- 16 Şubat 2022
- 50
- 14
- 3
- Konu Sahibi Kafayiyemisbirisi
Keşke yapabilsem çok şey denedim meditasyonlar, yogalar, telkinler, dua etmek, Kuran okumak o anlık bir rahatlama geliyor sonra yine aynıKorkuyu çekmemeye özen gösterin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke yapabilsem çok şey denedim meditasyonlar, yogalar, telkinler, dua etmek, Kuran okumak o anlık bir rahatlama geliyor sonra yine aynıKorkuyu çekmemeye özen gösterin.
Tıbbi destek alın.Keşke yapabilsem çok şey denedim meditasyonlar, yogalar, telkinler, dua etmek, Kuran okumak o anlık bir rahatlama geliyor sonra yine aynı
Başına gelen her olumsuz olay seni eskiye dondurmesin bizimde hesaplarımıza girilmeye çalışıyorlar dolandırıcı o kadar çok kiBunu da denedim çok uğraştım aslında başarıyordum. Yaptığım hataların bedelini de ödedim. Bu sabah mutluydum ta ki hesabıma girilmeye çalışılana kadar bazen yok olmak istiyorum
Almayı çok istiyorum maddi imkanım yok devlette randevu bulamıyorumTıbbi destek alın.
Evet doğru sadece garibime giden dondurulmuş hesabıma nasıl girdilerBaşına gelen her olumsuz olay seni eskiye dondurmesin bizimde hesaplarımıza girilmeye çalışıyorlar dolandırıcı o kadar çok ki
Nasıl bir adam nişanlınız?Birde size şunu sormak isterim nişanlıma bunu anlatmalı mıyım nasıl tepki vereceğini kestiremiyorum ama anlatsam bitecek kurtulcam ya da daha kötü olacak
Bana karşı çok iyidir. Sürekli masum saf iyi biri olduğumu söyler. Zaten beni üzen yer burası. Biraz sinirlidir damarına basılırsa direk konuşmayı keser. aslında geçmişimle alakalı hiç bişey saklamadım ben ondan bu olay hariç. Keşke başta anlatsaydım belki umursamazdı ama şimdi anlatsam sakladığım için delirir belki beni terk eder diye korkuyorum.Nasıl bir adam nişanlınız?
Direk konuya gireceğim içimi yiyip bitiren bişeyler var. Öncelikle şunu söyleyim nişanlıyım. Geçmişte yaptığım bazı hatalar yüzünden içim içimi yiyor. Lütfen yargılamadan okuyun. Bu anlatacaklarım yeni olmadı yıllar oldu.
Önceden görüştüğüm biri vardı ve elinde uygunsuz fotoğraflarım vardı o zaman küçüktüm tehdit edildim. Ne akla hizmet yaptım bilmiyorum köpek gibi pişmanım. Ama değiştiremem. Sonra bu kişi peşimi bıraktı evlendi vs. Ama yakınımızdan biri.
Önceleri bunu dert etmedim sende insansın hata yaparsın dedim. Başkasını sevdim. Nişanlandım. Ama artık bu düşünceler benim peşimi bırakmıyor. Duyduğuma göre fotoğraflar yokmuş artık ama güvenmiyorum.
Sürekli sosyal medya hesaplarıma giriş yapılmaya çalışılıyor bişeyler dönüyor ama anlamıyorum. Acaba bu olabilir mi diye düşünüyorum. Kendime zarar vermek bile istedim.
Ben mutluluğu hak ettiğimi düşünmüyorum ortaya çıkarsa naparım bilmiyorum. Nişanlımı çok seviyorum ama ona anlatamam. Allah rızası için bişey söyleyin ben napcam.
Daha çocuktum yargıya taşısam ailem öğrenecekti. Sorun şu ki önceden anlatsam belki sorun etmezdi ama sakladığım için sorun edebilirolayı ne olursa olsun yargıya taşımalıydınız. Yaptığınız tek hata bu. Sosyal medya hesaplarına nişanlınızda giriş yapıyor olabilir. ama takıntı olmuş anlaşılan. Telefonu tanıtma ikili güvenlik şifre değiştirme gibi alternatif kullanmakta yarar var. Ve bir an önce psikolojik yardım. Elinde foto olsun olmasın evliyse sizinle uğraşmaya artık bir tarafı yemez. Ve iletişimi kişiyle kesin. İletişim ortak arkadaş eski arkadaş her ne ise. Olan olmuş. Şimdiye bakmakta fayda var. Nişanlınıza gelince dürüst olun. Bu şekilde daha fazla güven sarsarsınız. Ancak endişe ve korkularınızı yansıtmak veya tekrar tekrar yaşamak yararsız. Dürüst olun geçmişti bir ilişkiniz olduğunu ve bu ilişkiden çok yara aldığınızı , sevgi ve duygu anlamında değil psikoloik ve cinsel şiddete uğradığı hızı söyleyin. Zaten evlenebilecek bir karakter değilse yargılar veya aşağılar. Tüm detayı ile anlatmak hiçbir ilişki için mantıklı değildir . Ancak konu her iki tarafın zararına olan bir durum olduğu için olabildiğince açık olmakta fayda var. Tabiki tepkisi olacaktır. Olması da normal olandır. Ancak tepkinin boyutu ve çeşidi önemli olan. Yani sizde görmüş olursunuz gerçekten evlenilmeli mi.
Çok teşekkür ederim rahatlatıcı bir mesaj yazmışsınız Allah razı olsunLütfen sakin olmaya çalış canım hatalar bizim için geçmişi değiştiremeyiz dersimizi alır yolumuza devam ederiz...
Daha olmamış olaylar için hayatı kendine zehir etme.Şuan aklında olan düşünceler sadece bir olasılık gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bile bilmiyorsun.Şu anı yaşa sevdiğin insanla yarının ne getireceğini hiç birimiz bilmiyoruz.O adam zaten evlenmiş seninle uğraşıp riske gireceğini sanmıyorum rahat ol..
Gün gelirde korktuğun şey başına gelirse o gün düş0nürsün ve farklı yollar denersin polis var adli merciler var bak tekrar yazıyorum şuan aklındaki bütün düşünceler olasılık..
Allah kullarının pişmanlık ve hatalarını Settar ismiyle örter ona sığın..
Bir arkadaşım vesilesiyle öğrenmiştim zaten sildim demiş bende diyorum kendi kendime ya yıllar geçti yapacak adam yapmaz mı şimdiye kadar hesaplarımı kapatsam diyorum nişanlıma ulaşmaları hiçte zor değil o kişi çok yakın birisi
Sakın kendine zarar vermeyi düşünme. Her insan geçmişte hata yapabilir. Evlenip gitmiş adam resimler saklıyor olamaz. Yakından biri demişsiniz sadece uzak durun yeter.Direk konuya gireceğim içimi yiyip bitiren bişeyler var. Öncelikle şunu söyleyim nişanlıyım. Geçmişte yaptığım bazı hatalar yüzünden içim içimi yiyor. Lütfen yargılamadan okuyun. Bu anlatacaklarım yeni olmadı yıllar oldu.
Önceden görüştüğüm biri vardı ve elinde uygunsuz fotoğraflarım vardı o zaman küçüktüm tehdit edildim. Ne akla hizmet yaptım bilmiyorum köpek gibi pişmanım. Ama değiştiremem. Sonra bu kişi peşimi bıraktı evlendi vs. Ama yakınımızdan biri.
Önceleri bunu dert etmedim sende insansın hata yaparsın dedim. Başkasını sevdim. Nişanlandım. Ama artık bu düşünceler benim peşimi bırakmıyor. Duyduğuma göre fotoğraflar yokmuş artık ama güvenmiyorum.
Sürekli sosyal medya hesaplarıma giriş yapılmaya çalışılıyor bişeyler dönüyor ama anlamıyorum. Acaba bu olabilir mi diye düşünüyorum. Kendime zarar vermek bile istedim.
Ben mutluluğu hak ettiğimi düşünmüyorum ortaya çıkarsa naparım bilmiyorum. Nişanlımı çok seviyorum ama ona anlatamam. Allah rızası için bişey söyleyin ben napcam.
Aile içi değil uzak akraba diyelim. Evet rızamla çektim ama bir yerde tehditte edildim çekmem için.Aile içi istismara mı uğradınız ? Elindeki fotoğrafları rızanızla mı çekti ?
Fotoğrafların niteliği nedir ? Şantaj tehditi mi mevcut ?
Fotoğraflar çekildiğinde kaç yaşındaydınız ? Şimdi kaç yaşındasınız ?
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinSakın kendine zarar vermeyi düşünme. Her insan geçmişte hata yapabilir. Evlenip gitmiş adam resimler saklıyor olamaz. Yakından biri demişsiniz sadece uzak durun yeter.
Nişanlınıza da anlatmanıza gerek yok. Vicdanınız rahat olsungüzel günler sizi bekliyor mutlu olmaya bakın
Ne kadar sakladığını bağlı. Çocuk olman elbette karar vermeyi sağlam adım atmayı engeller. Çocuk derken kaç yaşındadın?. Reşit değildin sanırım. Avukat değilim ama konu bir şekilde ailen öğrense veya yargıya taşınsaydı adam kendine damgalardı. Yani iyi kandırılmışsın. Cinsel istismar diye geçerdi. Dediğim gibi bir suç durumu yok tek suçun konunun yargıya taşınmaması. Biz aileler bu konularda çok hatalıyız. Toplum olarak da . O kadar büyük bir tabu ki böyle şeyler. Sonunda başımızı neler neler geliyor. Küçükken bir korkutuyordu öldürürüm seni kızım. Onla bunla gezersin falan filan . Sonra böyle cinsi sapıklar işte eli kolu sallaya sallaya gezerler. Reşit ol veya olma böyle durumlarda ailenden korkuyorsanız bile yargıya taşıyın . Aileden bir korkunuz var ise polis ifadesinde korunma talep edin. Aile bakanlığı tarafından yaşınız küçük ise , SHÇEK'e değilse kadın konuk evinde korunma altına alırsınız. . Buda burda dursun mutlaka bir çaresiz gence denk gelir.Daha çocuktum yargıya taşısam ailem öğrenecekti. Sorun şu ki önceden anlatsam belki sorun etmezdi ama sakladığım için sorun edebilir
Teşekkür ederim olay olduğunda reşit değildim. Umarım bu yazılanları okuyup ders çıkaracak birileri olur. Böyle bir hataya düşmezler.Ne kadar sakladığını bağlı. Çocuk olman elbette karar vermeyi sağlam adım atmayı engeller. Çocuk derken kaç yaşındadın?. Reşit değildin sanırım. Avukat değilim ama konu bir şekilde ailen öğrense veya yargıya taşınsaydı adam kendine damgalardı. Yani iyi kandırılmışsın. Cinsel istismar diye geçerdi. Dediğim gibi bir suç durumu yok tek suçun konunun yargıya taşınmaması. Biz aileler bu konularda çok hatalıyız. Toplum olarak da . O kadar büyük bir tabu ki böyle şeyler. Sonunda başımızı neler neler geliyor. Küçükken bir korkutuyordu öldürürüm seni kızım. Onla bunla gezersin falan filan . Sonra böyle cinsi sapıklar işte eli kolu sallaya sallaya gezerler. Reşit ol veya olma böyle durumlarda ailenden korkuyorsanız bile yargıya taşıyın . Aileden bir korkunuz var ise polis ifadesinde korunma talep edin. Aile bakanlığı tarafından yaşınız küçük ise , SHÇEK'e değilse kadın konuk evinde korunma altına alırsınız. . Buda burda dursun mutlaka bir çaresiz gence denk gelir.
Bu psikoloji içinde mantıklı düşünememeniz doğal ancak şunu söylemek istiyorum, fotoğraflar çekildiğinde küçüktüm demişsiniz, olabilir herkes hata yapabilir burada bir sorun görmüyorum. Sorun şu ki sizin o fotoğraflarınız 18 yaşın altındayken çekilmişse, bunu saklayan, sizin aleyhinize kullanmak isteyen kişi çocuk istismarı suçunu işlemiş olur, ayrıca bu şantajdan, kişinin mahremiyetinin ihlaline, özel hayatın gizliliğine aykırı davranmaya kadar bir çok suç kapsamına da girer. Bence siz değil, o fotoğrafları eğer saklayan varsa (bence yoktur) o korkmalı. Sizin küçük yaşta yaptığınız hatalar hoş görülür ki kimseye zarar vermemişsiniz, beden sizin fotoğraf sizin. Öncelikle bu konudaki hukuki haklarınızı acilen öğrenin ve olası durumda direkt kişiye bu haklarınızdan bahsedin derim. İnsanlar bile isteye yetişkin yaşta da mahrem fotoğraflar çekebilirler, bunların izinsiz alınıp yayılması, şantaj aracı olarak kullanılması vs bunlar ciddi anlamda suçtur ve ağır cezaları var.Direk konuya gireceğim içimi yiyip bitiren bişeyler var. Öncelikle şunu söyleyim nişanlıyım. Geçmişte yaptığım bazı hatalar yüzünden içim içimi yiyor. Lütfen yargılamadan okuyun. Bu anlatacaklarım yeni olmadı yıllar oldu.
Çok sağolun inşallah hiç birine gerek kalmzzBu psikoloji içinde mantıklı düşünememeniz doğal ancak şunu söylemek istiyorum, fotoğraflar çekildiğinde küçüktüm demişsiniz, olabilir herkes hata yapabilir burada bir sorun görmüyorum. Sorun şu ki sizin o fotoğraflarınız 18 yaşın altındayken çekilmişse, bunu saklayan, sizin aleyhinize kullanmak isteyen kişi çocuk istismarı suçunu işlemiş olur, ayrıca bu şantajdan, kişinin mahremiyetinin ihlaline, özel hayatın gizliliğine aykırı davranmaya kadar bir çok suç kapsamına da girer. Bence siz değil, o fotoğrafları eğer saklayan varsa (bence yoktur) o korkmalı. Sizin küçük yaşta yaptığınız hatalar hoş görülür ki kimseye zarar vermemişsiniz, beden sizin fotoğraf sizin. Öncelikle bu konudaki hukuki haklarınızı acilen öğrenin ve olası durumda direkt kişiye bu haklarınızdan bahsedin derim. İnsanlar bile isteye yetişkin yaşta da mahrem fotoğraflar çekebilirler, bunların izinsiz alınıp yayılması, şantaj aracı olarak kullanılması vs bunlar ciddi anlamda suçtur ve ağır cezaları var.