inan ki değmiyor.. hasta olduğunla çöktüğünle kalıyorsun. ben şimdi şimdi idrak ediyorum bunu. bir adam seviyorsa gitmez. bir adam seviyorsa, sevdiğini almaya kimse engel olamaz. bu bu kadar net.
bende böyle düşünüyorum sevseydi şurda kalan bir kaç ayımıza dayanırdı ne olursa olsun .gerçekten bi adam seviyorsa her eyi yapar ki ben çok bir şey hiçbir zaman istemedim.bi gönlümü alaydı bi çıkıp yanıma geleydi bi özledim deseydi herşeyi unuturdum ama artık sevmiyor beni
ondan şüphe ettiğin zamanlara bir örnek verir misin?
belki de mantıklı düşünüyor. diyor ki: sürekli basit şeylerden dolayı tartışıyoruz daha evlenmeden..
evlensek halimiz ne olur ki..
böyle diyorsa niye basit şeylerden kavga çıkarıyor.
o hep derdi.biz uzaktayız diye kavga çıkıyor evlensek hiç bir sorunmuz kalmaz derdi hemde her defasındabelki de mantıklı düşünüyor. diyor ki: sürekli basit şeylerden dolayı tartışıyoruz daha evlenmeden..
evlensek halimiz ne olur ki..
birbiriniz için yaratılmamış olabilir misiniz?
bunu asla düşünmedim hal daha düşünemiyorum biliyor musun ? biz birbirimizi başkaları gibi görmüyorduk başkaydık biz.hep böyle derdik.Allahın gücüne gitmesin affetsin beni ama sana tapıyorum derdi bana .şimdi ne olmuş olabilir ki benden vazgeçti
ne olduğu kısmını biz bilemeyiz tabi.
ama bir şey olduğu kesin.
ama "sana tapıyorum" lafı çok klişe bir o kadar da benim sevmediğim bir laf.
yaşlarınız kaç sizin?
şahsen bir erkeğin bana " sana tapıyorum " demesini istemezdim. seni seviyorum demesi yeterli de neyse bu göreceli bir kavram. tarz meselesi bana çok arabesk geliyor.içten söylüyordu öyle etkilemek için demiyordu.
ben 27
o 28
şahsen bir erkeğin bana " sana tapıyorum " demesini istemezdim. seni seviyorum demesi yeterli de neyse bu göreceli bir kavram. tarz meselesi bana çok arabesk geliyor.
o dilde devam edelim o zaman: tapıyordu madem neden ayrıldı?
bunlara takılı kalma bence yoksa "çok seviyorduk" kısmından ileri gidip de sorunlarınızı göremezsin.
bende böyle düşünüyorum sevseydi şurda kalan bir kaç ayımıza dayanırdı ne olursa olsun .gerçekten bi adam seviyorsa her eyi yapar ki ben çok bir şey hiçbir zaman istemedim.bi gönlümü alaydı bi çıkıp yanıma geleydi bi özledim deseydi herşeyi unuturdum ama artık sevmiyor beni
bunu asla düşünmedim hal daha düşünemiyorum biliyor musun ? biz birbirimizi başkaları gibi görmüyorduk başkaydık biz.hep böyle derdik.Allahın gücüne gitmesin affetsin beni ama sana tapıyorum derdi bana .şimdi ne olmuş olabilir ki benden vazgeçti
dedim işte herşeyi bundan sonra sorun görmek önemli mi.geriye ne kaldı koca bi hiç.
sorun görmek önemli değilse ve sen bunu kabullenme sürecine girdiysen ne ala.. ama elimden geleni yaparım diyorsan demiştim zaten. ya da barışma ihtimaline karşı.
kaç gündür ayrısınız?
Nişanlın bir ihtimal sana geri dönebilir gibi bir izlenim edindim bazı mesajlarından ,gerçi tamamına okumadım ama.
YAlnız sen kendini çok harap ediyorsun.
Aşk acısı çekiyorsun anlıyorum ama bence biraz daha sakin ve mantıklı düşünmeye gayret etmelisin.
Sana sevgisi tükenmişse ve gün gelip bunu senin yüzüne de söylediğinde ne yapacaksın.
Dağıtma kendini bu kadar.
Sonsuz aşk diye birşey olduğuna inanmıyorum ne yazık ki.
Aşk ,derin bir sevgiye ve gönül bağlılığına dönüşür bunu anlarım ama sonsuza kadar deli bir aşk yaşanmayacağını düşünüyorum.
Bana katılanlar olacaktır sanırım.Tabi yaşça olgun olanlar:))
Hayatta ölümden başka herşeye çare vardır,ayrılık acısı da gün gelir küllenir.
Yaşın da çok küçük değil aslında.
Umarım tekrar barışır ve sorunlarınızı halledersiniz ama diğer ihtimali de düşünerek kendi kendini toparlamaya gayret etmelisin.
Ölüp bitmek,tapmak vs. bunlar ayakları yere başan söylemler değil.
Kızacaksın ama bu yaşta böyle bakılıyor hayata sanırım.Bi 10 yaş kadar büyüğüm senden:Mantık ağır basıyor haliyle.
Açıkcası ben olsam bana sevgisi tükenen bi insan için gram gözyaşı dökmem.
Dönerim sırtımı,giderim kendi yoluma...
Nişanlın bir ihtimal sana geri dönebilir gibi bir izlenim edindim bazı mesajlarından ,gerçi tamamına okumadım ama.
YAlnız sen kendini çok harap ediyorsun.
Aşk acısı çekiyorsun anlıyorum ama bence biraz daha sakin ve mantıklı düşünmeye gayret etmelisin.
Sana sevgisi tükenmişse ve gün gelip bunu senin yüzüne de söylediğinde ne yapacaksın.
Dağıtma kendini bu kadar.
Sonsuz aşk diye birşey olduğuna inanmıyorum ne yazık ki.
Aşk ,derin bir sevgiye ve gönül bağlılığına dönüşür bunu anlarım ama sonsuza kadar deli bir aşk yaşanmayacağını düşünüyorum.
Bana katılanlar olacaktır sanırım.Tabi yaşça olgun olanlar:))
Hayatta ölümden başka herşeye çare vardır,ayrılık acısı da gün gelir küllenir.
Yaşın da çok küçük değil aslında.
Umarım tekrar barışır ve sorunlarınızı halledersiniz ama diğer ihtimali de düşünerek kendi kendini toparlamaya gayret etmelisin.
Ölüp bitmek,tapmak vs. bunlar ayakları yere başan söylemler değil.
Kızacaksın ama bu yaşta böyle bakılıyor hayata sanırım.Bi 10 yaş kadar büyüğüm senden:Mantık ağır basıyor haliyle.
Açıkcası ben olsam bana sevgisi tükenen bi insan için gram gözyaşı dökmem.
Dönerim sırtımı,giderim kendi yoluma...
40 gün oldu.dün bana mesaj attı ailene söyledinmi ne bekliyorsun diye.bende sen niye bekledin söylemedin dedim ,belki ararsın diye ama artık bundan sonra mümknü yok bir daha olmaz dedi.artık bende söyleyebilirim herkes bilsin ayrıldığımızı dedi.
Karakteriniz çok güçsüz..
Buyrun atlayın bir yerden o halde, neden yazıyorsunuz ki madem ciddi ciddi ölesiniz var?
Allah aşkına bi mantıklı düşünün...
Bi ayrılık uğruna ölecek kıvama gelen insanı kim ister ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?