- 2 Haziran 2017
- 232
- 186
- 103
- 34
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Bana diyor ki ben senin arkanda olmasan ailen bile suratına bakmaz falan diyor bi de korkuyorum çocuğumu benden alır diye
Eğer öyle birşey yoksa ses kaydı yapmalısınİz falan olmuyor ki nasıl verecekler darp raporunu
Dul demeyelim hatta kendini ezdirmeyip sapasağlam bekar bir kadın diyelim biz onaonsuz hayat huzurlu olur sakin olur. en fazla adın dul olur o kadar. dayak yemekten aşağılanmaktan daha iyi değil mi sence
Ve sen hala ben seviyorum bu adamı diyorsun.Hamileyken vurmuştu ilk çok konuştum evi yıktım kavga çıkardım yeminler ettim bi daaha bana vurmayacaksın diye ama yine vurdu şimdi en ufak bi tartışmada bana eline ne gelirse sallıyor
+1Yaşıtların okul okurken sen evlenmişsin, birde bebek kucağında. Ben sen yaşlardayken ( 18yıl önce) "aman kızım mesleğini eline al, elin oğluna güven olmaz, kendi ayaklarının üstünde dur önce, sonra evlilik " derlerdi çevremdekiler.
Yıl 2017, ileri gideceğimize geri gidiyoruz.
Ne diyeyim Allah yardımcın olsun, inşallah kendin için en doğru kararı verirsin, keşke ailen bu evliliğe engel olsaymıs, koca herzaman olur da bu günlerin geri gelmez. Keşke bu büyük evlilik sorumluluğunun altına , böyle erkenden girmeseydin.
Evlilik aşkı öldürüyorSorunum kocamla. 19 yaşındyım eşimle aramızda 8 yaş var ve bi kızım var 8 aylık.
Kızım doğdu doğalı kocam benden cok uzaklaştı sürekli kavga ediyoruz hemen her şeyde bana şiddet uygulamaya çalışıyor. Beni sürekli kısıtlıyor. Bana diyor ki kendi ailenden kimseye cocugun fotosunu atmayacaksın nazar ediyorlar. Ama kendi tarafından herkese yolluyor. Whatsap kullanmama izin vermiyordu en sonunda açtım açalı daha dört gün bile olmadı. Bu gün bana mesaj atıyor ben sana demedim mi Profiline yazı yazmayacaksın. Zaten kendi fotomu falan da koymama izin vermiyor.
Dün mutfağı toplarken üzerime çamaşırsuyu değmesin diye üzerimi çıkardım atletle temizliyordum geldi bana kızdı demedim mi ben sana bu şekilde evde durmayacaksın diye.
Bunlar en basiti hamileyken bana iki sefer boşol dedi. Bana Anneme babama herkese küfürler ediyor. Cinsel anlamda benden cok uzak iki üç hafta geçiyor yanıma gelmiyor. Beni aldatıyor musun diye soruyorum bana diyor ki ben günah işlemem gider ikinciyi alırım. Bu gün de bana diyor ki seni babanın evine bırakmamak için zor sabrediyorum katılabilecek kadın değilsin. Söyleyin ne yapayım cok yoruldum her akşam kavga ediyoruz her akşam ağlıyorum çok yoruldum
Biraz karışık olmuş olabilir kusura bakmayın
canım ailene bildir biran önce madem tutmazlar en doğrusuda bu zatenAilem bu yaptıklarını bilse beni bi dk burada bırakmazlar. Kafam cok karışık bu şekilde nasıl olacak nereye varacak hiç bilmiyorum
yasin daha genc ve hayatin boyunca bunlarin katlanarak aetmasini istemiyorsan bosanSorunum kocamla. 19 yaşındyım eşimle aramızda 8 yaş var ve bi kızım var 8 aylık.
Kızım doğdu doğalı kocam benden cok uzaklaştı sürekli kavga ediyoruz hemen her şeyde bana şiddet uygulamaya çalışıyor. Beni sürekli kısıtlıyor. Bana diyor ki kendi ailenden kimseye cocugun fotosunu atmayacaksın nazar ediyorlar. Ama kendi tarafından herkese yolluyor. Whatsap kullanmama izin vermiyordu en sonunda açtım açalı daha dört gün bile olmadı. Bu gün bana mesaj atıyor ben sana demedim mi Profiline yazı yazmayacaksın. Zaten kendi fotomu falan da koymama izin vermiyor.
Dün mutfağı toplarken üzerime çamaşırsuyu değmesin diye üzerimi çıkardım atletle temizliyordum geldi bana kızdı demedim mi ben sana bu şekilde evde durmayacaksın diye.
Bunlar en basiti hamileyken bana iki sefer boşol dedi. Bana Anneme babama herkese küfürler ediyor. Cinsel anlamda benden cok uzak iki üç hafta geçiyor yanıma gelmiyor. Beni aldatıyor musun diye soruyorum bana diyor ki ben günah işlemem gider ikinciyi alırım. Bu gün de bana diyor ki seni babanın evine bırakmamak için zor sabrediyorum katılabilecek kadın değilsin. Söyleyin ne yapayım cok yoruldum her akşam kavga ediyoruz her akşam ağlıyorum çok yoruldum
Biraz karışık olmuş olabilir kusura bakmayın
Belli ki o kadar çok sevmiyormuş.Nişanlıyken cok ilgiliydi cok seviyordu beni çocuk olduktan sonra böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?