Yalvarırım yardım edin nolur...

beni terkedip gideceğine ölsün keske

Seni terk edip gideceğine ölsün öyle mi?

Biliyo musun gülüm, 42 yaşındayım, hayatımda duyduğum en bencilce 3-5 cümleden birisi de bu oldu.
Kendin acı çekme diye başka birinin evladının, birilerinin kardeşinin, dahası ölümüne seviyorum dediğin insanın ölmesini dileyebilecek kadar aklın başından gitmiş, yazık...

Sana harcadığım emeğe de yazık, bu saatten sonra ne olduğun da ilgilendirmiyor beni, yolun açık ola.

lc waikiki mağazasına git rahatla şimdi kırmızı etiketli ürünler indirimde haydi kaçırmadan sana en yakın lc waikiki mağazasına...

o bir kızı umutları olan kızı öldrüyor yüzüstü bırakıyor intahar eşiğine getiriyor bencil olmuyor da ben mı oluyorum.şuan cektiğim acı ayrılık acısı değil resmen ölüm acısı.ben sizin kızınız olsaydım ve ölseydim ah canım karşı taraf üzülmüştür şimdi diyerek mi vahlanacaktınız.bi insanın ölmesinden daha önemli bi hayatın umutların hayallerin yıkılması.bi kızın gözü arkada gitmesi ne demek biliyor musunuz siz hayırr o acıyı hiç yaşamamışsınız.elinizden gelse suçlu ilan edeceksiniz edin şuan beniim durumumda değilseniz anlamazsınız.benim nelerim yıkıldı biliyormusunuz herşeyim hayallerim doğacak olan çocuklarımız onlara takacagımız isimler aldığımız ceyizlerim geçirdiğim dakikalarım saatlerim anılarım ... benim herşeyim yıkıldı.

Kaç yaşındasın gülüm6? Seni sevmekten vazgeçmesi onu suçlu, haksız, hain, zalim vs kılmaz. İnsanız, sen de vazgeçebilirdin ki belki daha önce başkalarından geçtin. Böyle düşünmen çok tuhaf. 2 hafta kalmıştı her şeyimiz hazırdı gelinliğim bindallım evim davetiyem nikah şekerim. Ama böyle ajite etmedim olayı. Güçlü ol biraz yaa. Tevekkül et, nasipte bu var de.

biliyormusun bnde oyle dusunmustum hatta bn kendım oldurmeyı dsundum..dsundum cnku oyle bir halde bırakıp gıttı kı cezalandrmak ıstedım...genclıgınde bıtırmek onu bırdaha seveeyecek bır baskasını benım yerıme koyamacaktı dusundum ahh ne guzeldı sonra aılesını dusundum uzulmezmıydı dedım banane bnnm ıcımı yakmasaymıs salak ogulları dedım bır akıl fkır verselerdı yapma dur deselerdı onlar bnı merak ettımı bu kızla gzdı tozd dedılermı grurumu dusunduler mı ha mecbur degılım ama sevdım snra kndımı dusundum kac yıl yerım dıe genclıgım btecektı bnm degmez dıye dusundum sınra da kndı yolma baktım ve baktımkı hayat devam edıyor kndıne gekınce bn ne aptalmısım dıyosun ama gecyr sende oyle olacaksın sabır ve guclu ol...

bitiyor gecıyor bak hepimiz biseler yasadık unuttuk gittii ama sbır ılerde guleceksın bu hLINE bndan emınım ama yasanacak acılar varsa yASAyacaksın bıtecek gıdecek ılerde gozden yas akmayacak zten kalbnde kabuk baglaycak

evet aynen oyleee iyiki aklı basına 2 yıl snra geldi...ya evlenseydı snra bıraksaydı

aslında benimde başıma böle birşey gelmişti ama ben gülüp geçmiştim . o zamanlar çalışmıyordum . çocuk sürekli peşimden koşuyordu falan sonra çalışmadığımı söyleyince bir baktım pırr kaçtı salak ..

27 yasındayım . nasıl suçlu kılmaz 6 yılımı verdim ona 2 ay öncesinde herşeyiydim onun bu yaptıgı ne şerefsizlık değilde ne .ben onun yüzünden neler çektim ailemle bile kavga etmiştim ,ilaç bile içmiştim ölmek için.2 ayda benden soguması beni terketmesi ne demek

Kurduğun hayaller...
Dizdiğin eşyalar.. aldığın gelinlik...
Cevaplarımı okuma şansın yoktur, ne zaman yazdığımı da hatırlamıyorum. Çok benzer bir şeyi geçmişte yaşadım ben. Toydum, toyluk acıyı arttırır zaten, baş etmeyi bilemezsin. Senin durumunda bu. Benim durumum da buydu. Toyluk işte.. Elbette yaşanan olayı hafifletmez, ama çekilen acıyı ağırlaştırır toyluk.
Yaşayacağın hiçbir şeyi erteleyemezsin. Bu kaderinde vardı. Senin sabır ve çabana göre, ardından getirilecek hediyenin büyüklüğünü belirleyecek yaşadıkların. Şu an isyankarsın, asisin.. "İstemiyorum hiçbir şey! Ölmeyi düşünüyorum, o ölsün keşke" gibi cümleler de kurabilirsin. Dilin kemiği yok, söylersin.. Düşüncenin izanı da yok toylukta, yazarsın. Ama kendine karşıdan bakabilseydin biraz tecrübe sahibi olup (ki yaşadığın bu şey seni tecrübeli kılacak geçip gidince) fevriyetinin, acının verdiği öfkenin nasıl da farkına varabilecektin. Şu an kendini hırpalıyorsun. Ben de aslında boşa yazıyorum. İnsan fevriyken, duvar gibidir.
Şu an için Psikolog değil de, psikiyatrist ile bir kaç adımda başlayabilirsin yeni hayatına. Bu gibi yardımlara, yaşadığın olaylardan güç ve kuvvet ile çıkmayı becerdiğinde hiç ihtiyaç duymayacaksın bu arada. Ama şu an için ihtiyaç var gibi. Aldığın çehizler çok daha mutlu bir yuva için kenarda durabilir.. Kurduğun hayaller seni çok fazla hakeden bir erkekle gerçekleşebilir.. Yaşam kaldığı yerden değil, çok daha güzel bir yerden başlayabilir.. Ama sen, bu durumdan kuvvetle çıkmayı becerebilirsen. Bunlar öyle güzel acılardır ki, doğru kullanırsan, yaşamının yönünü belirlemede hep yanında olacaklar. Öyle kuvvetlenecek ki iraden, gelecekte yaşayacağın pek çok sıkıntı, sana teferruat kalacak. Çünkü bu acılar da, evlat acısı yok, aile kaybı yok, bir uzvun kaybolması yok, bir özür, bir felç, ya da hayatını bağımlı hale getirecek bir acı yok... Bu saydıklarım da insanı aşırı olgunlaştıran ve fakat kaldırılması zor acılar.. Mevla seni sevmişte, bunlarla değil kaldırılması diğerlerine göre çokça hafif bir acıyla olgunlaştırmayı seçmiş...
Bu ne ki?
Evlad acısı yanında..
Anne ve babanın kaybı yanında?

Gerçekten onsuz yaşayamaz mısın? Güldürme beni... Ondan önce hiç yaşamadın mı sanki? Yine güzel bir hayatın vardı. Çok da mutluydun. Hayatına gelip biraz tuz, biraz biber kattı diye, çorbayı da o yapmadı ya... Herşey sana aitti.. At gitsin şimdi bunu.. Artık uzmanlaşıyorsun... Yemek yapmaya geç... Demek ki çok seviliyorsun ki, canını diğerleri kadar yakmayacak bir acıyla olgunlaştırılman istendi.. Bardağın o kısmını bırak...
Çek yine acını.. Kenara köşeye yaz... Ne kadar yazarsan yaz, Bir ay sonra yangını dinecek... üç ay sonra sızısı.. altı ay sonra güzel gelen bir çok anısı silinecek.. Ve nihayetinde açtığı yarası... Sandığın kadar da uzun sürmeyecek.. Yeter ki sosyal ağları karıştırıp kendine dert edineceğin palyatif, gerçekçilikten uzak, yalnızca kendine acı vermek için baktığın her şeye bir son ver... Bırak gitsin...
O kim ki?
Seni ve kişiliğini olgunlaştırmak için hayatına sokulup, sonra alınmış, kaderin bir etkeni sadece...
Bu...

düğüne 2 hafta kala sebep neydi canım ayrılmanızda?
Ben öfkeli tahammülsüz biriyim sanırım. Ama sadece ona karşı öyle oluyordum. Belki nazım geçtiğinden bilemiyorum. 2 yıl çekti kahrımı sonunda tükendi galiba. Düğünü ertelemek istedi, ben aileme söyleyemem dedim. Ben söylerim dedi geldi bizimkilerle konuşmaya. Bitsin diyin dedim aileme. Dediler,babam bana sordu bitsin dedim o oldu. Yüzüme bakmış bakmamışım,kapıdan çıkarken bakmış kapıya kadar bile gitmemişim. Pişmanlıktan geberdim 3 gün yalvardım. 4. gün yüzüne bakmam artık dedim öyle yapmaya çalışıyorum. Bence 2 yıl dayanan 2 hafta daha dayanırdı Her teneffüs oralarda olduğunu bilmek bile geriyor, üzüyor ama dayanıyorum

çok seviyorum.ondn önce yaşamadım ben onla yaşadım bütün bi hayatı o 6 yılda yaşadım ben.onla sevdim herşeyi.o ceyızleri onla sectim.dünyada yapılabilecek ne kadar şey varsa onla beraber yaptım.adım atsam aklımda su bile içsem aklıma geliyor .bunları yazarken bile ağlamaktan alamıyorum kendimi .çektiğim acı o kadar fazla ki.benim için bi yabancı değildi o ailemden biriydi.annem babam kardeşlerim ve o var benim için bu hayatta

Yazdığım kocaman yazıdan "Ondan önce de bir hayatın vardı" cümlesine yanıt vermen, odağına şu an için neyi aldığını gösteriyor. Bu yüzden bir psikiyatriste gitmen gerekli. Yazılan yazıda başka acılarda vardı. Bunları hiç içinde hissedebildin mi? Acının, onlardan daha hafif olduğunu bir an olsun farkedebilsen, hamd ederdin.
Başımıza bir şey gelince, haklı olarak bunu ilk kez biz yaşıyoruz sanıyoruz.
Ben sana diyorum ki.. Ne yaparsan yap! İstersen koca bir defter tut onun için... Üç ay diyorum sana... Hayatına bakmaya çalışıp, kuvvetli olursan, sosyal ağlarda takibi bırakırsan... Üç ay sonra böyle olmayacaksın...

Bu hayatta kaldırılmayacak acılar var... Sabır edene kuvvet ihsan edilip bir şekilde hayat idame ettiriliyor.. Senin ki onlardan değil.. Bir anne kaybettiğinde, bir evlat kaybettiğinde anlar insan.. Acı odur... Gerisi teferruat..
Lütfen acını yaşayıp tüketebilmenin bir yolunu bul ve bunu yaparken "insanlığından" ödün verme... Kuvvetini ve sabrını, kendine hakettiği değeri vererek yüksek tut..
Selamlar,

anlıyorum ama benim kaldıramayacagım tek şey ailem ve o . başka herşeye gögüs gererim ben. kaldıramayacagım yerlerden bi tanesinde vurdu hayat ve gercekten kaldıramıyorum.sen söyledin diye değil bunları daha önce de söyledim ben bi ailemin gitmesine bi de onun gitmesine dayanamam başka herşeye dayanırım .güçsüz biiri olmadığım halde bu haldeyim.yaşımda genç değil ki diyesiniz mantıklı düşünmüyorsun diye. mantıklı da düşündüm olmuyor yapamıyorum dayanamıyorum

sevmekten vazgeçmesi olayı değil ki burda .. kızın umutlarıyla oynanmış . ölsün demesi canının acımasından . gerçekten bunu diledeiğini sanmıyorum çünkü bu kız hala çok seviyor bu adamı ..ona birşey olsa eminim ki en çok kız üzülür ..

ona birşey olsa ben daha kolay ölürdüm

ben bana basit gelir derim ama işte yaşayana göre bakmak gerekiyor olaya.
anlıyorum seni..

senin bunları yaşayacagın varmış
nasipten ötesi yok..

Allah insana kaldıramayacağı dert vermezmiş.
belki senin dua etmeni ona yönelmeni istiyor da o yüzden bu derdi verdi.
bence dua et sürekli, ediyorsan da etmeye devam et. başka çare yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…