Yalvarırım yardım edin nolur...

yine gece oldu. sabahı nasıl edicem,yarını akşam akşamı gece geceyi sabah nasıl edicem

yine gece oldu. sabahı nasıl edicem,yarını akşam akşamı gece geceyi sabah nasıl edicem

onceki gecelri nasil saabh ettin... olmadimi sabah her karanligin bir aydinligi yokmu... herkss kosesine odasina cekilince huzun bir baska cokuyor yuregine degilmi ama gececek inan...yillar oncee bir baskasina bnde sen gibi aci cekerken smdi melegim koynumda uyuyorum...kiminle mutlu oldugun kadar kimin seni mutlu ettigi sevgini hakettigide onemli bunu unutma...onunla mutlusun ama o seni mutlu etmiyr bak

geceler sabah oldu ama hiç aydınlık olmadı

sen düşündükçe takıntı haline getirirsin,hem senin üzülmen sadece sana zarar verir.İnsan neler görüpte alışıyor,bu duruma mı alışmayacan?Birçok insanın başından benzer şeyler geçmiştir ama zamanla geçip gitmiş hatta unutulmuştur.Acı asla ilk günkü gibi taze olmaz,şimdi diyorum ki zaman zaman zaman..göreceksin bak..

bazen bizim için hayırlı olanı rabbim bizim adımıza yapar,olaya biraz bu açıdan bakarsan belki rahatlarsın.
senin için hayırlısı ne ise o olur umarım.sıkma canını ölüm olmasın her şeye bir çare bulunur.

Sen kendine kötü bisey yapinca sanmaki o üzülüp pisman olucak.farzet oldu diyelim ama emin ol en fazla bir kac hafta.zaman herseyi unutturur senide unutturur ve sende onu unutursun su anda yaptiklarinada cok pisman olursun ...

Sen ölsen ya da kendini öldürsen inan inan bana :İşte bu kadar zayıftı,sorunluydu,saçmalıyordu bıktım o yüzden bıraktım diyecek. İntihar bir ruh sağlığı bozukluğudur,hastalıktır yahu normal bir insanın yapacağı düşüneceği bir şey değil.Deliydi de ondan bıraktım dedirtme ona!!! Kendine gel,işine git,git spor yap,koş,yürü,derin derin nefes alarak yürü koş.çok faydası olacak inan!

keske ölsem keske ölümcül bi hastalığım olsa

Sen ölsen ya da kendini öldürsen inan inan bana :İşte bu kadar zayıftı,sorunluydu,saçmalıyordu bıktım o yüzden bıraktım diyecek. İntihar bir ruh sağlığı bozukluğudur,hastalıktır yahu normal bir insanın yapacağı düşüneceği bir şey değil.Deliydi de ondan bıraktım dedirtme ona!!! Kendine gel,işine git,git spor yap,koş,yürü,derin derin nefes alarak yürü koş.çok faydası olacak inan!

Tövbe de, saçmalama lutfen!Sen neredesin yahu!Gelip seni bir güzel dövmek istiyorum

Sen kendine kötü bisey yapinca sanmaki o üzülüp pisman olucak.farzet oldu diyelim ama emin ol en fazla bir kac hafta.zaman herseyi unutturur senide unutturur ve sende onu unutursun su anda yaptiklarinada cok pisman olursun ...

ben kurtulurdum bu acıdan .kaç gece yalvardım Allaha al canımı diye.

gelin dövün hemde öldüresiye dövün.erkek olsam sokaga çıkar laf atar kendimi öldürtürdüm .bi kıza kim vursun ki

olumcul bir hastalik vayy ne kolay dimi hayat sizim gibi simarik saglikli insanlara...iste bnde buna kiziyorum hasta olmak isteyen bukadarr insan varken neden bn rabbim ya..bn behcet hastasiyim olumcul degl ama surunuyorum smdi bile agzim ve genital bolgem yaradan gecilmiyor okadar zorrki hp boyleyim bn biliyomusun gozumn kor olmaktann donmrso dnya kadar ilaclar ve aldigim kilolar cabaso cok zor hayat cok imreniyorum saglikli insanlara yapma aska acisi neki ya gelip gececek ama saglik gittimi gelmiyo iste kahretsin rabbime siginmaktan baska bise glmiyor evladim icin dayanmaktan baska naoabilirim ki ama snn gibi olumu dusunmedim rabbim derdimi verdiyse dermanimda onda

insan hayatını bir erkeğe endekslerse sonu bu oluyor.. Şımarıklık mı, zayıflık mı bilemedim. ikisi de galiba. Ben d eçok kızdım ilk gördüğümde yorum bile yapmak istemedim..

Size de acil şifa diliyorum.

geceler sabah oldu ama hiç aydınlık olmadı

Naptın sen böyle ya. İlk ayrılan sen misin? Nedir bu güçsüzlük, dünya senin etrafında dönmüyor. Her şey de istediğimiz gibi olmuyor malesef. Hepimizin dertleri var. Emin ol hayattaki en basit dert erkek arkadaştan nişanlıdan kocadan ayrılmak.

İşin gücün yok mu. Erken kalkıp gideceğin bir yer? Hayattaki tek uğraşın nişanlın mıydı?

ama sen böyle yaptıkça iyice kendini hasta edeceksin.
bir erkek için ya da onun için değer mi?
dünya da bir erkek o mu kaldı?sen kendini üzdüğünle kalıyorsun.
yaşamana bak,ailenle güzel vakit geçir,hayat çok güzel.
üzülmen tabi ki doğal ama hastalık derecesine getiriyorsun,
böyle yaparsan psikolojini de bozarsın.gerçekten değmez.
karaktersizin tekiymiş,iyi ki de olmamış demelisin.olsaydı ve evlendikten sonra
yaşasaydın?Allahın sevilen kuluymussun ki yine erken kurtulmuşsun ondan.
"keşke ölümcül bir hastalığım olsa da ölsem" demişsin.bahsettin hastalarda
ölmek istemiyor.Rabbim kimseye böyle hastalık vermesin,sana da vermesin.
inşallah yakın zamanda toparlanırsın.

Son düzenleme:
sizin gibi mutlu olsam sevdikerim benimle olsa bende istemem tabi hastalığı.gelsin ve gitmesin hastalık gitmesini kim istiyor ki
ya anlamayan yazmasın buraya.asıl bencil olan sizlersiniz ben sizin kadar değilim.ne yaşadığımı ne çektiğimi anlamayanlar yazmasın .şımarıklığı da yapan sizsiniz ki anlamayarak karşıma geçip şımarık şımarık konuşuyorsunuz.ben ölüyorum resmen diyorum siz bana tek sen misin diyosun evet ölürken tek benim bu acıya ben yaşıyorum.herkes kendi acısını yaşar.anlamıyorsan yazma

evet dünyada binlerce erkek var kız var.ama insanın sevdiği ayrı.sevmek de bu değil mi zaten binlerce kişi arasından tek kişiye sadık olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…