Yalvarırım yardım edin nolur...

sinirden,öfkeden,hırstan yada şoktan ilk yazdıklarınla bugün hissttiklerin aynı degildir umarım..ölmek ne demek?onsuz olamam,o bensiz olamaz ne demek? haşa,allaha isyandır bu cümleler..bazen o kadra cok severmişsinki karsındakini rabbim kıskanırmıs,sınarmıs seni.onu da ben yarattım,seni de demek icin işaretler yollarmıs.bazılarımız bu işaretleri anlar kendimize ceki düzen veririz,bazılarımızda olsun da hayırsızsada olsun diye inat ederiz.ne yaşıyosan yaşamak zorunda oldugun için yasıyosun.umarım hakkında hayırlı bi kararla mutlu olursun.
erkekler,5 yıllık nişanlılık,başka kadın..bunlar için hiç yorum yapmak istemiyorum.
ne dilersen hayırlısını dile..
sabırlı ol,sessiz kal ve sakın isyan etme.
arama,sorma.bırak anlatacaksa bu ayrılıgı anlatsın,sen kimseye dillendirme.
ailelerle yüzgöz olma aşamasını yaşarsan varsa ufacık bi umudun,onunda arkasından el sallarsın.
allah yardımcın olsun kardesim.

zorlayamacaksın ki canım ,,,yalvarmayacaksında.. seninle 5 yıl geçirmiş bişeyler paylaşmış nişanlanmışsında.. bitirirken en azından sana neden bittiğini açıklamak zorunda.. öyle ben bitirdim deyip çekip gidemez... çık karşısına sor,bunda gurur yapacak bişey yok..dediğim gibi sen elinden geleni yap sonra 'keşke' demek şuan hissettiğin acıdan daha beter inan..

bende aynı düşüncedeyim herşeyin hayırlısı bende şuanda zor bir süreçten geçiyorum evet bence çok ama çok ağladım ama hep rabbime sığındım ve halada sıkıntım devam ediyor ama hayatımın sonu değil diye düşünüyorum belki diyorum bundan sonra beni ve yavrumu çook ama çok güzel günler bekliyor rabbimden başka sığınağımız yok rabbim herşeyin ama herşeyin hayırlısını nasip eylesin onsuz ben hiçim felsefesini unutmak gerek ondan öncedede yaşıyorduk Allahın izniyle ondan sonrada rabbim sağlık verdiği sürece nefes alacağız ama insan yaşamadan bunları bilemiyor herşey biz insanlara için bunu unutmamak gerekiyor hergün yeni ve başka bir gündür gün doğmadan neler doğar

Hala onu istiyordu, bunu diyordu falan diyorsun.
Her lafından biri ben ona yıllarımı verdim vs.

Geçmişte istiyordu; artık istemiyor demek ki.

Bu değişimi kabul etmekten başka yapacak bir şey yok.
Ölü gibi olma hali, yaşamayı istememek gibi durumlar da geçer yakında.

böyle diyorum çünkü bu kadar seven bunları yapamaz 1 bucuk ayda nasıl böyle olur akıl mantık veremiyorum .evet sevmiyor şuan biliyorum ama nasıl olur bu nedeni ne olabilir.bunca yılları atlatıp bu günlere gelmişiz sonuna yaklaşırken böyle neden oldu

Patlama noktasına geldi belki de.

Evliliğin ne kadar büyük bir sorumluluk olduğunu anladığı için seninle aynı evde bir hayatı paylaşmaya cesaret edememiş olabilir.

1.5 ayı geç 1 günde bile her şey tersine dönüp duygular bitebilir.
Buna hem kendi hayatımda, hem de etrafımdaki insanlarda gördüm.

böyle diyorum çünkü bu kadar seven bunları yapamaz 1 bucuk ayda nasıl böyle olur akıl mantık veremiyorum .evet sevmiyor şuan biliyorum ama nasıl olur bu nedeni ne olabilir.bunca yılları atlatıp bu günlere gelmişiz sonuna yaklaşırken böyle neden oldu

Aranızdaki kopuş bir anda olmamıştır heralde.
Zaman içinde bir yıpranmışlık yaşanmış bell ki.
Nişanlılna son zamanlardaki diyologlarınızda hiç sorun yokmuydu.
Eğer hiç belirtisi olmadıysa,birden bire ayrıldıysanız bu düşündürücü.
Biraz kafasını dinlemek için uzaklaşmış olabilir diyeceğim ama beni
sevmediğine eminim artık diyorsun.
Artık seni sevmiyorsa da bu zaman içierisinde olan bir kopmadır,bir günde olacak şey değil.
Bunun da kolay dönüşü olmaz yani seni sevmiyorum istemiyorum diyen bi adama ne diyebilirsin ki.
Ayrıca bi soru sormuştum sen atladın cevaplamadın ama diğer cevaplardan anladığım kadarıyla
ölümü de düşünüyorsun ayrılık sebebbi ile.
Sana tek bişey söyleyeceğim, ölürsen de öldüğünle kalırsın ve sadece aileni yakarsın.
Ölümle kimseye ders vereceğini sanma.
Onsuz yaşayamam filan da deme.
İnsanlar canlarından can parçalarını kara toprağa veriyor da yine de yaşıyor.
Düşüncelerin mantıksız.
Yaşın da küçük değil ,bak bu önemli bir faktör.Dolayısıyla çok daha sakin ve temkinli ve tevekküllü olmalısın.
Hayırlısı böyleymiş diyebilmeli ve geleceğine odaklanmalısın.
NAsıl olur diye defalarca sormuşsun ama basbayağı da olur,kimler kimleri terk etmiyor ki,kimler kimlere kıymıyor ki.
Bak bi arkadaş yazmış eşim oğlumla bein terk etti diye,alınma ama o kadının acısı seninkinden derin çünkü bir evladı ve verdiği
onca emek var.
Sana aklı selim önerilerde bulunan insanların önerilerini yabana atma,bunlar senin toparlanmana ve
gerçekleri idrak etmene yardımcı olacaktır.

Bu sözler hep kulağıma küpedir:

"Allah der ki, kimi benden çok seversen onu senden alırım. Ve ekler: Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım. Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur. Aklın şaşar dostun düşmana dönüşür. Düşman kalkar dost olur. Öyle garip bir dünya! Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Düşmem dersin düşersin. Şaşman dersin şaşarsın. En garibi de budur ya, öldüm der durur yine de yaşarsın."
Hz. Mevlana

böyle olmasını istemiyorum.Allahım bırakmasın beni onsuz onu bensiz

zaten buraya dayanamadığım için konu açtım ,katlanamadığım için konu açtım.mantığımın önündeki bi ton anıyı atamadığım için dayanamıyorum zaten.siz de bi düşünün kendiniz diyorsunuz yaşı küçük değil bu kızın diye.bi de öyle düşünün yaşım küçük olmamasına ragmen böyle şeyler düşünüyorsa (ki ben mantıklı bi insanım olgun bi kişilik yapım var normalde) bu kız ne haldedir gerçekten kötü durumdadır diye. bu yaşanılanlar burdaki birçoğunuza komik gelebilir ama bi insanın hayatını mahvedecek kadar önemli şeyler.başına gelmeyen hiçbir zaman anlayamaz

çok sevdiğim,etkilendiğim bir söz,
paylaşımın için sağol,tekrar okumak güzel geldi.

Son düzenleme:
Su "onsuz yasayamam" cümlesine okadar karsiyim ki anltamam.ister istemez bi türlüyasiyor insan ha mutlu ha mutsuz.. peki deger mi elin oglu icin üzülmeye? Hayir!! Lütfen kendinize gelin ve nekadar da zor olsa kendinize yeni bir sayfa acin. Onu bukadar düsünüp aglayip sizlayacagina bence aileni düsün onlar neler cekiyordur seni böyle üzgün gördükce..

Evet güzel ve dogru demis hz.mevlana. benimde hep aklimdadir

böyle olmasını istemiyorum.Allahım bırakmasın beni onsuz onu bensiz

Allah gönlüne göre versin arkadaşım ama hayat yaşanması gerekiyorsa yaşatıyor.amacım edebiyat yapmak değil, ama nelere asla deiysem yaşadım, asla onsuz yaşayamam asla senlerce bekleyemem dedim eşimi tam 71 ay bekledim ... çocuğumun olmama ihtimalini öğrensem asla yaşayamam duyduğumda ölürüm derdim, yaşadım ! tedavi sırasında ya tutacaktır yada asla çocuğun olmayabilr dedi, ölmedim yaşıyorum.aynen arkadaşın paylaştığı söz gibi.he şükürler olsun sonunda iki dileğimede kavuştum ama olmadan yaşamayıda başetmeyide öğrendim.çok ağladım çok üzüldüm kahroldum ama varoldum bir şekilde. tek tavsiyem kendinizi yıpratmayın inanın ki evlilikteki sorunlar çok daha büyük ve acıları daha kalıcı. eğer ki sonunda birgün ayrılık varsa bu evlenmeden olmalı acınızı dahada az yaşamanız adına.sadece hayırlısını dileyin her iki durumda başa çıkacak sabrı dileyin.Hayırlısı olsun inş hakkınızda, hayat tesadüflerle dolu .. olmaz olmaz ...

Son düzenleme:

yaşanmış şeyleri silinmek yada yok saymak kolay değil tabi ki konu aşk,sevgi olunca ne kadar olgun olursan ol yine de insan dayanamıyor hakkında hayırlısı ne ise o olsun umarım istediği her şey gönlünce olur VE LÜTFEN ÜZÜLMEMEYE ÇALIŞ biliyorum zor ama kendine uğraşlar bul

hiç birşey yapamıyorum birşey yapmak gelmiyor içimden.hele onun hiç birşey olmamış gibi davranmasını görünce daha beter oluyorum.herşey için teşekkürler arkadaşlar.inşallah atlatırız sorunlarımızı hep beraber

nasıl bu hale geldiniz ailenizin haberi var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…