sebep buydu ama okadar sevdim ki bna takilmadim birakmasn istedim...yalvardim bile..ama o ogretmen birini bulmayakarar vermisti bile oysa bni oyle kabl etti sevdik birbirimizi iki sene bseler yasadik ama olmadi snuna kadar ugrastim birgn isyernde bana msndan yazdi cok dgsmissn kndine guvenn glmis neler olms mger dedi sadece sunu sordum bni unuttun mu dedim dedi hayir...biri vwrmi dedim hayir dedi herkesi sana benzetiyorum dedi.dedim suanda bi gorustugum var birdaha cikma karsima cok sevdim seni ama olmayacagini ogrettin br dahada hiccc gormedim isyerinde tanistigim adamla bir yil snra tanistim iki sene konustim evlendim smdi dort yasnda bir kizimiz var... iyikide evlenmisim bni boyle sevoyor maasima drver vermiyor bana degrr veriyor gulusunu bni sahiplenmesini seviyorum kizmn babasi kocamm..bir ay once eski sevdigimle karsilastim yanimda kizimla oda bni gordu..icir acir sandim meger icimde bile degilmis artik oda yni evlndi ablamlar duymus..demekki ogretmen hatun yeni buldu ne diyim ki... allah bol kazanc vrrsin banada mutluluk...
yardım edin arkadaşlar nolur ölecem yoksa .5-6 yıllık nişanlımlım istemiyor beni ayrıldı benden . beni deliler gibi köpekler gibi sevdiğini söyleyen nişanlım ayrıldı benden. bir aydır küs gibi bi ayrılığımız var daha önce de konuşmamıştık uzun zamandır ama bu sefer ayrıldı benden .dayanamıyorum napacam ben. kusura bakmayın ağlamaktan yazamıyorum ne yazacağımı da bilmiyorum
Elimden geleni yaptım desene o vakit. Kabullenmeye çalış. Belki vazgeçtiğini görmesi etki eder ne bileyim.napayım peki söyleyin demediğim laf kalmadı uğraşma daha fazla deyip duruyo
Seni seviyorum demesine takılıp peşine düşme bence.
Seni seviyorum ama birlikte olamayız demek...İyi kızsın ama senden sıkıldım anlamına gelir.
Üzgünüm ama önüne bakıp bir an önce unutmaya çalışsan iyi olur.
Öyle ölmek gibi düşünceleri aklından çıkar.
Sen dünyaya onun için gelmedin,onunla da gelmedin.
İnşallah ileride başkasıyla tanışıp yuva kuracak,anne olacaksın.
O zaman bugünlerine acırsın,belki gülersin kimbilir.
:) biliyorum canım
hıyar erkeklere çok kızıyorum, kızlar kendilerini bu derece üzmesin istiyorum ondan işte...
napayım peki söyleyin demediğim laf kalmadı uğraşma daha fazla deyip duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?