yapıcam zaten beklememin bi nedeni var ailesine söylerse diye bekliyorum eger söylerse dediği gibi hiç bi ihtimal yok gerçekten sevmiyormuş beni
yapıcam zaten beklememin bi nedeni var ailesine söylerse diye bekliyorum eger söylerse dediği gibi hiç bi ihtimal yok gerçekten sevmiyormuş beni
Karakteriniz çok güçsüz..
Buyrun atlayın bir yerden o halde, neden yazıyorsunuz ki madem ciddi ciddi ölesiniz var?
Allah aşkına bi mantıklı düşünün...
Bi ayrılık uğruna ölecek kıvama gelen insanı kim ister ki?
40 gün uzun bir zaman. ama dün mesaj attıysa bir yeşil ışık gördüm ben. çünkü ben birinden ayrılsam "aman banane naparsa yapsın" derim
bi laf varya beni öldürmeyen şey güçlü kılar diye bu gerçekten doğru
ama tabi sizin şu an anlamanız zor. zaman geçmesi lazımm. belkide evlilik yaklaştığı için ayrıldı. kaçmış olabilir. kendine güvenemedi bu konuda
ama döndüğü için değil aileme söyleyip söylemediğimi bilmek için.ve ekledi de bundan sonra asla olmaz diye.ben söyleyeceğim sende üzerine düşen görevi yap dedi bana
Şunu unutma onsuz yaşayabilirsin. Bu başına gelen olayın hakkında hayır mı yoksa şer mi olduğunu bilemezsin, bunu yalnızca Allah biliyor. Emin ol ki Rabbin seni bi şerden koruyor. Eğer tevekkül edersen, kazanan sen olacaksın. Ağlamana bağırmana hiç gerek yok. Giden gitsin. Yalnızca şunu de: BANA ALLAH YETER. O ne güzel vekildir, o ne güzel dosttur. Şöyle düşün o gittiyse bu Rabbinin senin için daha iyi bir plan hazırladığı içindir. Demek ki daha iyisiyle karşılaşacaksın. Bu söylediklerim şu an belki bir kulağından girip bir kulağından çıkacak ama 5 sene sonra diyeceksin ki KK'da bi kadın bana böyle böyle demişti, ne kadar da haklıymış. Aşık olacaksın evet ama kalbini Allah aşkıyla yakacaksın. Dünyanın da onun sahte insanlarının da geçici olduğunu anlayacaksın. Eğer dediklerimi yapar ve sabredersen çok mutlu olacaksın, seni temin ederim.
benimde 5 yıllık bi ilişkim var ve bende diyebilirm ki çok istiyor nişanlım benimle evlenmeyi. ama şöyle bi düşüncemde var hayat bu gün gelir vazgeçebilir benden bi an kendimi o halde düşünüyorum kalbim sıkışıyor kötü oluyorum ama hiç bizaman dünyanın sonu gelmiş gibi hissetmem diye düşünüyorum. yeniden ayağa kalkabilirim.
ama sizin için kötü olan bi durum var destekçiniz yok yanınızda .
belki de .başkasından hoşlanıyor belki deçok ilginç madem 40 gün boyunca neden söylememiş?
yaptıklarından bende mantıksız bir erkek görüntüsü yarattı ama mantılı bir hareket edip de 40 gün boyunca düşünüp de olup olmayacağından emin olmak için mi bekledi?
zorlamıyorum ki zaten ama geri dönsün istiyorum bensiz yapamaz diye biliyordum ama.....Zorla güzellik olmaz
O seni istemiyosa sen onu hiç isteme
Bulunmaz hint kumaşı değil kimse
Zorla güzellik olmaz
O seni istemiyosa sen onu hiç isteme
Bulunmaz hint kumaşı değil kimse
Anladım canım insanlar bazen boşluğa düşüyor. belki bunalmışta olabilir ani bir karar almış olabilir aklında var olup sana söyleyemedikleri şeyler vardır belkide hemen kötü düşünme lütfen.
bi insan bi insanı seviyorsa o onun için bulunmaz hint kumaşı olması gerek.elbette binlerce kız erkek var ama o kişi tek olması gerek insan için
İşte siz böyle erkeklere onsuz yaşayamaz ölür,hayatınızda tek gerçek oymuş imajı verirseniz canı isteyince bırakır,ya da bıraktım numarası yapar,1 ay aramaz.Bu 5 yıllık nişanlılık ailenin bildiği bir nişanlılık değildir.Yoksa kim evladını 5 yıl nişanlı tutsun.
Senin hayatın 5 yıldan mı ibaret.Ölürüm yşayamam hayatımı verdim..... sen önce büyü tatlım.Şu hayatta neler var neler yaşayacaksın.Dik dru,kendine bu saygısızlığı yapma.Ölünce herşey düzeliyorsa hepimiz öldürelim kendimizi.Kaldı ki çoluk çocuk sahibi insanlar bile eşleri ölünce bir süre sonra yeniden evlenip yollarına bakıyor.Yani kimse biri öldü diye hayatı kendine zindan etmiyor.Ayrıca sana söyliyim,ölmeye meyilliiher seferinde ölümü dile getiren ve intihar girişiminde bulunan insanlar karşı tarafa tehlikeli ve itici geliyor.
bende başladım okumaya :) oysa tabi :)
keşke bende zamanında sizin bu dediğiniz gibi yapabilseydim ne güzel yazmışssınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?