Yalvarırım yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kafayiyemisbirisi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
50
14
3
Direk konuya gireceğim içimi yiyip bitiren bişeyler var. Öncelikle şunu söyleyim nişanlıyım. Geçmişte yaptığım bazı hatalar yüzünden içim içimi yiyor. Lütfen yargılamadan okuyun. Bu anlatacaklarım yeni olmadı yıllar oldu.
Önceden görüştüğüm biri vardı ve elinde uygunsuz fotoğraflarım vardı o zaman küçüktüm tehdit edildim. Ne akla hizmet yaptım bilmiyorum köpek gibi pişmanım. Ama değiştiremem. Sonra bu kişi peşimi bıraktı evlendi vs. Ama yakınımızdan biri.
Önceleri bunu dert etmedim sende insansın hata yaparsın dedim. Başkasını sevdim. Nişanlandım. Ama artık bu düşünceler benim peşimi bırakmıyor. Duyduğuma göre fotoğraflar yokmuş artık ama güvenmiyorum.
Sürekli sosyal medya hesaplarıma giriş yapılmaya çalışılıyor bişeyler dönüyor ama anlamıyorum. Acaba bu olabilir mi diye düşünüyorum. Kendime zarar vermek bile istedim.
Ben mutluluğu hak ettiğimi düşünmüyorum ortaya çıkarsa naparım bilmiyorum. Nişanlımı çok seviyorum ama ona anlatamam. Allah rızası için bişey söyleyin ben napcam.

Ayrıca bu durum beni çok takıntılı hale getirdi. O kadar korkuyorum ki manyakça şeyler kurmaya başladım. Sürekli hesapları kontrol ediyorum deliricem

Öncelikle sakin ol mümkün olduğunca panik olduğunu kimseye belli etme yıllar önce olmuş bitmiş bol bol ayet-el kursi oku rabbim gönlüne ferahlık versin sosyal medya hesapları için de istersen bir süre dondur ya da sık sık şifre değiştir. Herkes hata yapar neden bu mutluluğu hak etmeyesin ki tek hata yapan sen misin? Geçmişi düşünürsen şuan sana zehir olur

Hiçbişey. Evlenmiş gitmiş sizin fotoğraflarınızı saklıyor olması çok zor sanmıyorum.
Bu düşünceden çıkmaya bakın.
İnanın bana çıkmaya çalıştım aylar önce dondurduğum bir hesap açıldı bunu kafaya taktım yeni geni aştım derken bugğn yine başka bir hesabıma giriş yapılmaya çalışıldı biri benimle oynuyor resmen

Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için ama inanın nişanlım o kadar temiz iyi biri ki bana iyi davrandıkça ağlamak istiyorum bağırmak istiyorum hak etmiyorum demek istiyorum

Öncelikle gğvendiğiniz bir arkadaş, aile büyüğü var mı onu sorayım.
Varsa adamı arasın bir haltlar çevirip çevirmediğini sorsun. Ya adam ol doğruyu söyle ya da karına nasıl bir sapık olduğunu anlatıcam desin biraz gözünü korkutsun.

Vesvese yapmayın yani çok zaman geçmiş üstünden, bir de artık hesaplara random girmeye çalışan çok sayıda insan ve program var. Bana kalırsa sosyal medya hesaplarınızı bir süreliğine kapatın/dondurun kafanız rahat etsin.

Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için ama inanın nişanlım o kadar temiz iyi biri ki bana iyi davrandıkça ağlamak istiyorum bağırmak istiyorum hak etmiyorum demek istiyorum
Hayır öyle düşünme bak ne güzel rabbim sana bir hediye göndermiş sende zaten pişman olmuşsun her insan hata yapar sonuçta sen onunla birlikteyken yapmadın ki o hatayı.. geçmiş bitmiş gitmiş elindekilerin kıymetini bil şükret. Insanın bazen içi sıkılıyor ben hep dua okurum o kadar iyi gelir ki ya da namaz üstünde ağlarım rabbim yanimda bilirim sende Allaha sığın onun izniyle hicbir şey olmaz

Haklısınız sık sık dua ediyorum. Kuran okumaya çalışıyorum ama düşünceler peşimi bırakmıyor. Öyle çok korkuyorum ki bazen dayanamayıp bağıra çağıra anlatmak kurtulmak istiyorum keşke azıcık cesaretim olsa

Bir müddet sosyal medyadan izinizi kaybettirseniz, ortalıklarda çok görünmeseniz iyi olur. Gerçi ne kadar zaman geçmişse artık ama takıntı haline gelmiş sizden. Olsaydı şu zamana kadar olurdu diye düşünüyorum.

Bir arkadaşım vesilesiyle öğrenmiştim zaten sildim demiş bende diyorum kendi kendime ya yıllar geçti yapacak adam yapmaz mı şimdiye kadar hesaplarımı kapatsam diyorum nişanlıma ulaşmaları hiçte zor değil o kişi çok yakın birisi

Başka şeylerle meşgul ol gelecekteki evinizi çocuklarınızı planla yapacagin işlere odaklan hepsi geçecek diye kendine hep olumlu düşünceler yükle. Çünkü sürekli olumsuz düşünürsen kendine çekersin negatif olma sevdiğin hoşlandığın sana mutluluk veren her şeyle herkesle daha yakın ol ki bu hayatta yalnız olmadığını ve her zaman zevk aldigin şeylerin olduğunu unutma

Sakin olun. Hata mata olmuş geçmiş gitmiş. Son zamanlarda fazlasıyla sosyal medya hesapları çalınıyor muhtemelen sizinki de böyle birşey ama siz aklınıza onu taktığınız için sağlıklı düşünemiyorsunuz. Geçmişi geçmişte bırakın eğer bir art niyeti olsaydı size direk ulaşırdı

Ben o kişileri çevresindeki ailesindeki herkesi engelledim uzaktan merhaba diyenleri bile ama takıntım bitmiyor çocuktum o zamanlar çok çektim uykusuz çok gecem oldu ağlaya ağlaya. O günlerden miras bu korku bana

Bunu da denedim çok uğraştım aslında başarıyordum. Yaptığım hataların bedelini de ödedim. Bu sabah mutluydum ta ki hesabıma girilmeye çalışılana kadar bazen yok olmak istiyorum

Doğru söylüyor olabilirsiniz ben fazla takıntılı oldum son zamanlarda. Kaybetme korkum çok fazla belki o tetikliyor ama gerçekten bu olay ortaya çıkarsa naparım bilmiyorum

Bu arada hepinizin başını ağrıtıyorum kusura bakmayın hakkınızı helal edin ama aylardır bunun mücadele ediyorum ve burada konuşmak benim için son çare ve bir nebze olsun rahatlamam için

Evlenmiş ve artık evlenen birinin böyle şeyler tutması yakalanırsa şayet onun açısından da manevi olarak kötü bir sonuç doğurur...
Artı o kişinin de en büyük korkusu bu saatten sonra senin gidipte ailene ya da eşine bu durumdan bahsedip onun başına iş açılmasından kesinlikle korkuyordur...

Senin şuan en büyük korkun çok sevdiğin için nişanlını kaybetmek istemiyorsun...Ve beyninden kendinle alakalı sorunlar üretmeye çalışıyorsun..."Ben bu adamı nasıl kaybederim..Hehh buldum yıllar önceki olayım var..Evet o çıkar duyulur..O zaten çok iyi biri ben onu haketmiyorum bıdı bıdı bıdıııı...." beynin susmaz...Neden ; çünkü onu asla kaybetmek istemediğin için kuruntu yapıyorsun..Vesvese de diyorlar diğer adına..

Bir psikiyatri ya da psikologa git...Sana gerçekten iyi gelecektir...

Beni bana anlattınız gerçekten psikoloğa gitmeyi istiyorum maddi imkanım yok devlette randevu yok. Eğer olsa koşarak gideceğim. Teşekkürler yorumunuz için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…