Yalvarırım yardım edin nolur...

bu kıvama beni getirenler utansın

40 gün uzun bir zaman. ama dün mesaj attıysa bir yeşil ışık gördüm ben. çünkü ben birinden ayrılsam "aman banane naparsa yapsın" derim

ama döndüğü için değil aileme söyleyip söylemediğimi bilmek için.ve ekledi de bundan sonra asla olmaz diye.ben söyleyeceğim sende üzerine düşen görevi yap dedi bana

bi laf varya beni öldürmeyen şey güçlü kılar diye bu gerçekten doğru

ama tabi sizin şu an anlamanız zor. zaman geçmesi lazımm. belkide evlilik yaklaştığı için ayrıldı. kaçmış olabilir. kendine güvenemedi bu konuda

çok istiyordu evlenmeyi benimle

ama döndüğü için değil aileme söyleyip söylemediğimi bilmek için.ve ekledi de bundan sonra asla olmaz diye.ben söyleyeceğim sende üzerine düşen görevi yap dedi bana

çok ilginç madem 40 gün boyunca neden söylememiş?
yaptıklarından bende mantıksız bir erkek görüntüsü yarattı ama mantılı bir hareket edip de 40 gün boyunca düşünüp de olup olmayacağından emin olmak için mi bekledi?

benimde 5 yıllık bi ilişkim var ve bende diyebilirm ki çok istiyor nişanlım benimle evlenmeyi. ama şöyle bi düşüncemde var hayat bu gün gelir vazgeçebilir benden bi an kendimi o halde düşünüyorum kalbim sıkışıyor kötü oluyorum ama hiç bizaman dünyanın sonu gelmiş gibi hissetmem diye düşünüyorum. yeniden ayağa kalkabilirim.
ama sizin için kötü olan bi durum var destekçiniz yok yanınızda .

"Köpek gibi seviyorum seni" dediyse iyiki ayrılmışsınız arkadaşım:)
Otur haline şükret :)

keşke bende zamanında sizin bu dediğiniz gibi yapabilseydim ne güzel yazmışssınız

Zorla güzellik olmaz
O seni istemiyosa sen onu hiç isteme
Bulunmaz hint kumaşı değil kimse

bende öyle düşünüyordum ama öyle olmuyor insanın başına gelmeden anlamıyor.sen bile düşüncesinden kötü hissediyorsun ya ben nefes alıyorum ama ölüyüm
belki de .başkasından hoşlanıyor belki de
Zorla güzellik olmaz
O seni istemiyosa sen onu hiç isteme
Bulunmaz hint kumaşı değil kimse
zorlamıyorum ki zaten ama geri dönsün istiyorum bensiz yapamaz diye biliyordum ama.....

ben ona dön dedikten sonra zaten o istemeden dönecekse ben yine yaşayamam ki

Alışırsın merak etme. Eşim 12 yıllık evlilikten sonra oğlumla bizi terk etti. Ölmedim. Ölmezsin merak etme, onsuz da yaşarsın, hatta bir sene sonra yaşadığın bu acıyı hatırladıkça kendine kızarsın. Zamana bırak, küllerinden yeniden doğacağından ümidini kesme.Unutma her şerde bir hayır vardır. Sen şu an göremiyorsun ama zaman sana aradığın tüm cevapları verecek merak etme.

İsyan etme sakın. Sabret ve zamana bırak.

İşte siz böyle erkeklere onsuz yaşayamaz ölür,hayatınızda tek gerçek oymuş imajı verirseniz canı isteyince bırakır,ya da bıraktım numarası yapar,1 ay aramaz.Bu 5 yıllık nişanlılık ailenin bildiği bir nişanlılık değildir.Yoksa kim evladını 5 yıl nişanlı tutsun.
Senin hayatın 5 yıldan mı ibaret.Ölürüm yşayamam hayatımı verdim..... sen önce büyü tatlım.Şu hayatta neler var neler yaşayacaksın.Dik dru,kendine bu saygısızlığı yapma.Ölünce herşey düzeliyorsa hepimiz öldürelim kendimizi.Kaldı ki çoluk çocuk sahibi insanlar bile eşleri ölünce bir süre sonra yeniden evlenip yollarına bakıyor.Yani kimse biri öldü diye hayatı kendine zindan etmiyor.Ayrıca sana söyliyim,ölmeye meyilliiher seferinde ölümü dile getiren ve intihar girişiminde bulunan insanlar karşı tarafa tehlikeli ve itici geliyor.

bi insan bi insanı seviyorsa o onun için bulunmaz hint kumaşı olması gerek.elbette binlerce kız erkek var ama o kişi tek olması gerek insan için

Böyle düşünmeye devam edersen hep tek taraflı yürür ilişkin, yürüse bile
Herkes 9 aylık, o senden vazgeçiyosa sende yolu göstermelisin bence

bu düşüncelerimi sadece sizler bilıyorsunuz o bilmiyor.aileler arasında nişan normal bildiğimiz nişan yani

Son düzenleme:
keşke bende zamanında sizin bu dediğiniz gibi yapabilseydim ne güzel yazmışssınız

Hiçbir şey için geç değildir hayatta hiçbir zaman. Keşke demek şeytana kapı aralamaktır. Şu an bu bilince varmış olmanız bile çok güzel, kendinizle gurur duymalısınız. Keşke demeyin, hep hayırlısı diyerek niyet edin başlayacağınız işlere. Benim de bu bilince varmam kolay olmadı. Ben de aşık oldum, ben de ayrılıklar yaşadım, ben de ölürüm yaşayamam sandım, hatta inancım izin verseydi belki de canıma kıyardım; ama inancım benim tekrardan ayağa kalkmamı, eskisinden daha güçlü bir kadın olmamı sağladı. Artık biliyorum ki ben izin vermediğim sürece hiçkimse ve hiçbirşey beni üzemez, yaralayamaz. Aklıma o günlerim geldi de kahkahalarla gülüyorum ne kadar salakmışım diyorum.
Benim yaşadığım tecrübenin de nedeni neydi biliyor musunuz onu o kadar istedim ki, arkadaşım bana eğer hayırlıysa iste dedi öyle dua et dedi. O an ona sinir olmuştum, arzumun gerçekleşmesine mani olacak diye düşündüm. Allahım hayırlı değilse de istiyorum dedim, bu cümle çıktı ağzımdan. Ve bu cümle 7 seneme mal oldu. Kendim ettim kendim buldum. Ondan beridir her konuda ama her konuda Allahım eğer bu istediğim şey hakkımda hayırlıysa nasip et değilse etme diye dua ediyorum. Hayatım anlam kazandı. Bişi öğrendim arzu etmek hiç iyi bişey değil. Arzu şeytani imiş, niyet ise Rahmani. Her işimize hayırlısı diye niyet edip sonucunu Allah'a bırakmalıymışız. Umarım birilerinin aklının başına gelmesine vesile olur bu yazdıklarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…