o okuyordu okul bitmesini bekledik sonra askerlik bitmesini.şimdi de iş bulacaktı ve yazın sonuna doğru düğün yapacaktık.herşeyine katlandım .tartışmalarımız küslklerimiz oldu ama hiç terketmedik birbirimizi,yapamazdık çünkü birbirimiz olmadan ama o yaptı ben hala yapamıyorum onsuz yaşayamam ,öyle bi gidecem ki istesede bulamayacak beni,öyle bi acı bırakıcam ki ona çektiğim acıyı anlayacak.
bence git yüzyüze konuş.. gercekten söylediklerinde kararlıysa anlarsın hal ve hareketlerinden..seviyorsa hala dayanamaz zaten..sevmiyorsada gerçekle biran önce yüzleşmiş olursun.. bence sen şuan için elinden gelen herşeyi yap kolay vazgeçme.. çünkü vicdanın rahatlığı başka bişey.. en azından ilerde o pişmanlıktan kıvranırken-ki yüzde 99 u pişman oluyor- sen rahat bi vicdanla ben elimden gelen herşeyi yaptım dersin..
o okuyordu okul bitmesini bekledik sonra askerlik bitmesini.şimdi de iş bulacaktı ve yazın sonuna doğru düğün yapacaktık.herşeyine katlandım .tartışmalarımız küslklerimiz oldu ama hiç terketmedik birbirimizi,yapamazdık çünkü birbirimiz olmadan ama o yaptı ben hala yapamıyorum onsuz yaşayamam ,öyle bi gidecem ki istesede bulamayacak beni,öyle bi acı bırakıcam ki ona çektiğim acıyı anlayacak.
yardım edin arkadaşlar nolur ölecem yoksa .5-6 yıllık nişanlımlım istemiyor beni ayrıldı benden . beni deliler gibi köpekler gibi sevdiğini söyleyen nişanlım ayrıldı benden. bir aydır küs gibi bi ayrılığımız var daha önce de konuşmamıştık uzun zamandır ama bu sefer ayrıldı benden .dayanamıyorum napacam ben. kusura bakmayın ağlamaktan yazamıyorum ne yazacağımı da bilmiyorum
dayanamıyorsan neden bir ay boyunca aramadın? güya nişanlısınız çocuk gibi küsüp 1 ay boyunca görüşmüyorsunuz! adamın demekki aklında vardı, 1 ay içinde de duygularının farkına vardı demekki onsuz olaniliyorum demiştir ve ayrılmıştır.
olmaz olmaz deme hayatta herşey olur
Beni istemeyeni ben hiç istemem. Yalanmış demek ki aşkı sevgisi. Allah'a sığın insanı aldatmayan tek sevgili O'dur. Bunu unuttuğumuz için bu kadar üzülüyoruz en ufak olayda. Herşeyi Rabbine bırak ve endişe etme. O senin yerine soracak herşeyin hesabını.
mantıken düşününce haklısın ama ya kalp acıyor işte dayanamıyor beyni ele geçiriyor.beyin bile oluşmadan kalp oluşuyor ilk atmaya o başlıyor. beyince düşünmek yetmiyor kalbin buna izin vermesi gerek sizin dediklerinizi yapabilmek için
ilk sayfayı okudum ama ağlamaktan yazamadığın için bir şey anlamadım. bu kadar uzun bir ilişki neden bitmiş biri beni aydınlatabilir mi rica etsem?
bir kere konunun ana teması "şüphe"
neden şüpheleriniz var karşılıklı olarak?
sen kendin için haklı yere şüphe duyduğunu söylüyorsun. haklı olarak duyulan şüphelerle evliliğe gidilir mi? nasıl güvenebilirsin?
o senden şüphe duyuyor:
1.) herkesi kendi gibi sandığından
2.) kendine olan öz güven eksikliğinden.
bu ikisinden biri.
bir de sürekli atışıyormuşsunuz.. bu da aşk tazeleme yöntemi olsa gerek.
bence kendini toplamaya bak. evlilik ciddi bir mesele. evlenmiş olmak için evlenme.
gerçekten şüphe edileceği zaman şüphe ediyordum.sevdiğim için kıskandığım için .ona da diyordum sende şüphe edebilirsin hak veririm sana ama ortada bir şey olsun da şüphe et diyordum .onla evlenmeyi onu sevdiğim için istiyorum sırf evlenmek olsun diye değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?