Yalvarırım yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır cinsel birliktelik kurmadı ben onu terk etmek istedim o istemedi. Ayrılamam için bu fotoğraflarla tehdit etti. Cinsel birliktelik olmadı
Bence sen degil onun korkmasi lazim, 14 yaşında küçücük bir kız çocuğunun fotoğraflarını saklayan insan sapıktır, pedofilidir… cezası vardır…
Adam evlenmiş hanımı görür falan çekincesiyle silmiştir diye düşünüyorum.
Fotolar nasıl? Kendi başına çıplak falanmısın yoksa yanında o şahısda varmı?
Birde o adam kaç yaşındaydı?

Çok üzüldüm ya, yıllarca o korku panikle yaşamak ha çok kötü birşey…
Sosyal medyanı tamamen silip rahatına bak bence.

Direk konuya gireceğim içimi yiyip bitiren bişeyler var. Öncelikle şunu söyleyim nişanlıyım. Geçmişte yaptığım bazı hatalar yüzünden içim içimi yiyor. Lütfen yargılamadan okuyun. Bu anlatacaklarım yeni olmadı yıllar oldu.
Önceden görüştüğüm biri vardı ve elinde uygunsuz fotoğraflarım vardı o zaman küçüktüm tehdit edildim. Ne akla hizmet yaptım bilmiyorum köpek gibi pişmanım. Ama değiştiremem. Sonra bu kişi peşimi bıraktı evlendi vs. Ama yakınımızdan biri.
Önceleri bunu dert etmedim sende insansın hata yaparsın dedim. Başkasını sevdim. Nişanlandım. Ama artık bu düşünceler benim peşimi bırakmıyor. Duyduğuma göre fotoğraflar yokmuş artık ama güvenmiyorum.
Sürekli sosyal medya hesaplarıma giriş yapılmaya çalışılıyor bişeyler dönüyor ama anlamıyorum. Acaba bu olabilir mi diye düşünüyorum. Kendime zarar vermek bile istedim.
Ben mutluluğu hak ettiğimi düşünmüyorum ortaya çıkarsa naparım bilmiyorum. Nişanlımı çok seviyorum ama ona anlatamam. Allah rızası için bişey söyleyin ben napcam.
Benim eşimde de biriyle ilgili fotoğraf vardı zamaninda yapılmış hatalardan ben biliyordum evlenmeden önce silmesini istedim silmedi olur ya evleneceği kişi kabul etmez bana iftira atar o zaman onun rızası vardı diye benim de kanıtlarım diye saklıyor.. artık kız da istemiş olabilir bunun da pisliği olabilir bilmiyorum ama benden gizlemeyip herseyi anlattığı için sustum. Bir süre sonra bilgisayarı kurcalarken bunlara denk geldim göz gormeyince gönül katlaniyormus galiba ama görünce kavga kıyamet tabi benim bunları görüp üzüleceğimi düşünmesi gerekirdi sildirdim bütün geçmişini..benim bahsettigim kisi küçük degil yaşça da 20li yaşlarda gayet isteyerek yapmış..bahsettiğim kişi de yakını olan biri. Şimdi ne eşim onu tehdit edebilir ne de ben onun gelip bize zarar vermesine müsade ederim.. ayrıca yakinda bebeğimiz olacak bir anne ne kadar koruyucu olabilirse o kadar pençelerim var benim de.. belki bu kişi sensindir bilmiyorum zannetmiyorum ama değilsen de onun da eşi bence benim gibi yapmıştır kimse geçmişin hatası için yuva yikmak istemez

Son düzenleme:
Bunu da denedim çok uğraştım aslında başarıyordum. Yaptığım hataların bedelini de ödedim. Bu sabah mutluydum ta ki hesabıma girilmeye çalışılana kadar bazen yok olmak istiyorum
diyelim ki adamda resimleriniz vsrdi yada var neden face hesabinizji calmaya calissin?
oda çok guzel biliyordur yaptiginin nasil bir suç oldugunu, sizi korkutmus sindirmiş takinti olmuş ama dogru sekilde dusunurseniz korkmasi gereken kisinin siz degil o kisi oldugunu anlarsiniz.
dik durun, korkmayin unutun gitsin.

Benim eşimde de biriyle ilgili fotoğraf vardı zamaninda yapılmış hatalardan ben biliyordum evlenmeden önce silmesini istedim silmedi olur ya evleneceği kişi kabul etmez bana iftira atar o zaman onun rızası vardı diye benim de kanıtlarım diye saklıyor.. artık kız da istemiş olabilir bunun da pisliği olabilir bilmiyorum ama benden gizlemeyip herseyi anlattığı için sustum. Bir süre sonra bilgisayarı kurcalarken bunlara denk geldim göz gormeyince gönül katlaniyormus galiba ama görünce kavga kıyamet tabi benim bunları görüp üzüleceğimi düşünmesi gerekirdi sildirdim bütün geçmişini..benim bahsettigim kisi küçük degil yaşça da 20li yaşlarda gayet isteyerek yapmış..bahsettiğim kişi de yakını olan biri. Şimdi ne eşim onu tehdit edebilir ne de ben onun gelip bize zarar vermesine müsade ederim.. ayrıca yakinda bebeğimiz olacak bir anne ne kadar koruyucu olabilirse o kadar pençelerim var benim de.. belki bu kişi sensindir bilmiyorum zannetmiyorum ama değilsen de onun da eşi bence benim gibi yapmıştır kimse geçmişin hatası için yuva yikmak istemez
Ayy öyle fotoları görmeyi asla istemem çok korkunç bişey 😱
İkisi berabermi yoksa kadın yalnızmı fotolarda?

Ayy öyle fotoları görmeyi asla istemem çok korkunç bişey 😱
İkisi berabermi yoksa kadın yalnızmı fotolarda?
İki türlü de vardı beraber olan basit bisey ama olsun keşke şuan hiç hatirlamasaydim benim için çok zor bi süreç olmuştu.. çoğu erkeğin geçmişinin temiz olmadığını biliyoruz ama şahit olmak üzüyor 🤦‍♀️

Sizin 14 yaşınızdayken ne olursa olsun fotoğrafınız olan biri kendisi de 18 yaşındaymış. Hiçbir şey yapamaz. Nişanlınıza çocukluğunuzu anlatmak ya da kendinizi kirli, yanlış bir şey yapmış gibi hissetmek zorunluluğunuz yok.

Gerçekten rahatlayın, çocuk yaşınızda olan olay için boş yere canınızı sıkıyorsunuz. Parmağını kıpırdatamaz ve sizin de kendinizi kötü hissedeceğiniz hiçbir şey yok.

Nişanlınızın dediği gibi iyi niyetli temiz birisiniz ki bunu kendi suçunuz görüyorsunuz. Kimseye bir şey anlatmaya, avukata gitmeye ihtiyacınız yok. Eğer biri bir şey derse ki hiç sanmam o zaman yaparsınız.

Belki sizin hesabınıza girmeye çalışan kişi rastgele biri ya da nişanlınızı tanıyordur. Siz kendi kendinizi yıpratıyorsunuz.

Baska yere evlenip gidiceksin zaten bidaha da gormezsin esine dersin uzak bi semt oraya evlenirsin.ayricao kisi evlenmis canim poposu yemez santaj yapmaya ki eger yaparsa sijayetci olursun hapiste curur boyle biseyi evli bi insan goze alamaz emin ol. Ha diyelim tut ki rahatsiz etti gizli kapakli gider sikayetci plursun.
Ayrica sosyal medyani kapatmani oneririm. Resimleri hala tutamaz evli sonucta yurekmi yemis sanki sapik p....k.

Geçmiş geçmişte kaldı. Bak ünlülere ne entrikaları foyaları ortaya çıkıyor ama ölüp bitiyolar mı hayır yollarına bakıyolar ve tüm tr nin bildiği skandallar bile unutulup gidiyor. Kaldı ki hem sizin o zamanlar yaşınız hem çok küçükmüş hem aradan yıllar yıllar geçmiş hem de ikiniz de başkalarıyla olmuşsunuz. Öyle viral olarak bir şey asla asla olmaz adam şimdiye zaten mecbur silmiştir karım görmesin diye. Kuruntu yapmayın unutun önünüzde çok güzel bir hayat var :)

Yaptığın hatanın altında ömür boyu ezilecek değilsin. Elbette mutlu olmayı hak ediyorsun. Unutma sen hata yaptıysan o da yaptı. Ortaya çıktığında senin zor durumda kalacağın gibi o da kalacak. Yıllar geçti diyorsun evli birinin böyle bir şeye cesaret edeceğine ihtimal vermiyorum. O yüzden sakin ol, nişanlınla aranda iyiymiş. Neden strese sokuyorsun kendini. Bu ilişkinizi de etkiler. Kendine zarar verecek boyuta getirme işi böyle bir tehlike görüyorsan kendine bir psikoloğa anlatmalısın olanları. Bu sana iyi gelecektir.

Ben o kişileri çevresindeki ailesindeki herkesi engelledim uzaktan merhaba diyenleri bile ama takıntım bitmiyor çocuktum o zamanlar çok çektim uykusuz çok gecem oldu ağlaya ağlaya. O günlerden miras bu korku bana
Ya bırak güzelim, rıza dışı yayılmış, şantaj konusu olmuş, hele 18 yaş altında çekilmiş fotolarsa senin değil saklayanin hayatı kayar zaten. Hatta sende varsa o fotolar şantajla veya dava açarak ebesini tersten göster itin diycem ama belli ki istemiyorsun...peki en kötüyü düşünelim, şantaj yaptı veya yayınladı , ne olur? Çıplak fotosu olmayan mı var bu devirde, oh pek de genç pek de güzelmişim çok da güzel çıkmışım de geç...hiç başını eğme, bu hikayenin hiçbir versiyonunda suçlu sen değilsin

Direk konuya gireceğim içimi yiyip bitiren bişeyler var. Öncelikle şunu söyleyim nişanlıyım. Geçmişte yaptığım bazı hatalar yüzünden içim içimi yiyor. Lütfen yargılamadan okuyun. Bu anlatacaklarım yeni olmadı yıllar oldu.
Önceden görüştüğüm biri vardı ve elinde uygunsuz fotoğraflarım vardı o zaman küçüktüm tehdit edildim. Ne akla hizmet yaptım bilmiyorum köpek gibi pişmanım. Ama değiştiremem. Sonra bu kişi peşimi bıraktı evlendi vs. Ama yakınımızdan biri.
Önceleri bunu dert etmedim sende insansın hata yaparsın dedim. Başkasını sevdim. Nişanlandım. Ama artık bu düşünceler benim peşimi bırakmıyor. Duyduğuma göre fotoğraflar yokmuş artık ama güvenmiyorum.
Sürekli sosyal medya hesaplarıma giriş yapılmaya çalışılıyor bişeyler dönüyor ama anlamıyorum. Acaba bu olabilir mi diye düşünüyorum. Kendime zarar vermek bile istedim.
Ben mutluluğu hak ettiğimi düşünmüyorum ortaya çıkarsa naparım bilmiyorum. Nişanlımı çok seviyorum ama ona anlatamam. Allah rızası için bişey söyleyin ben napcam.
Su yazdiklariniza o kadar üzüldüm ki.. Herkesin gecmisinde pismanliklari vardir. Dogrularin ve yanlislarinla kendini sev lütfen. Adam evlenmis barklanmis. Bunca zaman fotograf saklayacagini düsünmüyorum. Kaldi ki saklasa ve sana bununla santaj yapsa ya da paylassa suc islemis olacak. Neden yapsin? Cok büyük olasilikla asla gerceklesmeyecek kaygilarla hayati kendine zehir ediyorsun.

O kadar iyi biri ise anlatin gerçkleri sizr destek olsun. Boyle yalan üstune evlilik olmaz duyarsa ve kabullenmezse ilerde daha kotü olur. Anlatin bence

Kendinizi bosa hirpaliyorsunuz.
Evlenmis zaten fotoğraf sakladığını sanmıyorum.
Saklasa bile kendi de evliyken kullanabilecegini sanmıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X